Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. 7 yıllık evliyim 2 çocuğum var bi kız bi erkek. Eşimle uzun zamandan beri anlasamıyoruz. Şiddetli bi geçimsizlik yaşıyiruz. Son zamanlar aramızdaki iletisim tamamen bitti. Ikimizde artik birbirimizi istemiyoruz. Ama benin şoyle bi sorunum var. Bugun bisanmis olsam gidicek bi baba evim yok. Annem de babam da hayatta degiller. Ablam ve kardesim var. Ablam evli, kardesimde yakin bi zamanda asker olucak. Belki burda beni yargilayanlarınızz olucak. Ama sizden söyle bi fikir istiyorum. Çocuklarımı yanıma alsam ise girip çalışmam zor çünkü ikiside kücük. Onlardan ayrı kalmam da benim icin cok zor olucak. Kafam çok karışık bunun gibi durum yaşayan, bilgisi olan yada başindan gecen varsa ne yapmam gerekiyo bu durumda nasil davranmam gereyi bilgilendirebilir mi... gercekten cok zor durumdayım
Cocuklarimin biri 6 yasinı bitircek digeri 4 yaşını bitircek. Söyledikleriniz doğru ama eşim bunlara uyucak kadar anlayışlı değil maalesef. Oturdugum bina esimin ailesinin uzerine. Kaldı ki benim esim malına aşırı derecede düşkündur. Biraksa bile bana huzur vermicek çok olay yaşarım. Hani çalışmasina gelince tabiki çalışıcam ama cocuklarla nasıl olur bilmiyorum