Boşanma....

Ben inanmıyorum her anne baba kendi çocuğunu tutar lafına. Baştan beri garezleri varmış sana belli. Bırak oğullarının parasını yesinler parasını yemek isteyen ailesine seven karısını tercih ederse kendisi bilir. Hayat devam ediyor.

İşte bende onu diyorum bana garezleri olmasa oğullarına iki öğüt verselerdi keşke zaten oğul aileci aile de biraz düzgün olsa doğru yönlendirseydi ya ya komşum KB ya diyor oğlunla konuş KB da yok ya hiç bir tepki kv de alt komşuma gidiyor neden kavga ediyorlar diye alt komşum kv deme demediğini bırakmıyor senin oğlunun oiskolajisi bozuk bir kıza bu yapılmaz diye haklısın oğlumu biliyorum psikolojisi bozuk ama gelinim dört dörtlük diyor bana gelip de tüm komşular senden şikayetçi sen hep oğlumun üstüne gidiyormuşsun öyle dediler diyor ben komşularımdan çekiniyordum geçen konuşup herşeyi öğrendim

Gerçekten koçan altın pırlanta olsa çekilecek insanlar değil bunlar. Benimkiler de farklı değil. İnanamıyorum insanların bu kadar iki yüzlü ruh hastası kötü kalpli olabilmesine. Allah yardımcın olsun

Bu dediklerin ayrilman icin yeter de artar:

Defalarca küsüp annemler geldim hatta darp raporu bile aldım

Oğlunu asla paylaşamıyorlar beni oğlunu elinden alan düşman olarak görüyordu

Kendini suclama, benzer seyleri ben de yasadim, ayrildim. Bazen ben de kendimi sucladim, ama ailemi dinlemeyip evlendim diye. Oysa insan tam bilemiyor evlenmeden once. Keske dememek lazim, o an oyle yaptiysam, karar verdiysem bir bildigim vardir demeli.
Bosan bu anguttan ve zamanla daha iyi olacaksin :) hatta bosanma davasini hemen sen ac. bundan cok daha iyilerine layiksin. Bundan bir cacik olmaz. Zaman her seyin ilaci, imkanin varsa ayri bir ev kirala, annenlerde kalmak istemezsen, isin yoksa is bul. Cok daha iyi hissedeceksin

İşim var kadroluyum annemlerde kalırım çünkü görücü usulü evlendim onlar da ailem de suçlu ve suçunu kabul ediyor kızımız kendi sevip evlenmedi biz uygun gördük o da görüşüp onayladı diyorlar

Gorucu usulu evlendin diye neden annenlerde kalacagini anlamamistim. Ama sonradan anladim. Ister gorucu usulu olmasaydi o zaman da kalabilirdin. Kendin icin dogru olan neyse onu yap. Sen nasil rahat edeceksen yani. Ben ayrilinca kiralik buldum. Kafa dinliyorum :)

Yok tabi severek olsa da sahip çıkarlardı ama tek iyiki diyebileceğim şey bu evliliğe tek karar vermemiş ailemi karşıma almamış olmam çünkü o zaman kendimi daha çok suçlardım ailemi dinlemedim diye şimdi onlar diyor bizim hatamız vb

sakın kendini suçlama bence. İnsanız, robot değiliz yapılanları unutamıyoruz. Ben de senin gibi toplum ne der diye yıllarca durdum, şimdigene aynısı oldu, bitti. 3. yılımda bitirmem gerekirken 6. yılda anca vazgeçebildim. ne sen değişiyorsun ne de onlar, olmuyorsa benim hatamı yapma zorlama

Az önce evime gittim kullanabileceğim kadar kıyafet vb aldım eşimden hala haber yok anne babam benden daha kötü oldu sadece akşam içim yanıyor sabah azalıyor Allah bana yaptığını yanına bırakmadın inş

Bence eşiniz birşey demiyorsa o da ailesi gibi düşünüyor isteseydi kesinlikle sizi arardı

Bence eşiniz birşey demiyorsa o da ailesi gibi düşünüyor isteseydi kesinlikle sizi arardı
Zaten muhtemelen ailesi ile konuştu ailesi boşan dedi o da tamam dedi(bir yıldır ailesi bahane arıyor boşanmamı istiyor) sonra konuşmak için ailesini gönderdi kendisi kararını söyleyemeyecek kadar namert

Darp raporu varsa daha denecek soz yok. Ilerde kucaginizda cocukla darp gormeyi göze aliyorsaniz denecek soz yok

Zaten muhtemelen ailesi ile konuştu ailesi boşan dedi o da tamam dedi(bir yıldır ailesi bahane arıyor boşanmamı istiyor) sonra konuşmak için ailesini gönderdi kendisi kararını söyleyemeyecek kadar namert
Dediğim gibi eğer isteseydi arardı ailesi ikna etmiştir zaten böyle bir insanla anlaşmak zor

Bence kv ile sorun yaşandığında yapılması gereken en mantıklı şey bir süre sessiz kalıp izlemek. Ben bi hata edip kendi evimi kapatıp melek görünümlü şeytan kayınvalidemin evine taşındım. Yaptığı onca sinsiliğe ses etmedim. Eşime de hiç anlatmadım. Ama eşim kendi annesinin ne şeytanlıklar yaptığını kendi kendine gördü. sonunda benim ne kadar yıprandığımı ve ayrılık boyutuna nasıl geldiğimi de gördü. Eğer annesinin yaptıklarını sürekli anlatsaydım benden de bıkardı.
Sen sağlam dur bence geri adım atma. Evliliğin için elinden gelen her şeyi yaptıysan gerisini eşine bırak. Hem sana şiddet uygulamış. Şiddet uygulayabilen bir insan sandığın kadar pasif değildir. Orta yolu onun bulması lazım. Umarım eşin doğru yolu bulur çok mutlu olursun :)

Akrabalar geldi seni de İstanbul’a gönderelim başbaşa kalın dediler yok dedim eşimi aramışlar demişler annenin dediklerini eve yansıtma bilmiyordum artık öyle yaparım demiş ve ara demişler aradı ama hala gitmeyi düşünmüyorum biraz yanlız kalsın aklı başına gelsin ama akrabalar sürekli gelip gidiyor rahat bırakmıyor

Üzülme canım.Eşinin sana saygısı yok, şiddet var, ailesi bitmesi için uğraşıyor, sen ne kadar bu duruma dayanabilirsin ki? Bende bosandım.Siddet sb. umarım bundan sonra adam gibi adam çıkar karşımıza

Bilmiyorum hala elim gitmiyor boşanmaya eşim de arada mesaj arıyor zamana. bırakacağım bakalım yemin de ediyormuş bir daha şiddet olmayacak diye

Bence ayrilmaniz en dogrusu en onemlisi dayak var siz ne yaparsaniz yapin esiniz size siddet gosteriyorsa affi yoktur kendinizi ezdirmeyin keske nisanliyken bitseymis icinize attiktan sonra bi anda patliyo insan unutamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…