Boşanma

Beklemeyin bence önünüze bakın, siz böyle beklenti içindeyken dönse bile daha çok zarar görürsünüz.
Kimseye bu denli bağımlı olmamak gerek, gerekirse yalnız devam etmek lazım.

merak ediyorum icinizden o duygusalligi nasil attiniz.
cok ozet bir sekilde anlatmam gerekirse benim bosanmamin sebebi dayak hakaret tehditti. ailesiyle cok onceden sorunlarimiz vardi. aileme ve bana düğünde hakaret ettikleri icin gorusmuyordum. yakamizi bırakmadılar tabi görev icabı cok uzaklarda oldugumuz halde. bi gun ablasi mesaj atmış uzun uzun benim yuvami basima catir catir yikacagini söyledi ve yaptı da yani. 5 aylik evliyken ayrıldık.
su an cok özlüyorum. esimi cok severek evlenmistim. sadece bi es degil hayatimin merkeziydi. bu kadar seyin üzerine nasil özlüyorum ben de bilmiyorum ama özlüyorum. tabi bunda aradan 8 ay gecmesine rağmen hala barisma umudu olup bana ulasan eski esimin de payi var.
hayatiniza nasil devam ettiniz?
o evliligi esinizi nasil silebildiniz aklinizdan?
herkes arkana bile bakma kaç diyor. kurtuldun diyor. geri dönersen çok daha kötü şeyler seni bekliyor diyor. anlamayacak bi insan değilim ama zor geliyor.
sorularima cevap verirseniz cok mutlu olurum.

Şiddet ortamının içindeyken normal ve sağlıklı düşünememeniz normal. İnsan kendini bile suçlar acaba hak ettim mi diye halbuki kimse kötü davranılmayı hak etmez.
Ben de seviyordum eşimi, özlemen çok normal duygular hemen tükenmiyor çünkü. Ben şu şekilde düşündüm, beni mutlu etmeyen şey sevgi değildir, hiçbir şey de benden ve huzurumdan önemli değil.
Bazı ailelerle ve bazı eşlerle uzun uzun uğraşmaya çabalamaya gerek yok. Bırakıp gitmesini bilmek lazım. Kendini tüketmek yerine o enerjiyi mutlu olmaya harca.
Tamamen silmedim elbette benim de henüz yeni ama hamdolsun çok mutlu ve huzurluyum.
İnsan kendi kıymetini kendi belirliyor. Hak etmediğin bir hayatı yaşama. ne o öyle hakaret şiddet kavga gürültü böyle ömür mü geçer.
Çalışıyor musun? Maddi özgürlüğün var mı?

çalışıyorum Allaha şükür öğretmenim. ailem yönünden de sansliyim. herseyde destekler sağolsunlar.
Yalnız genc yasima ragmen sirf cok sevdigim icin yaptigim evliligimin o kadinin deyisiyle basima catir catir yikilmasi zoruma gidiyor. parmakla gösterilen bi ciftken o canavar nasıl ortaya çıktı bilmiyorum. su an kendisine kendisine saygi duymayacak bi es imaji çizildiğini ve ona inandirildigini simdi aklinin basina geldigini söylüyor. inanmamaliyim değil mi?

Yani eşini en iyi sen tanırsın, gerçekten pişman mıdır ya da köprüyü geçene kadar idare mi ediyordur bilemem.
Fakat şunu söyleyebilirim, her ne kadar duyguların onu sevdiğini özlediğini söylese de kafanı bişey kemirir ya hani, o kemirmeleri dinle :) güvenme hemen ya da duygularına kapılıp koşma ona. Zamana yay.
Benim eşim de sürekli çok pişman olduğunu telafi etmek için ne gerekiyorsa yapacağını söylüyor ama güvenmiyorum işte, ona döndüğümü falan hayal edince ruhum sıkılıyor içim rahat etmiyor, derinden bir ses yapma diyor. O sesi dinliyorum ben de :)

yok işte taniyamamisim. güvenmiyorum. guvenmek istiyorum ama guvenmiyorum. guvenememek hep baskin. gormemek icin ısrarla simsiki kapattigim gozlerimi kanata kanata acti. o kemirmeler hep var. içim hiç rahat değil aramiz duzelecekse dahi ne olur nasıl olur o kısmı düşündüğüm an afakanlar basıyor. karşıdaki insan hatasını asla kabul etmeyen ne olursa olsun yanlısı karsida goren ve asla geri adim atmayan biri. teşekkür ederim cevapların için. umarım ben de kurtulurum artık bu girdaptan.

eşin 8 ay sonra mı istedi barışmak ? nasıl oldu peki ilginç.boşanmak isteyen o muydu ?

eşin 8 ay sonra mı istedi barışmak ? nasıl oldu peki ilginç.boşanmak isteyen o muydu ?
bi sekilde bana ulaşıp söylüyordu barışmak istediğini ama sonunda yine kavga edip uzaklasiyorduk. şimdi akli basina gelmis gibi konusuyor ne dersem aldirmiyor ama o laf anlamazlik o kit kafalilik aynen devam ediyor ne kadar gizlemeye calissa da. bosanmak isteyen oydu bu arada ailesinin etkisiyle. ben de bir gün dahi uzatmadim mahkemeye dilekce verdim hemen 3 gun içerisinde bitti. bizim orda bi laf var s..a s..a gittin yiye yiye gelme diye. aynisini yaşıyor su anda zaten boşluktan sariyor bana muhtemelen. cok kiymetli oldugumdan falan degil. bocaliyor sadece. allah ahimizi ne sorumsuz eski eslerimizde ne de ayrilmamiza sebep insanlarda birakmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…