Boşanma....

Bilmiyorum hala elim gitmiyor boşanmaya eşim de arada mesaj arıyor zamana. bırakacağım bakalım yemin de ediyormuş bir daha şiddet olmayacak diye
İstediği kadar yeminler etsin. Bir sinir anına bakar şiddet olayı. Karakter meselesi. Nasıl olsa yine affeder diye düşünecek.

Biz hanımların en büyük hatası dır bu..eş yada nişanlılarımızın birilerinin oğlu çocuğu olduğunu, yıllarca onlarla yaşadığını ve birden bire hanımlarına adapte olmasını bekleyerek hata ediyoruz..evet bazı istisnalar var ailesinin şeytanlıklarının farkında olup eşini ezdirmeyen...
Ama temel konu bu..eşlerimizi bize henüz adapte olamamışken ailesiyle aramızda bir tercih yapması konusunda germek!
Bana şunu dediler bana bunu yaltılar vs.
Bakın özellikle yeni evli hanımlara tavsiyem kocalarınızı elinizin altına alıp kemdinize tam adapte etmeden,ailesinin şeytanlıklarını konu etmemeye çalışın.onunda zamanı gelecek tir elbet sabırlı olun
Önce aranızdaki bağı güçlendirin...ailesini sürekli şikayet etmeyin..size bağlanan eş zaten sizi ezdirmez
Size olan cevabımsa bence blöf yapıyorlar burnunuz sürtsün diye akıllarınca...
Akışına bırakın aramayın sormayın üstlerine gitmeyin memnunsanız tabi
Ama bence yıllarınızı geöirebileceğiniz bir karakter değil...on fırın ekmek yemesi lazım..
Boşanmasanızda bir süre ayrı yaşayın..onlar gelecekler sizin ayaklarınıza köy yerinde boşanmayla nafakayla birdaha yapacakları düğünle uğraşmaz kimse merak etmeyin
Umarım takılarınız sizdedir bu arada

Köy yeri değil şehir amcaları vb zorla götürdüler beni üstüme gelerek yalvararak en en büyük amcası ağladı ne olsa sorumluluk bende beni ara dedi

Tam da benim durumum bu işte çok güzel yorumlamışsınız teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Yıl kaç olmuş hala kuzenle evlenmek mi kaldı?Ben ilkokuldayken derslerde akraba evliliklerinin sakıncaları falan vardı. Hadi eskiler cahildi ama bu ülke gram ilerlememiş. Konuda hem kuzensiniz-hem içten içe ilgi duyuyorsunuz hem de görücü usulü nasıl evleniyorsunuz?
Eğitimsizlik-cahillik kötülükleri doğurmuş. Biz size ne söylesek boş.

Cahil olan sensin çok şükür üniversite mezunu kadrolu öğretmenim ve insanların tercihine saygı duymayan asıl cahildir akraba ya da yabancı fark etmez her insanın evliliği yolunda gitmeyebilir ve burda danışmak isteyebilir insanları yadırgamak yerine dertlerini dinleyip yardımcı olmaya çalışmaya sizi davet ediyorum

Bu nedenle size ne söylesek boş sadece kendi doğrusu olan insanlara tepeden bakan sayın hanfendi kuzenim değil başkasıyla evlensem de aynı sıkıntıları yaşayabilir burda yazabilirdim

Naptınız konu sahibi ?
Onlardan 20 kişi geldi eşimle beraber yalvar yakar götürdüler gitmek istemedim tabi ama babam annem de kızım git son bir şans ver diye ısrar ettiler şimdilik iyi bakalım birsürü söz verdi annesi hiçbir şekilde aramıyor görüşmeyeceğim de zaten tain almayı da kabul ediyor eşim uzaklaşacağız bakalım ne olacak

Hayırlısı olsun ne diyeyim. Dikkat edin kendinize.

Hayırlısı olsun ne diyeyim. Dikkat edin kendinize.
Öyle yapacağım amcası yaşlı baya ağladı üstünde olmaz dedi onu kuramadım en çok halam yengesi falan ağladı gitmiyorum diye kuramadım insanları amcası numarasını verdi seni ne zaman üzerse beni ara hemen geleceğim onun kulağını çekmeye dedi her zaman beni ara sıkıntı olunca aranızda kavga büyümesin dedi

...

Bizde kuzenler çok samimi değildir yani kuzenimle evlilikten önce hiç konuşmamalı görüşmemiştim o yüzden öyle kardeş gibi değil ilişkiler

hatta darp raporu bile aldım
Arkadaşım belliki çok dolmussun mantikli dusunemiyorsun surekli kendini sucluyorsun bunu yapma şu yukardaki kelimen bile daha fazla dusunmene gerek olmadiginin kaniti biliyorum zor fakat kendini hayatini feda etme boyle bir adam icin birkere evlilikte araya aile giriyorsa ve es buna musade ediyorsa inan huzuru yakalaman cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…