Bende bazen öyle düşünüyorum,çocuk konusunda ama daha genç sayılırız. Ama şuna şükrediyorum eskiden iyiki olmamış. İkinci evlilikte hayırlısıyla olsun olacaksa.
Kızlar herkese selam ,
hali hazırda bir süredir boşanmayı düşünen bir kadın olarak
26 yaşındayım 2 yıldır evliyim , çocuğumuz yok
eşimin aile ile çok sık görüşüyoruz ve bu durumdan çok rahatsızım , kocamla hiç özel bir alanımız yokmuş gibi hissediyorum
eşim tüm aktivitelerini onlar ile birlikte yapmak istiyor , yani sadece çekirdek aileside değil amcaları , halaları vs vs de dahil sürekli görüşmek istiyorlar haftada 3-4 gün
ben zaten çalışan bi kadınım
ben bu kadar kalabalığa belki alışık olmadığım için bana çok gergin geliyor ortam
herkes bağırıyor , saçma sapan konular konuşuyor
Okudum şimdi boşanmak gerçekten hayrınaymış ama bak cidden ümitsizliğe düşmek için çok genç bir yaştasın. Devir eskisi gibi değil. Umarım karşına gönlüne göre birisi çıkar
Yumurtaları ne kadar erken dondurursanız o kadar iyi. 36 37 yaş yumurtayla bu yaşta dondurulan yumurta kalitesi bir değil. Ama şöyle bir şey var yumurtalık rezervinizin düşük olması gerekir ya da ailede erken menopoz olması gibi şeyler aranıyor. O yüzden şu an bu işlemi yapmayabilirler size. Yine de gidip bi tüp bebek merkeziyle görüşün derim. Hem rezerviniz değerlendirilir hem de bilgi alırsınız
Okudum şimdi boşanmak gerçekten hayrınaymış ama bak cidden ümitsizliğe düşmek için çok genç bir yaştasın. Devir eskisi gibi değil. Umarım karşına gönlüne göre birisi çıkar