Boşanma

kendin başlık açıp konunu açsaana buraya yazma http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/create-thread burayı tıkla yaz herkes sana yardım edicektir burda kimse göremezz

sana diyeceğimm ahhh bu parasızlık ahhh .ahh bu adamların sorumsuzlukları.ben anlamıyorum ya valla hepsinin canı cehenneme eğer koleje giriyorsada şerazesi kaymış ne diyelim Allahından bulsun yazıklar olsun.sevmemiş gerçekten çiğerden sevmemiş veya sevmiş başta baktı seni kullanamıcak bu kızda canına kıydı elinde kalır ali diyerek çekti aldı ailesi.şuan eminim sanada öyle çok kötü konuşamıyorlardır.canına kıyarsın diyede bu yaptığın işi bende hiç ama hiç sevmedim.sırf senin eşin böyle çıkmadı intihar ne demek ya.bakta şu forumda neler var milletin annesi babası yok ya tek başlarına iiki üç çocukları hiçbir geliri olmadan boşanan insanlar var.bak arkadaşım aklını başına al geçiyor her şey sürünüyorsun ama geçiyor bendede geçti başkalarındada .malesef sevgi ne karın doyuruyormuş ne evliliği devam ettiriyormuş.işini eline almadan yaptığınız evlilik malesef sonu önceden belli olan evlilikmiş bu devirde böyle.sizin üzüntünüz doğal çünkü biz kızlar daha duygusalız.ama geçicek geçicek'!aliymiş ismi ALİ ..Hz Ali peygamberimizn ismi ilerde bu ismi niye taşıyamadın farkına varmadın da dicekler öbür tarafta.

Ağlaya ağlaya okudum. Kendimi mi gördüm acaba ?

Bu yorumdan sonra da ağlamam kesildi, yine öfkelendim. Benimki de böyle mi yapar acep ?

Çok çok mutlu ol inşallah. Sabah sabah niye okudum ben senin bu konunu ya. Eviniz eşyalarınız gözümün önüne geldi sanki. Sonra kendi eşyalarımız evimiz. .

Ağlaya ağlaya okudum. Kendimi mi gördüm acaba ?

Bu yorumdan sonra da ağlamam kesildi, yine öfkelendim. Benimki de böyle mi yapar acep ?
Benim ex dengesiz bir adam, bir gün çok iyiken diğer gün insanı insanlığından utandırır. Tedavi olması lazım.

Şimdi de bu mal mülk konusunda öfkemden gözüm hiçbir şey görmedi o yüzden yaptım diyor, yersen. Kendini oyalamak için ve ev borcunu kapatmak haftasonu ek iş yapıyormuş şimdi, ben yeter ki geleyimmiş ömür boyu çalışmaya razıymış ev de araba da feda olsunmuş bana. Tabi iki gün sonra 180 derece dönmeyeceğinin bir garantisi yok.

Tövbe estağfurullah tüm dengemi bozmuştu böyle yaparak.

Çok çok mutlu ol inşallah. Sabah sabah niye okudum ben senin bu konunu ya. Eviniz eşyalarınız gözümün önüne geldi sanki. Sonra kendi eşyalarımız evimiz. .
Eşyalarımı evimi çok seviyordum life, ama hayat bu giden eşya falan nedir sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun yeter ki. Şimdi daha güzellerini alacağım

Eşyalarımı evimi çok seviyordum life, ama hayat bu giden eşya falan nedir sağlığımız ve huzurumuz yerinde olsun yeter ki. Şimdi daha güzellerini alacağım
Güçlü duruşundan o kadar etkilendim ki.. Takdir ediyorum seni. Umarım ben de bi gün böyle olabilirim. .

Şu an iyisiniz anladığım kadarıyla. Umarım Zaman size güzel şeyler getirmiştir.

Bakalım ben ayrılırken Nasıl bir eşle karşılaşacağım. Sizin eski eşinizden farklı olarak biraz çirkefleşecektir. Ne güzel kısa sürede boşanıp atlatmışsınız.

Valla ben evden ayrıldım, 3 hafta sonra da resmi olarak boşandım. Kolay da atlattım çünkü zaten yorulmuştum çok öyle uzun uzun yas tutasım gelmedi.
Boşver çirkefleşirse çirkefleşsin; kafanda bir kar-zarar hesabı yap, eğer kaybın çok olmayacaksa uğraşma fazla. Ama çocuk varsa ve de az uz şeyler değilse hiç de vazgeçme hakkından.

Ben bu kadar kısa sürede kurtulamam, uğraştırırlar beni. Malla mülkle tazminatla uğraşacak halim yok. Onların paraları yerin dibine batsın. Düğün takılarımdan başka bir şey almayacağım, bir de oğlumun nafakası tabi.

Her şey bir an önce olsun bitsin istiyorum.

Allah gönlüne göre versin inşallah. En az zararla atlatırsın umarım hem maddi hem manevi.

O maaşınızı eş denilen adama gönderdiğiniz günlerinizde inşallah gözünü açarda bir kuruş vermez diyordum.Siz onu çok sevdiniz ama resmen sizi sömürüyordu.Asalak gibiydi.Enayi yok başka kapıya deseydiniz.

Zaten maddi manevi istismar edilmişlik hissi beni çok öfkelendiriyor neden izin verdim diye hep kendime kızıyorum. Değişik bir adamdı, kendine harcamazdı, sağa sola yedirmezdi, gizlisi saklısı da yoktu ama paranın da tüm herşeyin de kontrolü bende olmalı gibi hasta bir anlayışa sahipti.
Hiç unutmuyorum, iki şehirde iki ayrı ev vardı bizim, benim kredi kartım da faturalarım da dahil tüm ödemeleri o yapardı. Bir gün bırak ben yaparım kendi ödemelerimi deyince küsmüştü bana. Hesaptaki paranın yarısını göndermişti, bundan sonra alman usulü yapalım madem diye hey allahım. Nasıl bir ego nasıl bir kompleksti

ne kadar sürede döndü sana böyle bunları dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…