- 12 Şubat 2022
- 527
- 521
- 23
- 24
- Konu Sahibi yedundjdns
-
Umarım dediğiniz gibi olur gün gelir iyiki kurtuldum derimHerkes yaptığı kötülüğün karşısında kötü şeyler yaşamıyor bazı dersler almamız gerekiyor hayattan boşanma kağıdından sonra biter tüm sıkıntılar şükreder hale gelirdiniz
Sizi mutsuz ettiği boşanma kararı verdirdiği sebepleri yazın ara ara da okuyun onlarıUmarım dediğiniz gibi olur gün gelir iyiki kurtuldum derim
Hamileydim ve eşim beni kürtaja zorladı.bu olaydan sonra boşanma kararı aldım ve eşimi şikayet ettimÇocuğunuz var mı
Sağlığınız yerindeyse hiç düşünmeyin gelecek hepimize belirsiz Allah güç kuvvet versin yavrunuzla sizeHic düşünmüyorum. Demekki bosanirken kocasini düşünen varmış. Kurtuldun bence bunu bil.
küçücük bebemle kaldim ortada gelecek belirsiz ama yine o adami düşünmüyorum .
Kocamı düşünmüyorum sadece bana yaşattıkları zoruma gidiyor umarım bende sizin gibi güçlü dururum.Hic düşünmüyorum. Demekki bosanirken kocasini düşünen varmış. Kurtuldun bence bunu bil.
küçücük bebemle kaldim ortada gelecek belirsiz ama yine o adami düşünmüyorum .
Hepsini yazdım ara ara okuyorum.bazen çok iyi hissediyorum.Bazende çöküşe giriyorumSizi mutsuz ettiği boşanma kararı verdirdiği sebepleri yazın ara ara da okuyun onları
Aman boşver o yaratığın çocuğunu doğurmamışsın iyi kiHamileydim ve eşim beni kürtaja zorladı.bu olaydan sonra boşanma kararı aldım ve eşimi şikayet ettim
Sağlığınız yerindeyse hiç düşünmeyin gelecek hepimize belirsiz Allah güç kuvvet versin yavrunuzla size
Bebeğim yok.Sağlığınız yerindeyse hiç düşünmeyin gelecek hepimize belirsiz Allah güç kuvvet versin yavrunuzla size
HaklısınızAman boşver o yaratığın çocuğunu doğurmamışsın iyi ki
Hayata tekrar başlarsın .
bunlar olacagi vardi oldu diyeceksin kendi degerini bulacaksin.Kocamı düşünmüyorum sadece bana yaşattıkları zoruma gidiyor umarım bende sizin gibi güçlü durdururum
Ne güzel demişsiniz.İnsanın gerçekten kendisine değer vermesi lazım.kimseden bir şey beklememeli.Eşim bir gün bana dedi ki sende eve para getir ,bana güvenme.para getirmesen babanın evine gidersin dedi.İşte o zaman anladım.insanın kendisinden başka kimsesi yok.bunlar olacagi vardi oldu diyeceksin kendi degerini bulacaksin.
Bana birgun neden boşanıyorsun diye sordu kendi degerimi kaybetmiştim dedim onu bulmak icin boşanıyorum dedim....
Bazen allah kurtarır da sen ayrıldık sanarsın diye bi laf var ya hani senin durumunda cuk oturuyor. Böyle birinin cocugunu iyi ki dogurmadin adamin mental problemleri var ömür boyu ugrasir dururdun o cocukla. Henuz cok gencsin hayatinin basindasin. Bos bi tuval gibi istedigini yapabilirsin. Otur çalış çabala vicdanlı daha düzgün bir adamin cocugunu getir dünyaya. Genlerin etkisini asla küçümseme emin ol basina bela olurdu o cocuk. Hem bu adamdan kurtulman icin muthis bi koz gecmis eline iyi degerlendir al nafakani da calismiyorsan. Otur evden çalış istedigin isi yap ödesin sen dikiş tutturana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?