Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslın da bir evli bir kadın olarak kendisini benin yerime koyup düşünse beni anlayacak ama o görümce olarak olaya dahil olup yorumlamayı tercih ediyor
Detaylari bilmeden cok onyargili bir yorum olacak ama sizi sevdiginden degil, yasakli madde kullanan sorunlu kardesiyle bundan sonra onlar ugrasmak zorunda kalicagi icindir tum cabasi.İyi geceler kızlar.
Beni hatırlayanlar vardır aranız da.
Ben yaklaşık 5 aydır boşanma sürecindeyim henüz bitmedi çekişmeli devam ediyor.Özet geçeyim kısaca meth kullanan birisi eşim kabul etmesede ama sorun şu ki görümcem aradı bi ara işe girecek işte yuvanız dağılmasın falan ben seni arıycam kardeşimi düzeldiğini görünce falan dedi ben bitti istemiyorum desem de bu akşam aramış mesaj atmış yine çok canım sıkıldı Dönmedim hiç birşekilde cevap vermek de istemiyorum ama bütün keyfimi kaçırdı yine de.Sizce cevap vermeli miydim siz olsanız ne yapardınız beni çok sever görümcem elinden geleni yapmaya çalışıyor kendince ama bitirdiğimi anlamak istemiyor galiba![]()
Gorumce sevıyor dıye evlilik yurutulmez sonucta.Adam madde kullanıyormus ,ya bısry yapsa sıze?Gorumce yetısene kadarr ?İyi geceler kızlar.
Ben yaklaşık 5 aydır boşanma sürecindeyim henüz bitmedi çekişmeli devam ediyor.Özet geçeyim kısaca meth kullanan birisi eşim kabul etmesede ama sorun şu ki görümcem aradı bi ara işe girecek işte yuvanız dağılmasın falan ben seni arıycam kardeşimi düzeldiğini görünce falan dedi ben bitti istemiyorum desem de bu akşam aramış mesaj atmış yine çok canım sıkıldı Dönmedim hiç birşekilde cevap vermek de istemiyorum ama bütün keyfimi kaçırdı yine de.Sizce cevap vermeli miydim siz olsanız ne yapardınız beni çok sever görümcem elinden geleni yapmaya çalışıyor kendince ama bitirdiğimi anlamak istemiyor galiba![]()
Ay bunun aynısını bızım komsu yasadı.Kızın aılesının durumu yoktu,Almanyaya gelın gıttı mehter marsıyla.Cocuk madde kullanıyormus ,dugun gecesı gormus komsular otoparklarda falan.2 cocuk yaptı 2-3 senede bır anca gelıyor kız ailesıneInsanlar bencil. Ben Almanyadayim mesela. Eskiden (veya hala yapanlar var) bazi aileler sorumsuz veya bagimliligi veya baska problemi olan ogullarina Türkiyeden kiz "aliyorlardi" "o onu adam eder" diye. Kiz ailesine problemler tabi söylenmiyordu. Kendi adam edemediklerini baskasinin evladina bela ettiler. Kac kadinin böyle basi yandi. Ben bu konuda adil davranan birtek bir kayinvalideyi taniyorum gelin adayi uyarip evlilige Engel olmaya calisan. Kiz yinede evlendi ve sonra bosandi ama.
Ay bunun aynısını bızım komsu yasadı.Kızın aılesının durumu yoktu,Almanyaya gelın gıttı mehter marsıyla.Cocuk madde kullanıyormus ,dugun gecesı gormus komsular otoparklarda falan.2 cocuk yaptı 2-3 senede bır anca gelıyor kız ailesıne![]()
Mehter marşı mı?Ay bunun aynısını bızım komsu yasadı.Kızın aılesının durumu yoktu,Almanyaya gelın gıttı mehter marsıyla.Cocuk madde kullanıyormus ,dugun gecesı gormus komsular otoparklarda falan.2 cocuk yaptı 2-3 senede bır anca gelıyor kız ailesıne![]()
Şu bitmiş evlilikleri kendince kurtarmak isteyenleri anlamıyorum.Sanki bu insanlar canları sıkılıp bir anda;"hadi boşanalım"diye karar veriyorlar da bunlarda onları "durun bir daha düşünün"diye ikna etmeye çalışıyor.İnsanlar boşanma aşamasına gelene kadar zaten yeterince sabredip,yürütmeye çalışıyor,bakıyorlar ki kısır döngünün içindeyim,boşanmaya karar veriyorlar.İnsan umudu kalmadığı için boşanır zaten.Anlaşamayan çiftleri bir araya getirip zamanlarından çalmanın anlamı ne bir türlü anlamıyorum.Ne yapsınlar biraz da millet için mi mutsuz bir hayat yaşasınlar??İyi geceler kızlar.
Aynı sohbeti bugün arkadaşımla yaptık gerçekten ben de anlam veremiyorum ki zaten evlilik birliğimiz devan ederken kendisi yaşadığım sorunların en yakın şahidi sıkıntılarımı bilen birisi ama maddeyi hafife alıp yola devam edilir sıkıntı olmaz düşüncesiyle bakıyor galibaŞu bitmiş evlilikleri kendince kurtarmak isteyenleri anlamıyorum.Sanki bu insanlar canları sıkılıp bir anda;"hadi boşanalım"diye karar veriyorlar da bunlarda onları "durun bir daha düşünün"diye ikna etmeye çalışıyor.İnsanlar boşanma aşamasına gelene kadar zaten yeterince sabredip,yürütmeye çalışıyor,bakıyorlar ki kısır döngünün içindeyim,boşanmaya karar veriyorlar.İnsan umudu kalmadığı için boşanır zaten.Anlaşamayan çiftleri bir araya getirip zamanlarından çalmanın anlamı ne bir türlü anlamıyorum.Ne yapsınlar biraz da millet için mi mutsuz bir hayat yaşasınlar??
Onu düşünen yok ki olsa bu şekilde yapmazlarGorumce sevıyor dıye evlilik yurutulmez sonucta.Adam madde kullanıyormus ,ya bısry yapsa sıze?Gorumce yetısene kadarr ?
İnsanlara öyle bir psikoloji yansıtıyorlar ki acaba ben de mi sorun ben yanlış mı yapıyorum dedirtiyorlar kendini sorgularken buluyorsun bazen kendiniDetaylari bilmeden cok onyargili bir yorum olacak ama sizi sevdiginden degil, yasakli madde kullanan sorunlu kardesiyle bundan sonra onlar ugrasmak zorunda kalicagi icindir tum cabasi.
Çok üzücü gerçektenInsanlar bencil. Ben Almanyadayim mesela. Eskiden (veya hala yapanlar var) bazi aileler sorumsuz veya bagimliligi veya baska problemi olan ogullarina Türkiyeden kiz "aliyorlardi" "o onu adam eder" diye. Kiz ailesine problemler tabi söylenmiyordu. Kendi adam edemediklerini baskasinin evladina bela ettiler. Kac kadinin böyle basi yandi. Ben bu konuda adil davranan birtek bir kayinvalideyi taniyorum gelin adayi uyarip evlilige Engel olmaya calisan. Kiz yinede evlendi ve sonra bosandi ama.
Çok üzücü gerçekten![]()
Amin canım aminIsin üzücü tarafı bu kafalarin daha halen ortadan kalkmis olmamasi. Aslında kadınların güveni ve sosyal/ekonomik durumlari da kullaniliyor. Allah herkesi iyilerle karsilastirsin.
sakın buna ızın verme hasta olursun. boyle bı dusunceye gırdıgın an silkelen ve yapılan kötuluklerı dusun sen suclu degılsınm mutlu olmak ıstyorsan uzaklas yırtık don bıdaha gıyılmez huylu huyundan vazgecmezİnsanlara öyle bir psikoloji yansıtıyorlar ki acaba ben de mi sorun ben yanlış mı yapıyorum dedirtiyorlar kendini sorgularken buluyorsun bazen kendini![]()