- 21 Mart 2016
- 630
- 1.296
- 63
- Konu Sahibi Mihail Zoscenko
-
kendin başlık açıp konunu açsaana buraya yazma http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/create-thread burayı tıkla yaz herkes sana yardım edicektir burda kimse göremezzSelam arkadaşlar
Bende boşanmak üzereyim sanırım çok yorgun ve kendimi kullanılmış gibi hissetmekten ve bunu her saniye yaşamaktan yorulduğu bir gün intihar ettim 25 hairanda...
2,5 yoğun bakımda kaldım doktorlar fomksiyonlarımın yavaşaldığını söyleyince annem ve babam eşime demedikleri kalmamış ben aralarında yokken...
Bugün 49 gün oldu eşim yok ortadahalbuki ben kendime geldikten sonra hastane çıkışında yüzüklerimi istedim..Eşimdeymiş aldım ve yanında taktım..
Babam bi süre görüşmeyin senin bacaklarını kıraraım gibi cümleler söylediği için bahanesi bu beni bu yüzden aramıyordu...
Eşim son sınıf üniversite öğremcisi idi biz evlendiğimde..Aİilesin yapacağını söylediği maddi hiç bir dstek görmeksizin 13 ay boyunca ev kirası faturalar eşya taksitleri eşimin okul yol arası cep haçlığı vs..hepsini tek başıma sırtlandım..İntihar ettiğim gün okuluna 23 bin lira borçu oduğunun kavgasını 1 aydır yapıyorduk ben ondan ailesine söylemesini isteim söylemedi 'ben ailemi üzemem bakıcaz bi çaresine sıkıcaksın dişini ' dediği an onun asla ailesi olmadığımı söyledi bana o an hafızamı kaybettim resmen..Şimdi napıcam bilmiyorum 2 gün önce annesiıyle konuştum o da boşanmak istiyor dedi avukat tutup davayı açıp ona evrak yollıcakmışım imzalıcakmış o da...
Şu an bile aklım gidip geliyor bunları yazarken annesiyle babası gelip kitaplarını alıcakmış onun öğretmenlik mesleği eylül ayında en azından koleje gir dediğimde atamalar iptal oldu ben şubat beklicem dien adam şimdi kolejler için hazırlanıyormuş benim suçum neydi naptım ki ben ona onu sevmekten başka yardım edin ne olur...Psikatriye gidiyorum günde 3 farklı ilaç içiyorum ve çalışmak zorundayım şans ver sen ara dienler var çevremde napıcam bilmiyorum(((
sana diyeceğimm ahhh bu parasızlık ahhh .ahh bu adamların sorumsuzlukları.ben anlamıyorum ya valla hepsinin canı cehenneme eğer koleje giriyorsada şerazesi kaymış ne diyelim Allahından bulsun yazıklar olsun.sevmemiş gerçekten çiğerden sevmemiş veya sevmiş başta baktı seni kullanamıcak bu kızda canına kıydı elinde kalır ali diyerek çekti aldı ailesi.şuan eminim sanada öyle çok kötü konuşamıyorlardır.canına kıyarsın diyede bu yaptığın işi bende hiç ama hiç sevmedim.sırf senin eşin böyle çıkmadı intihar ne demek ya.bakta şu forumda neler var milletin annesi babası yok ya tek başlarına iiki üç çocukları hiçbir geliri olmadan boşanan insanlar var.bak arkadaşım aklını başına al geçiyor her şey sürünüyorsun ama geçiyor bendede geçti başkalarındada .malesef sevgi ne karın doyuruyormuş ne evliliği devam ettiriyormuş.işini eline almadan yaptığınız evlilik malesef sonu önceden belli olan evlilikmiş bu devirde böyle.sizin üzüntünüz doğal çünkü biz kızlar daha duygusalız.ama geçicek geçicek'!aliymiş ismi ALİ ..Hz Ali peygamberimizn ismi ilerde bu ismi niye taşıyamadın farkına varmadın da dicekler öbür tarafta.Selam arkadaşlar
Bende boşanmak üzereyim sanırım çok yorgun ve kendimi kullanılmış gibi hissetmekten ve bunu her saniye yaşamaktan yorulduğu bir gün intihar ettim 25 hairanda...
2,5 yoğun bakımda kaldım doktorlar fomksiyonlarımın yavaşaldığını söyleyince annem ve babam eşime demedikleri kalmamış ben aralarında yokken...
Bugün 49 gün oldu eşim yok ortadahalbuki ben kendime geldikten sonra hastane çıkışında yüzüklerimi istedim..Eşimdeymiş aldım ve yanında taktım..
Babam bi süre görüşmeyin senin bacaklarını kıraraım gibi cümleler söylediği için bahanesi bu beni bu yüzden aramıyordu...
Eşim son sınıf üniversite öğremcisi idi biz evlendiğimde..Aİilesin yapacağını söylediği maddi hiç bir dstek görmeksizin 13 ay boyunca ev kirası faturalar eşya taksitleri eşimin okul yol arası cep haçlığı vs..hepsini tek başıma sırtlandım..İntihar ettiğim gün okuluna 23 bin lira borçu oduğunun kavgasını 1 aydır yapıyorduk ben ondan ailesine söylemesini isteim söylemedi 'ben ailemi üzemem bakıcaz bi çaresine sıkıcaksın dişini ' dediği an onun asla ailesi olmadığımı söyledi bana o an hafızamı kaybettim resmen..Şimdi napıcam bilmiyorum 2 gün önce annesiıyle konuştum o da boşanmak istiyor dedi avukat tutup davayı açıp ona evrak yollıcakmışım imzalıcakmış o da...
Şu an bile aklım gidip geliyor bunları yazarken annesiyle babası gelip kitaplarını alıcakmış onun öğretmenlik mesleği eylül ayında en azından koleje gir dediğimde atamalar iptal oldu ben şubat beklicem dien adam şimdi kolejler için hazırlanıyormuş benim suçum neydi naptım ki ben ona onu sevmekten başka yardım edin ne olur...Psikatriye gidiyorum günde 3 farklı ilaç içiyorum ve çalışmak zorundayım şans ver sen ara dienler var çevremde napıcam bilmiyorum(((
Update niyetine,
Bugün boşandık. 5 dakika sürdü.
Şimdiye kadar hadi bitsin hemen bitsin çabuk bitsin umrum olmaz kafasında takılan eşim, duruşmaya son iki gün kala çok pişman olduğunu canının çok yandığını işin bu noktaya geleceğini tahmin edemediğini söyledi sürekli. İnsan kaybettiğinin kıymetini yokluğunda anlarmış, en kötü dediği zamanlarda bile birlikte olmanın verdiği bir güzellik varmış öyle dedi. Ben ona çok iyi eş olmuşum ama o kıymetini bilememiş çok pişmanmış bir şans daha vermeliymişim. Ama iki güzel sözüne geri dönseydim daha kötü olacaktı herşey. Canım çok yansa da ona göstermedim, bitmesi daha doğru güzellikle bitirelim dedim. Yine de içimden tuttu o hali sözleri.
Benim sürünsün, pişman olsun gibi hislerim yok onun hakkında. İnşallah çok mutlu olur. Ben onu hala çok ama çok seviyorum. Ama sevgi herşeyi çözmüyormuş işte. Dizilerdeki gibi olmuyor.
Kısmet buraya kadarmış. Allah ikimize de güzellikleri göstersin bundan sonra. Öyle canım yandı ki bugün nasıl anlatayım nasıl tarif edeyim bilemedim.
Bir güncelleme daha,
Canımdan parça koptu falan dedim ama ben dünden beri kendimi ciddi ciddi aptal gibi hissediyorum. O kadar doluyum ki.
Eşyaların üstüne yattı, protokolümüz olduğu halde babam iki koltuk için uğraşma değmez kurtulmaya bak dediği için bugün ortak evimizden kişisel eşyalarımı alıp çıktım. Babasına babamı arattı bir de kocaman herifbabam telefonda söyledi elimizde mahkeme kararımız var istesek polisle gelir herşeyi almayı da biliriz, kızımın bu eve katkısının bir arabadan (araba bende) çok daha fazla olduğunu da çok iyi biliyoruz ama bu iş daha fazla uzamasın kişisel eşyalarını alacak bugün diye.
Mesajlarında demiş sen bana dünya borç bıraktın diye yuh (evi ona bırakmıştım borçlarıyla birlikte). Şehrin en iyi semtlerinden birinde güzel bir ev almıştık, aileyiz biz borçlarımız bitsin diye maaşım dışında elime geçen yüklü miktarları hep ona verdim peşinat için. Maaşlarımız zaten ortaktı para falan gizlemezdim ondan ki bir ara tüm maaşımı yine ona gönderiyordum yine borçlarımız bitsin diye sonradan yollamayı bıraktım. Kiralık ilanı vermiş hemen eve, iyi bir kira geliri alacak, kredisini de bitirince çook prim yapan bir ev sahibi olacak benim sırtımdan. Sanki ona borç takıp kaçmışım gibi nasıl konuşuyor, ben kime güvenmişim kimi sevmişim böyle, nasıl da kendine çeviriyor olayları.
Afedersiniz eşşek gibi çalıştım (geçmiş konuşarımda var), evimize maddi ve manevi katkım ondan daha fazlaydı. Bu adam abdestli namazlı adam güya, kul hakkı hiç umurunda değil. İnsan bu kadar mı kullanır karısını öyle öfkeliyim ki. Ona söyledim, Allahın adaleti keskindir, istediği kadar beni karalamaya çalışsın herkesi kandırır ama kendini kandıramaz.
Resmen dolandırılmış hissediyorum kendimi. Babama uyup almadım bişey ama gidip benzin döküp yakasım geliyor o evi de eşyaları da.
Vay benim konu hortlamış
Ne günlerdi yahu okudum tekrar aklıma geldiŞükür çok daha iyim artık
Ağlaya ağlaya okudum. Kendimi mi gördüm acaba ?
Benim ex dengesiz bir adam, bir gün çok iyiken diğer gün insanı insanlığından utandırır. Tedavi olması lazım.Bu yorumdan sonra da ağlamam kesildi, yine öfkelendim. Benimki de böyle mi yapar acep ?
Eşyalarımı evimi çok seviyordum life, ama hayat bu giden eşya falan nedir sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun yeter ki. Şimdi daha güzellerini alacağımÇok çok mutlu ol inşallah. Sabah sabah niye okudum ben senin bu konunu ya. Eviniz eşyalarınız gözümün önüne geldi sanki. Sonra kendi eşyalarımız evimiz. .
Güçlü duruşundan o kadar etkilendim ki.. Takdir ediyorum seni. Umarım ben de bi gün böyle olabilirim. .Eşyalarımı evimi çok seviyordum life, ama hayat bu giden eşya falan nedir sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun yeter ki. Şimdi daha güzellerini alacağım
Benim ex dengesiz bir adam, bir gün çok iyiken diğer gün insanı insanlığından utandırır. Tedavi olması lazım.
Şimdi de bu mal mülk konusunda öfkemden gözüm hiçbir şey görmedi o yüzden yaptım diyor, yersen. Kendini oyalamak için ve ev borcunu kapatmak haftasonu ek iş yapıyormuş şimdi, ben yeter ki geleyimmiş ömür boyu çalışmaya razıymış ev de araba da feda olsunmuş bana. Tabi iki gün sonra 180 derece dönmeyeceğinin bir garantisi yok.
Tövbe estağfurullah tüm dengemi bozmuştu böyle yaparak.
Estağfurullah, sen de eminim güçlüsün ama insan bazen dibe çökmeden sağlamlaşamıyor. Seninkiler de geçecek hiç merak etmeGüçlü duruşundan o kadar etkilendim ki.. Takdir ediyorum seni. Umarım ben de bi gün böyle olabilirim. .
Valla ben evden ayrıldım, 3 hafta sonra da resmi olarak boşandım. Kolay da atlattım çünkü zaten yorulmuştum çok öyle uzun uzun yas tutasım gelmedi.Şu an iyisiniz anladığım kadarıyla. Umarım Zaman size güzel şeyler getirmiştir.
Bakalım ben ayrılırken Nasıl bir eşle karşılaşacağım. Sizin eski eşinizden farklı olarak biraz çirkefleşecektir. Ne güzel kısa sürede boşanıp atlatmışsınız.
Valla ben evden ayrıldım, 3 hafta sonra da resmi olarak boşandım. Kolay da atlattım çünkü zaten yorulmuştum çok öyle uzun uzun yas tutasım gelmedi.
Boşver çirkefleşirse çirkefleşsin; kafanda bir kar-zarar hesabı yap, eğer kaybın çok olmayacaksa uğraşma fazla. Ama çocuk varsa ve de az uz şeyler değilse hiç de vazgeçme hakkından.
Allah gönlüne göre versin inşallah. En az zararla atlatırsın umarım hem maddi hem manevi.Ben bu kadar kısa sürede kurtulamam, uğraştırırlar beni. Malla mülkle tazminatla uğraşacak halim yok. Onların paraları yerin dibine batsın. Düğün takılarımdan başka bir şey almayacağım, bir de oğlumun nafakası tabi.
Her şey bir an önce olsun bitsin istiyorum.
Benim ex dengesiz bir adam, bir gün çok iyiken diğer gün insanı insanlığından utandırır. Tedavi olması lazım.
Şimdi de bu mal mülk konusunda öfkemden gözüm hiçbir şey görmedi o yüzden yaptım diyor, yersen. Kendini oyalamak için ve ev borcunu kapatmak haftasonu ek iş yapıyormuş şimdi, ben yeter ki geleyimmiş ömür boyu çalışmaya razıymış ev de araba da feda olsunmuş bana. Tabi iki gün sonra 180 derece dönmeyeceğinin bir garantisi yok.
Zaten maddi manevi istismar edilmişlik hissi beni çok öfkelendiriyor neden izin verdim diye hep kendime kızıyorum. Değişik bir adamdı, kendine harcamazdı, sağa sola yedirmezdi, gizlisi saklısı da yoktu ama paranın da tüm herşeyin de kontrolü bende olmalı gibi hasta bir anlayışa sahipti.O maaşınızı eş denilen adama gönderdiğiniz günlerinizde inşallah gözünü açarda bir kuruş vermez diyordum.Siz onu çok sevdiniz ama resmen sizi sömürüyordu.Asalak gibiydi.Enayi yok başka kapıya deseydiniz.
barıstın mı cnm atlatılıyo r mu suan bızler o durumdayızVay benim konu hortlamış
Ne günlerdi yahu okudum tekrar aklıma geldiŞükür çok daha iyim artık
ne kadar sürede döndü sana böyle bunları dediBenim ex dengesiz bir adam, bir gün çok iyiken diğer gün insanı insanlığından utandırır. Tedavi olması lazım.
barıstın mı cnm atlatılıyo r mu suan bızler o durumdayız
Hayır barışmadım,ne kadar sürede döndü sana böyle bunları dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?