Boşanma

Sindiremiyorum bi belge veya rapor olsa yüzüne çarpıp sen değil ben boşanıyorum Senden demek istiyorum
Ayrica ilk ilişki çok farklıdır bunu kan olsada olmasa da eşiniz anlamadı mi..o kadar mi konudan habersiz siniz.Kana takılmış.Ay birde yani gözümde canlandı birden çarşaflar da kan mi aradı böyle meraklı meraklı.

e eşinle ilişkiye girmişsin zaten yırtılacaktı.siz bu adamı boşayın çocuk falan da sakın yapmayınn.hayat boyu başınıza kalkar bu dengesiz adam

En son annenin evine bırakmıştı seni zaten?? Çirkef bi avukat bul tüm haklarını söke söke al

7 rakami yirtigin hizasi bence. Şimdi baktim googledan yirtik genelde 5 ve 7 hizasinda olurmuş en cok gerilime maruz kalan yermiş.

7 rakami yirtigin hizasi bence. Şimdi baktim googledan yirtik genelde 5 ve 7 hizasinda olurmuş en cok gerilime maruz kalan yermiş.
Yani ne demek oluyor

7 nedir allah aşkına hangi doktor 7 der
Kusura bakmayin da bir doktorun eliyle 7 sayisini gosterdigine boyle bir konuda pek ihtimal vermedim.
Neyse bosanin bence.

Sen patlaksın demese inanabilirdim. Olmaz demiyorum zatii.
Ama 7 sayısı falan cin mi çağırıyorlar doktorla ?
vardır onun bir sebebi.tıbbi bir şeydir.patlak diyene rastlamadın mı cidden?yıllar içinde bir sürü konu okudum bunun benzeri bdv de.konu bana gerçek geldi o yüzden

Ama soğumak istiyorum olmuyorda elimden gelen herşeyi yapıyorum soğumak için olmuyor içim içimi yiyor vazgeçemiyorum
Fake konudur inşallah. Bununla soğumadıysan daha nasıl soğuyacaksın bu geri zekalıdan?

vardır onun bir sebebi.tıbbi bir şeydir.patlak diyene rastlamadın mı cidden?yıllar içinde bir sürü konu okudum bunun benzeri bdv de.konu bana gerçek geldi o yüzden
Valla eskiden duyuyordum. Ne bileyim du bakalım görücez
Evet yazmış bizim kadınlar bişiler. Ama konuya hala inanmıyorum
Hala soğumak istiyorum falan yazmış :)

Kendi her haltı yemiş adam sayıyor kendini işte
Ben olsam bu ayıya bekaret kanıtlayacağıma önce bi boşar kurtulurum, sonra gözünün önünde flört ederim. Ya hem yapmıycam hem de lafını yiycem var mı öyle? Zaten 2 gün o...der üçüncü gün hanfendi der. Bu işler böyle. Yapana yaptı demezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…