- 16 Kasım 2021
- 90
- 5
- 3
- 26
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Girdim doktorun yanına pantolonunu çıkar dedi hemşire ama o kadar kötü davranıyor ki doktorda geldi adet kanamam vardı son aşması pek görünmüyor dedi ama iyice baktı 7sayısını söyledi yırtılma olmuş dedinasıl yani doktor şifreli mi konuşuyor?yok artık.7 ne demekmiş peki?
Ayrica ilk ilişki çok farklıdır bunu kan olsada olmasa da eşiniz anlamadı mi..o kadar mi konudan habersiz siniz.Kana takılmış.Ay birde yani gözümde canlandı birden çarşaflar da kan mi aradı böyle meraklı meraklı.Sindiremiyorum bi belge veya rapor olsa yüzüne çarpıp sen değil ben boşanıyorum Senden demek istiyorum
e eşinle ilişkiye girmişsin zaten yırtılacaktı.siz bu adamı boşayın çocuk falan da sakın yapmayınn.hayat boyu başınıza kalkar bu dengesiz adamGirdim doktorun yanına pantolonunu çıkar dedi hemşire ama o kadar kötü davranıyor ki doktorda geldi adet kanamam vardı son aşması pek görünmüyor dedi ama iyice baktı 7sayısını söyledi yırtılma olmuş dedi
Ceyloooo inanıyor musun kıaz ? O bariz ki durum. Canı sıkılmış ve tepki çekmek istiyornasıl yani doktor şifreli mi konuşuyor?yok artık.7 ne demekmiş peki?
böyle olaylar duydum olabilir diyorummm.Ceyloooo inanıyor musun kıaz ? O bariz ki durun.
Girdim doktorun yanına pantolonunu çıkar dedi hemşire ama o kadar kötü davranıyor ki doktorda geldi adet kanamam vardı son aşması pek görünmüyor dedi ama iyice baktı 7sayısını söyledi yırtılma olmuş dedi
7 kerede patlar dedi demek doktorda.nasıl yani doktor şifreli mi konuşuyor?yok artık.7 ne demekmiş peki?
Ne raporu ya saçmalamayın, kimseye bekaret borcunuz yok. Kendi bakir mi gelmiş?Sindiremiyorum bi belge veya rapor olsa yüzüne çarpıp sen değil ben boşanıyorum Senden demek istiyorum
Doktor 7 sayısını söyledi ne demek? Sen derdini anlattın o da 7 dedi, sen de tamam diyip çıktın mı? Okuduğumdan beri 7 yi düşünüyorumne demek bu 7 biri anlatsın
Sen patlaksın demese inanabilirdim. Olmaz demiyorum zatii.böyle olaylar duydum olabilir diyorummm.
Ayrica ilk ilişki çok farklıdır bunu kan olsada olmasa da eşiniz anlamadı mi..o kadar mi konudan habersiz siniz.Kana takılmış.Ay birde yani gözümde canlandı birden çarşaflar da kan mi aradı böyle meraklı meraklı.
Yani ne demek oluyor7 rakami yirtigin hizasi bence. Şimdi baktim googledan yirtik genelde 5 ve 7 hizasinda olurmuş en cok gerilime maruz kalan yermiş.
Kendi her haltı yemiş adam sayıyor kendini işteNe raporu ya saçmalamayın, kimseye bekaret borcunuz yok. Kendi bakir mi gelmiş?
Yani ne demek oluyor
vardır onun bir sebebi.tıbbi bir şeydir.patlak diyene rastlamadın mı cidden?yıllar içinde bir sürü konu okudum bunun benzeri bdv de.konu bana gerçek geldi o yüzdenSen patlaksın demese inanabilirdim. Olmaz demiyorum zatii.
Ama 7 sayısı falancin mi çağırıyorlar doktorla ?
Fake konudur inşallah. Bununla soğumadıysan daha nasıl soğuyacaksın bu geri zekalıdan?Ama soğumak istiyorum olmuyorda elimden gelen herşeyi yapıyorum soğumak için olmuyor içim içimi yiyor vazgeçemiyorum
Valla eskiden duyuyordum. Ne bileyim du bakalım görücezvardır onun bir sebebi.tıbbi bir şeydir.patlak diyene rastlamadın mı cidden?yıllar içinde bir sürü konu okudum bunun benzeri bdv de.konu bana gerçek geldi o yüzden
Ben olsam bu ayıya bekaret kanıtlayacağıma önce bi boşar kurtulurum, sonra gözünün önünde flört ederim. Ya hem yapmıycam hem de lafını yiycem var mı öyle? Zaten 2 gün o...der üçüncü gün hanfendi der. Bu işler böyle. Yapana yaptı demezler.Kendi her haltı yemiş adam sayıyor kendini işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?