Boşanma

MAlesef gerçek konu

He siz adamla paşa paşa doktora gittiniz yani. ‘Tabi’ şüphelendi yazdığınıza göre hak vermişsiniz. Boşanın elbette ne yapmam gerek sorusuna cevabım bu. Değil 2 ay 2 gün evli kalmamalıydınız bu dağ ayısıyla. Bir de siz adamı değil adam sizi boşuyor, pes gerçekten. Bu kadar aşağılanmayı nasıl sindirdiniz gerçekten merak ediyorum

Ama soğumak istiyorum olmuyorda elimden gelen herşeyi yapıyorum soğumak için olmuyor içim içimi yiyor vazgeçemiyorum
Mesela beyinden vazgeçemiyorsunuz?

Edit: beyinden yazmışım neyinden yerine. Özür dilerim beyin esintisi var gibi olmuş eşinizde.

Doktor 7 sayısını söyledi ne demek? Sen derdini anlattın o da 7 dedi, sen de tamam diyip çıktın mı? Okuduğumdan beri 7 yi düşünüyorum ne demek bu 7 biri anlatsın

Sindiremiyorum bi belge veya rapor olsa yüzüne çarpıp sen değil ben boşanıyorum Senden demek istiyorum

O 7yi bende anlamak istiyorum hiç güzel ilgilenmediler gidebilirsin dedi geçti
Ya olur mu öyle şey, bir şeyler anlattı da dinlemedin mi kederden? Şifreleme gibi 7 nedir, e sorsaydın ya ne demek bu 7?
Sonra nerden araştırdın?

ben de 7 sayısı ne otrera bilir diyordummm

Sindiremiyorum bi belge veya rapor olsa yüzüne çarpıp sen değil ben boşanıyorum Senden demek istiyorum

Valla paşa paşa doktora gidip bir de üstüne boşanmaktan ne kadar üzüldüğünüze dair konular açınca gayet sindirmiş oluyorsunuz Derdiniz size yapılan rezil muamele değil dersiniz nasıl boşanmak ister egosu. Boşanmak istiyorsanız bir şeyi yüzüne çarpmadan da yapabilirsiniz, boşanmak isteyen insan zaten daha ilk cümleyi duyduğu an basardı tekmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…