Boşanma

Eşine de ki, duruşmaya kadar altınlarımı verirsen sevinirim,yoksa ben duruşmada hakime anlaşmayı kabul etmediğimi , altınlarımı almadığımı söyleyeceğim deyin.

Böyle olsun istememiştim hayırlısı olsun demekten başka birşey yapamıyorum
Üzülme arkadasim aksine sevin.Bak tüm kalbimle söylüyorum senden para sakınan bi adamla ömür geçer mi üstelik kendi paranın hırsızı konumuna düşmüşken ne uzulmesinden bahsediyorsun kuzum hicccc değmez

Yazmadık açıkçası verirler o vermezse ailesi verir anne babası öyle birşey yapmazlar
Ya sizin gibileri görünce tokatlayıp kendine gel diyesim geliyor. Kızma bana lütfen!
Güzel kardeşim 200 TL para için 6 aydır baba evinde bekletip, hakkına girdiklerini düşünmeyen aile verir mi takıları?
Aç gözünü biraz...
Hatta ara eşini "takıları mahkemeden önce getir, yoksa çekişmeliye gideceğim. Tazminat ve nafakada isterim ki kesin verirler, çünkü beni evimden kovdunuz de. 200 TL lik ortak para için hırsız damgası vurdun. Delil ve ispatlarım elimde, hakaret davası da açarım. Kaybın daha büyük olur, üstüne en az 2 yıl uğraşırız sen bilirsin. 2 yıl boyunca da bana en az haliyle tedbir nafakası ödersin. Madem anlaşma yaptık şartlarına uy. O takılar benim hakkım, hakkımı yedirtmeyeceğim sana artık " de.
Zaten tavrından anlarsın takıları alıp alamayacağını. Mahkemede de hakime belirtir çekişmeliye gidersin. Sonra da tazminatı alır 200 TL atarsın suratına hadsizin.

Ah işte diyorum ya istesem verirdi çok harcamalarda yaptık bunalr konuşulmaz asla çünkü evliyiz artık olayın patladığı nokta ona göre söylememem inkar etmem ailesi de neden aldın bizden isteseydin diyor herkesin aile içi olaya bakış açıcı farklı bazı ailelerde ortak para tabiki alınır der bazıları istesin neden alıyor der böyle işts

Boşanma sebebi olarak mahkemeye ne sunacak acaba? Hakim yerin dibine sokar inşallah.

Siz de böyle ezik olursanız tepenize çıkan olur. Bir ders alın. 100 lira için hesap soran 200 için sizi hırsız yapan adamı hala seviyorum diyorsunuz,;kriterleriniz çok düşük, sokaktan geçen 20 adamın 19 u bu kocacıkdan daha adam, daha insandır. Yine severseniz.

Haklısın hak ettim ben bunu diyorum ya ilahi adalete sığındım hakkım olanı almak dışında birşey istemiyorum

Haklısın hak ettim ben bunu diyorum ya ilahi adalete sığındım hakkım olanı almak dışında birşey istemiyorum
E bende hakkın olanı al diyorum zaten, hakszılık yap demiyorum ki. Ama büyük ihtimalle vermezler, gözün açık olsun işte.
Eşin altınlar için yanımda getirmemişim vs. gibi bahaneler uydurursa kanma, kabul etme. Pis bir adam çünkü. İnan aklından hinlik geçer bu tiplerin.
Söz konusu para olunca bazı insanları tanıyamazsın, altın almış başını gitmiş zaten.

Su an kendini suçlu hissettigin için ya da hissettirdiği için üzülüyorsun sağlıklı düşündüğünde aslında bu adam için uzulmememen gerektiğini anlayacaksin

Aile butçesine el vurmaniz yasak mi? Bu nasil aile. Nasil koca. Yani evlilikdeki goreviniz o adami yedirio içirip onun için çocuk doğurmak mi? Hiç mi hatriniz yok bu konunun uzerinden geçmesi için. Çok üzüldum ama tabi yine de haber versneiz iyi olurdu. Yinede koca dediğin adam bu sebepden boşaniyorsa boşansin bu sizin için daha iyi. Tabi parayi nereye harcamaniz da onemli. Kendinize harcadinjzda gerçekten çok buyuk saygisizlik etmjş size

Kurmuş sürekli kafasında ne desem duymuyor anlamak istemiyor beni yine söylüyorum ben yanlış yaptığımı anladım özür diledim evime harcadım öyle aksi düşünülecek birşey değil

Yooo vericek altınları hepsi babasının hesabınca bak ben sorgusu sualsiz onların hesabına koyduk harcanmadı duruyor bana yakışanı versin eğer evdeki beyaz eşyada kullanıcam dediği varsa kalsın parasını verir başka da birşey istemem

Evet şimdi biz dilekçeye şu bu sebepten yazmadık anlaşmalı dedik hakim sorar yine de dini neden geldiniz bu noktaya diye

Peki..
Haftaya boşanıyormuşsun ya, hakimin karşına çıkmadan al altınlarını. Hayırlısı olsun.

Dava açılmış, neden vermedi hala peki? Bu kadar güvenme, ben de boşandım ve altınları verirler canım o kadar da değil, öyle insanlar değiller dediğim insanlar benimle altın pazarlığı yaptılar hepsini vermemek için. Eşinize bugün hemen mesaj atıp, duruşma gününe kadar altınlarımı verirsin yoksa ben mahkemede , anlaşmayı kabul etmiyorum, altınlarımı verecekti vermedi derim hakime ve çekişmeli boşanmaya çeviririm orda deyin.

Eğer protokolde hiçbir şey istememişseniz ve bu şekilde almadan duruşmaya çıkıp boşanırsanız, bir daha vermezlerse vermezler bilginiz olsun. hakkınızı kaybedersiniz.

dün açtık davayı konuşucaz birşey kalmıcak dedi bende üstüne gitmedim doğru söylüyorsunuz güvendiğim dağlara kar yağmaz inşallah

Kusura bakmayın da üç kuruş için eşiniz bunu yapıyorsa boşanmak için bahane aradığından yapıyor. Onun parası benim param mı var. Bizimde evde bazen nakit paramız olur para bende olur eşim nerde olduğunu bile bilmez. Ödeme mi yapılacak ben çıkartır ona veririm bişey mi lazım alırım kendime bide onun hesabını mı vericem öyle şey mi olur. Sizin bahsettiğiniz tutarlar için diyorum bunu. 3 bin- 5 bin harcamak durumundaysam tabiki haber veririm ama böyle günlük ev ihtiyaçları için harcanan paranın hesabını da vermem açıkçası. Sizin de hatanız var neden ben aldım bana lazımdı demediniz ki ? Bu şekilde deseydiniz verecek cevabı olmayacaktı. Hakkınızda hayırlısı olsun ama bence hiç üzülmeyin bahane aramış sizinki.

Bende yanlış davrandım biliyorum işte çekindim söylemedim çıktı ağzımdan almadım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…