İmza pardonArkadaşlar bugün duruşmam vardı hakim boşanmaya onay verdi ama iki hafta içindemi ne kaleme gidip izmiş atılacakmış ne için acaba
Eve evrakmı geliyor nasıl öğreniyoruz bunuİmza atmadan boşanma tamamen gerçekleşmiyor o yüzden iki tarafında imza atması gerekiyor.
İki hafta içinde oluyormus ama evrakmı geliyor nasıl oluyor kiBiran önce atın imzayı kesinleşsin
Gidin sorun oradaki memurlara yaniİki hafta içinde oluyormus ama evrakmı geliyor nasıl oluyor ki
tamam hakim bir sorun görmemiş boşanmışsınız,şimdi iki haftalık bir vazgeçme süreniz bulunuyor bu süre zarfında resmi olarak boşanmış sayılmazsınız,bu iki hafta içinde duruşmanızın olduğu adliyeye gidip danışmaya bu durumu söyleyin evraklarınız zaten yetkili kişinin önünde duruyor,boşanma davası açarken yatırdığınız harç parası için bir iban numarası istenecek davayı açan kişiden vazgeçmediğinize dair belgeyi imzaladığınız zaman harç parasıda 2 hafta içinde hesabınıza geçiyor,edevletten de takip edevilirsiniz bu süreci ben soyadım e devlet ekranında değişince farkettim,ondan sonra nüfusa gidip yeni kimliğinizi çıkartırsınız.Arkadaşlar bugün duruşmam vardı hakim boşanmaya onay verdi ama iki hafta içindemi ne kaleme gidip izmiş atılacakmış ne için acaba
İkimizinde gidip imza atması lazım mıs pzt gidip imza atsak tamamen bitmiş olur muiki hafta sonra karar onanıyor kesinleşme kağıdını alabilirsiniz
Bu istinaf uyaptan mı takip ediliyorBoşanma gerekçeli kararı ikinize de yazılı tebliğ ediliyor.Avukatiniz var ise avukatlara,yok ise tebligatla size.Sonra 2 haftalık istinaf süresi başlıyor.Beklemek istemezseniz ikinizde istinaftan feragat için imza atıyorsunuz karar kesinleşiyor..Yeni yasadim oradan biliyorum.
Burası Google mıArkadaşlar bugün duruşmam vardı hakim boşanmaya onay verdi ama iki hafta içindemi ne kaleme gidip izmiş atılacakmış ne için acaba
Çok teşekkür ederimtamam hakim bir sorun görmemiş boşanmışsınız,şimdi iki haftalık bir vazgeçme süreniz bulunuyor bu süre zarfında resmi olarak boşanmış sayılmazsınız,bu iki hafta içinde duruşmanızın olduğu adliyeye gidip danışmaya bu durumu söyleyin evraklarınız zaten yetkili kişinin önünde duruyor,boşanma davası açarken yatırdığınız harç parası için bir iban numarası istenecek davayı açan kişiden vazgeçmediğinize dair belgeyi imzaladığınız zaman harç parasıda 2 hafta içinde hesabınıza geçiyor,edevletten de takip edevilirsiniz bu süreci ben soyadım e devlet ekranında değişince farkettim,ondan sonra nüfusa gidip yeni kimliğinizi çıkartırsınız.
Fikrini kendine sakla bilen kişilerden fikir almak istedimBurası Google mı
Ben bir fikir söylemedim ki.Fikrini kendine sakla bilen kişilerden fikir almak istedim
Buranın Google olmadığını bende biliyorum ama net ve açıklamalı olması benim için daha iyiBen bir fikir söylemedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?