Üst katlarında düzen kuruyorumAilenizle yaşamak, olan bir düzenin içinde durmak kolay değil. İmkanınız varsa ayrı ev açın yoksa da imkan olusturmanin yollarına bakın. Yada aile evinizde kendinize ait bir ortam oluşturmaya çalışın. Daha çok yeniymis. Neyse ki cocugunuzda yokmuş. Belki karşınıza yeni insanlar da çıkar. Zamana bırakın düşünüp durmamaya çalışın. Yeni bir hobi edinin. Kendiniz için sizi iyi hissettirecek şeyler yapın. Çok geçmiş olsun. Yeni hayatinizda başarılar dilerim
3 yıldır kedim varrSevdiğiniz bir hayvan sahiplenin emin olun ki insanlardan daha iyi gelecektir sevgileri dünyalara bedel bence
Canım bende yeni boşandım kendi evimdeyim iki çocuk var ve bende aynı şeyleri yaşıyorum. Kendimi suçlamaya ve pişman olmaya bile başladım bizimse kavga gürültü yoktu ama iletişimsizlik vardı. Elim kolum bağlı bekliyorum geçer inşallahGeçenlerde de konular açmıştım, on gun önce bosandim beş gün önce taşındım ailemin yanında (üst katlarina) bir düzen kurmaya yerleşmeye çalışıyorum. Çocuk yok 8 yıl evlilik.
Bosanmadan önce de acabalarim vardı kavga gürültü olmayan bir bosanmaydi. Daha emin kararlıydim ara sıra düşünsem de.
Ama tasindigim gün kötü olmaya başladım ve o zamandan beri iyi hissettiğimi söyleyemem. Her gün ağlıyorum..
Ailem destek çok şükür ama bir garibim, kendi düzenim vardı şimdi daha farklı, boyut değiştirmiş gibi hissediyorum öncesiyle kıyaslıyorum, daha çok sorguluyorum huzursuz hissediyorum. Ben böyle olurum sanmamistim.. Bu süreç geçecek mi ... hep böyle kalmaktan korkuyorum
bir kaç aya geçiyor pamuk gibi hafifliyorsunuzCanım bende yeni boşandım kendi evimdeyim iki çocuk var ve bende aynı şeyleri yaşıyorum. Kendimi suçlamaya ve pişman olmaya bile başladım bizimse kavga gürültü yoktu ama iletişimsizlik vardı. Elim kolum bağlı bekliyorum geçer inşallah
merhaba ben de temmuzd aboşandım tek çocukla...Canım bende yeni boşandım kendi evimdeyim iki çocuk var ve bende aynı şeyleri yaşıyorum. Kendimi suçlamaya ve pişman olmaya bile başladım bizimse kavga gürültü yoktu ama iletişimsizlik vardı. Elim kolum bağlı bekliyorum geçer inşallah
Herşey aklınıza ne geliyorsa hiç bir iletişim yok hayatımızda ayrı oda ayrı yatakmerhaba ben de temmuzd aboşandım tek çocukla...
ben de hala alışamadım
iletişimszlkten kastınzı ne?
Ailenin yanında hiç evlenmemiş olsaydın da mutlu yaşayamazdın ki.Geçenlerde de konular açmıştım, on gun önce bosandim beş gün önce taşındım ailemin yanında (üst katlarina) bir düzen kurmaya yerleşmeye çalışıyorum. Çocuk yok 8 yıl evlilik.
Bosanmadan önce de acabalarim vardı kavga gürültü olmayan bir bosanmaydi. Daha emin kararlıydim ara sıra düşünsem de.
Ama tasindigim gün kötü olmaya başladım ve o zamandan beri iyi hissettiğimi söyleyemem. Her gün ağlıyorum..
Ailem destek çok şükür ama bir garibim, kendi düzenim vardı şimdi daha farklı, boyut değiştirmiş gibi hissediyorum öncesiyle kıyaslıyorum, daha çok sorguluyorum huzursuz hissediyorum. Ben böyle olurum sanmamistim.. Bu süreç geçecek mi ... hep böyle kalmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?