- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.626
- 83
- 35
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
MAlesef gerçek konuİnşallah fake konudur. Bir kadının kendini bu kadar küçük düşürmesi, böylesi iğrenç eril bir dil kullanması, dahası normalleştirip neredeyse o karaktersiz eşine hak verecek olması gerçek değildir umarım
MAlesef gerçek konu
Boşanman gerekir?Ne yapmam gerekir ?
Mesela beyinden vazgeçemiyorsunuz?Ama soğumak istiyorum olmuyorda elimden gelen herşeyi yapıyorum soğumak için olmuyor içim içimi yiyor vazgeçemiyorum
Doktor 7 sayısını söyledi ne demek? Sen derdini anlattın o da 7 dedi, sen de tamam diyip çıktın mı? Okuduğumdan beri 7 yi düşünüyorumİşin içinden çıkamadığım bir sorunumda var Eşimle ilişkiye girdiğimizde kan gelmedi şüphelendi tabi İnanması için doktora gittim doktor da 7 sayısını söyledi bana üstüne düşmedi hiç üstün körü davrandı . Konu kapandı bu 2ay içerisinde bu konuyu açtı sen kız değildin diyor patlaksın sen diyor buna karşılık ettiğim laflar onu hiç ilgilendirmedi boşanmak için bunu öne çıkarıyor Ne yapmam gerekir ?
HıPatlak mı
O 7yi bende anlamak istiyorum hiç güzel ilgilenmediler gidebilirsin dedi geçtiDoktor 7 sayısını söyledi ne demek? Sen derdini anlattın o da 7 dedi, sen de tamam diyip çıktın mı? Okuduğumdan beri 7 yi düşünüyorumne demek bu 7 biri anlatsın
Sindiremiyorum bi belge veya rapor olsa yüzüne çarpıp sen değil ben boşanıyorum Senden demek istiyorumHe siz adamla paşa paşa doktora gittiniz yani. ‘Tabi’ şüphelendi yazdığınıza göre hak vermişsiniz. Boşanın elbette ne yapmam gerek sorusuna cevabım bu. Değil 2 ay 2 gün evli kalmamalıydınız bu dağ ayısıyla. Bir de siz adamı değil adam sizi boşuyor, pes gerçekten. Bu kadar aşağılanmayı nasıl sindirdiniz gerçekten merak ediyorum
Ya olur mu öyle şey, bir şeyler anlattı da dinlemedin mi kederden? Şifreleme gibi 7 nedir, e sorsaydın ya ne demek bu 7?Hı
O 7yi bende anlamak istiyorum hiç güzel ilgilenmediler gidebilirsin dedi geçti
Burdan biri öyle demişYa olur mu öyle şey, bir şeyler anlattı da dinlemedin mi kederden? Şifreleme gibi 7 nedir, e sorsaydın ya ne demek bu 7?
Sonra nerden araştırdın?
ben de 7 sayısı ne otrera bilir diyordummmKocanızın ağzı.
Bu adamdan asıl sizin hemen boşanmak istemeniz lazım.
Hem yalancı hem terbiyesiz hem de iftiracı.
Doktor 7 mi dedi? O ne demek?
Ha bi de kan gelmedi şüphelendi TABİ ne demek ya?? Normal mi karşılıyorsunuz bu durumu??
Nasıl zihniyetler var gerçekten şaşırıyorum
Sindiremiyorum bi belge veya rapor olsa yüzüne çarpıp sen değil ben boşanıyorum Senden demek istiyorum
nasıl yani doktor şifreli mi konuşuyor?yok artık.7 ne demekmiş peki?Burdan biri öyle demiş
kaçmış mı bir de?Kız sen bu mok ağızlının neyine gencecik yaşta inandın da kaçtın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?