Boşanma

yelizzzznsnsnsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
90
5
3
26
İşin içinden çıkamadığım bir sorunumda var Eşimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi şüphelendi tabi İnanması için doktora gittim doktor da 7 sayısını söyledi bana üstüne düşmedi hiç üstün körü davrandı . Konu kapandı bu 2ay içerisinde bu konuyu açtı sen kız değildin diyor patlaksın sen diyor buna karşılık ettiğim laflar onu hiç ilgilendirmedi boşanmak için bunu öne çıkarıyor Ne yapmam gerekir ?

Kocanızın ağzı .

Bu adamdan asıl sizin hemen boşanmak istemeniz lazım.

Hem yalancı hem terbiyesiz hem de iftiracı.

Doktor 7 mi dedi? O ne demek?

Ha bi de kan gelmedi şüphelendi TABİ ne demek ya?? Normal mi karşılıyorsunuz bu durumu??

Nasıl zihniyetler var gerçekten şaşırıyorum

7 sayısı ne demek bilmiyorum ama eşiniz leş biri. Ne güzel boşanmaya da hazırmış. Hemen boşanın. Zaten mal mülk de yoktur bu kadar kısa zamanda. 1 yıl dolmadığı için sanki çekişmeli açıyor gibi yapıp hemen anlaşmalıya döndürürsünüz hızlıca kurtulursunuz.

Bu konuyu bu zamana kadar açmadı şimdi boşanmak için açıyor

7 sayısını araştırdım 7gün içinde yırtılma olma gibi

Yav ayrıca cinsel birliktelik olmuş, kan gelmiş veya gelmemiş, önemi yok.

Hymen zaten kocanız tarafından deforme edilmiş. Daha neyin muayenesi bu Allah aşkına??

Doktora ne diye gittiniz? Adam / kadın nereden bilsin hangi ilişki esnasında penetrasyonun gerçekleştiğini

7 ne demek .Igrenc bır adam .Ama ben boşandıktan sonra anladım .Çocugum yok .Meger be kadar onemlıymıs kızlık zarı .Bana bır gorucu geldı neyse konuşuoruz tanışmak ıcın .Sonucta gorucu usulu .Bıraz yazıştık bır kac gun gectı .Dedımkı dugun dusunuo musun ?Bana dediki düğün mü istiosun ??
Hakkım yokmuş gıbı .Düşünebılıyor musun ?
Malesef zıhnıyet mok

Daha bugün bu konuyu açmışsınız…

Kocanızın geri dönmesini istiyorsunuz daha…

Allah rızası için azıcık kendinize saygı duyun ve boşanın bu adamdan

Ama soğumak istiyorum olmuyorda elimden gelen herşeyi yapıyorum soğumak için olmuyor içim içimi yiyor vazgeçemiyorum

Kan gelmedi diye kolunuzdan tutup doktora götürmüş. Şimdi de sen zaten bakire değildin diyor. Sizin boşanmayı düşünmeniz gerekirken o düşünüyor. Daha ne kadar aşağılanmanız gerekiyor, aşağı yukarı ne kadar aşağılanırsanız bırakırsınız şu herifin yakasını?

Bıraktım zaten yakasını

Boşandın mı sen nasıl atlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…