Boşanma

Gms54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Arkadaşlar bugün duruşmam vardı hakim boşanmaya onay verdi ama iki hafta içindemi ne kaleme gidip izmiş atılacakmış ne için acaba

İmza atmadan boşanma tamamen gerçekleşmiyor o yüzden iki tarafında imza atması gerekiyor.

iki hafta sonra karar onanıyor kesinleşme kağıdını alabilirsiniz

Arkadaşlar bugün duruşmam vardı hakim boşanmaya onay verdi ama iki hafta içindemi ne kaleme gidip izmiş atılacakmış ne için acaba
tamam hakim bir sorun görmemiş boşanmışsınız,şimdi iki haftalık bir vazgeçme süreniz bulunuyor bu süre zarfında resmi olarak boşanmış sayılmazsınız,bu iki hafta içinde duruşmanızın olduğu adliyeye gidip danışmaya bu durumu söyleyin evraklarınız zaten yetkili kişinin önünde duruyor,boşanma davası açarken yatırdığınız harç parası için bir iban numarası istenecek davayı açan kişiden vazgeçmediğinize dair belgeyi imzaladığınız zaman harç parasıda 2 hafta içinde hesabınıza geçiyor,edevletten de takip edevilirsiniz bu süreci ben soyadım e devlet ekranında değişince farkettim,ondan sonra nüfusa gidip yeni kimliğinizi çıkartırsınız.

Boşanma gerekçeli kararı ikinize de yazılı tebliğ ediliyor.Avukatiniz var ise avukatlara,yok ise tebligatla size.Sonra 2 haftalık istinaf süresi başlıyor.Beklemek istemezseniz ikinizde istinaftan feragat için imza atıyorsunuz karar kesinleşiyor..Yeni yasadim oradan biliyorum.

Bu istinaf uyaptan mı takip ediliyor

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…