Boşanma

Evi birakmasaydin ya.Ailen borcunu odemeye yardim etseydi.Senin de katkin olmus.Yada mal paylasimi yapsaydiniz.Bence vazgec vermekten paylas.

Nasil biriyle yaptin?Mutmain misin?Bosanmis mi o da?Cocuk var mi?Bir sanssiz bedevi ben miyim?
Aslinda boyle bir konu acmak lazim.Ikinci evliliklerini yapanlar pek gizemliler.

Nasil biriyle yaptin?Mutmain misin?Bosanmis mi o da?Cocuk var mi?Bir sanssiz bedevi ben miyim?
Aslinda boyle bir konu acmak lazim.Ikinci evliliklerini yapanlar pek gizemliler.
Neden gizemli olayım :)
Gayet iyi biri ike yaptım evlikik
Evet mutluyum çok eşim iyi biri
Çocugum yoktu eski eşimden
Hayır şimdiki eşim hiç evlilik yasamamıs.

Baska sorun olursa yazArım

Darısı basınıza işallah :)

2 ayda neler oldu da hemen ayrılmaya geldi olay, özel değilse?

Benim bir arkadaşım da 5 yıllık flörtten sonra evlenip 2 ayda ayrıldı, fakat onların evliliği baştan yanlıştı birbirlerine aşık değillerdi 5 yılın verdiği bir alışkanlıktı sadece.

Dediğin gibi insandan insana değişiyor demek ki, tahammül seviyem baya fazlaydı eski eşime karşı. Duygularım inişli çıkışlı, bazen nefret ediyorum bazen de özlediğimi hissediyorum. Şimdi pişman olduğunu söylüyor ama değişmez biliyorum.

Evi birakmasaydin ya.Ailen borcunu odemeye yardim etseydi.Senin de katkin olmus.Yada mal paylasimi yapsaydiniz.Bence vazgec vermekten paylas.
Resmi olarak boşandım bitti gitti artık unutmak istiyorum.

Evet benim maddi kaybım oldu bu evlilikte, yani bi nafaka bağlamadığım kalmıştı. Ama dövüneceğim kadar da büyük bir kayıp değildi, şükür kazancım iyi kimseye muhtaç değilim çalışır yine yaparım.

Canım yaa çok istiyorum burda ayrıntılı anlatmak ama olurda tanıyan biri olur falan diye tedirgin oluyorum mahkeme sürecinde oldugumuz için.. Ama annesi istemedi sonradan sonraya oğluda ona uydu diyeyim ben kısaca. Acıtıcı bir süreçti. Halada öyle unutmakta zorlanıyorum yapılanları kendime yediremiyorum..
Arkadasın nasıl artık unuttu mu mutlu mu?
Ahhh ahh seninkide boşandıktan sonra pişman mı olunurmuş önceden aklı neredeymiş. Heralde bu zamana kadar boşanmayacağınızı yada boşanamayacağınızı düşündü rahattı iş olup bitince dank etti..
Ama bencede sabret sabrın sonu selamettir zamanın ne getirecegi belli olmaz ama şuan kararında dur bence kuzum. Çalışıyormusun işin varmı? Eski eşinle aynı şehirdemisin şuan?

Zor oldu ama çok doğru bir karar verdin.Eminim herşey bundan sonra daha güzel olacak.

Arkadaşımın ayrılığının üzerinden 3 yıl geçti çoktan unuttu hatta artık evlenmek istiyorum yeter diye hayıflanıyor :) Ama biraz zor atlatmıştı ki arkadaşımın ailesinden kaynaklıydı bu durum. Şimdi başka bir şehirde güzel bir işi var.

Hayırlısı olsun inşallah, ben eski eşime kin tutmuyorum olmadı anlaşamadık deyip geçiyorum. Sadece bazen aklıma kötü anılar geliyor kızıyorum geçiyor, hatta bu anların gelmesi iyi bile oluyor içim soğuyor ona karşı :) Kindar bir insan değilim ama unutmam yaşadıklarımı.

Eşimin yeni dank etti kafasına ama günaydın derler adama. Bu kız nasılsa beni bırakmaz o zaman ben de eziyet edeyim anlayışı bile tek başına ne kadar kötü, ki başka sorunlarımız da vardı. Güvenim tamamen gitmişti.

Aynı şehirdeyiz eşimle, çalışıyorum. Belki ileride başka şehre giderim belli olmaz ama şu anda ailemin yanında iyim.

Zor oldu ama çok doğru bir karar verdin.Eminim herşey bundan sonra daha güzel olacak.

İnşallah öyle olur, çok saolun. Bazen durgunlaşsam da genel olarak çok iyim binlerce kez şükür.

Sorunlarimiz oldu illaki herkes gibi ama cok mutluyum kocami cok seviyorum hemde cok...keske onceden onu tanisaydm ilk evliligim o olsaydi
Kac yaslarindaydiniz ikiniz evlendiginizde ikinci eviliginde.Nasil tanistini?Calisiyor musun?

Kac yas
kac yaslarinda evlendiniz ikiniz?nasil tanistiniz?Calisiyor musun?Benim de cocuk yok.Yas 38 oldu.Cocuk da yok.Evlenmeyeceksem cocugum olsaydi diyorum.monotonluk beni uzuyor...Yasimdan genc gorunuyorum.Guzellik de var calisiyorum ama kimseler yok etrafta...

Son düzenleme:
Biri var aslinda isyerinde onu gormek hosuma gidiyor bastan kimseye bakmadiydim .Benle ilgili biraz.Agir oturakli boylu poslu yakisikli .Isik yaksam daha iyi olacak gibi ama kiz arkadasi varmis bir suredir.Adam 35 kiz 17 sindeymis.Adam hos oldugu icin kiz tavlamis.Yasinin kucuklugunu derd ediyormus adam baskasindan duydum..Arada is arkadasi niyetine konusuyoruz
ONU isterdim bakAma basta alici gozle bakmadim yanlis anlasilir diye..
.Sirket elemani kendisi.Hic derd degil o.Gecmiste bosanmis cocuklu bir kadini sevmis kadin onu aldatmis baskasiya evlenmis.Dertlestiydik.

Canım eşim 33
Ben 34 yasında idim evlendiğimizde
İki yıl oldu
Bizde de cocuk olmuyor bir yıldır deniyoruz
Yani bu işler kısmet
Hiç ummadıgın bir anda cıkar karsına hiç belli olmaz
Benim öyle oldu çnk kadere kısmete çok inanıyorum bu yüzden hiç
Çevremden biri değil ya i eşim tamamen tesadüf
Umutsuz olma herseyin bir sebebi ve zamanı vardır

Nasil basladi?Umarim omur boyu birlikte mutlu olursunuz .

Nasil basladi?Umarim omur boyu birlikte mutlu olursunuz .
Bir haftasonu yasadığim sehirden ist a gtmek istedim tek basıma gezmek için
Sabah gidip aksam dönecektim
Avrupa yakasına gttim dolasıyordum
Günlerden pazardı ertesi gün iş var

Nişantasında idim telefonum caldı
Üniversiteden bir kız arkadasım arayan
Bu kızla görüşmeyeli tam 10 yıl olmustu
Yani yüzyüze görüşmeyeli
Okul bittiiinden beri hiç görüşmedik
Birkac ayda bir naber nasılsın araşırdık
İst dayım ben de dedim
Aa gelsene dedi, arkadasım da taaa beykozda
Çok ısrar etti
Ertesi gün işe dönmem lazım dedim gec oldu yetisemem dedim neyse beni ikna etti gttim
Nişantasından beykoza gidişim 3 saat falan sürdü gece 10 da ordaydım
Sarıldık ettik, hadi resim cekinelim dedim
Face koyarız üni den diğer arklar da görür dedim
Çekindik
O gece arkadasımda kaldım
Sabah ilk otobusle yasadıgım sehre döndüm işe gttim

O günün aksamı evde pijama terlik otururken arkadasım mesaj attı
Bir arkadasım sana bayılmıs dedi
Adını verdi eşimin , bak facesine dedi:)
Baktım pek begenmedim:))
Mesaj atsın mi sana dedi, atmasın dedim.
Ta ist olmaz zaten o iş ugrasamam dedim.
O anda mesaj geldi eşimden
Ben tip olarak begenmedim ama can sıkıntısı konustum öle ama eşime de dedim uzagız bu iş olmaz die
Eşim beni hiç bırakmadı
Hep yazdı , snr telimi aldı konustuk ben hala etkilenmedim.
2-3 hafta böle sürdü
Snr yasadıgım sehire gelmek istedi
Ben de sıkılırsam cabuk ayrılamam yanından die ben ist a geleyim dedim :)
3 haft snr yuzyuze konustuk , ilk gördüğümde de begenmedim ama bana o kadar güzel ve masum baktı ki.
Cok beyefendi idi , ince nazikti.
O günün aksami oeve geri döndüm ben ve evde cok ağladım , onun o iyiliği beni cok aglattı ve araadı. Tamam deneyelim dedim :)))
Basladıktan 6 ay snr nişanladık ,6 ay snr da evlendik:)

Çok uzun yazdım kusura bakma ama cidden umutsuz olma
Aşk birgün gelir seni bulur
40 da bulsa bile ne olur ki :)
Herseyin zamanı var hep bunu düşün

Kac yaslarindaydiniz ikiniz evlendiginizde ikinci eviliginde.Nasil tanistini?Calisiyor musun?
Ben suan 28.esim 34.1bucuk sene olcak evleneli...çalışmıyorum suan ama evlenmeden once calisiodm alman ve turk şirketlerine calismak icin cagri merkezi elemanlari yetistiriodum...bebisten splahi da evdeyim hos hemen hamile kaldim ama inan 3sene surdu oncki evliligim ve kprunmadigimiz zamanlar da oldu ama hamile kalmadm:))) biz tanisioduk zaten ama aramızda bisi yoktu. Hic o gozle de bakmadm ona o da bana bakmadi hos muhabbetimz bile yoktu. Bi gun msjlastik ole ertesi gun bulustuk snrasi malum :))))

Selam arkadaşlar
Bende boşanmak üzereyim sanırım çok yorgun ve kendimi kullanılmış gibi hissetmekten ve bunu her saniye yaşamaktan yorulduğu bir gün intihar ettim 25 hairanda...
2,5 yoğun bakımda kaldım doktorlar fomksiyonlarımın yavaşaldığını söyleyince annem ve babam eşime demedikleri kalmamış ben aralarında yokken...
Bugün 49 gün oldu eşim yok ortadahalbuki ben kendime geldikten sonra hastane çıkışında yüzüklerimi istedim..Eşimdeymiş aldım ve yanında taktım..
Babam bi süre görüşmeyin senin bacaklarını kıraraım gibi cümleler söylediği için bahanesi bu beni bu yüzden aramıyordu...
Eşim son sınıf üniversite öğremcisi idi biz evlendiğimde..Aİilesin yapacağını söylediği maddi hiç bir dstek görmeksizin 13 ay boyunca ev kirası faturalar eşya taksitleri eşimin okul yol arası cep haçlığı vs..hepsini tek başıma sırtlandım..İntihar ettiğim gün okuluna 23 bin lira borçu oduğunun kavgasını 1 aydır yapıyorduk ben ondan ailesine söylemesini isteim söylemedi 'ben ailemi üzemem bakıcaz bi çaresine sıkıcaksın dişini ' dediği an onun asla ailesi olmadığımı söyledi bana o an hafızamı kaybettim resmen..Şimdi napıcam bilmiyorum 2 gün önce annesiıyle konuştum o da boşanmak istiyor dedi avukat tutup davayı açıp ona evrak yollıcakmışım imzalıcakmış o da...
Şu an bile aklım gidip geliyor bunları yazarken annesiyle babası gelip kitaplarını alıcakmış onun öğretmenlik mesleği eylül ayında en azından koleje gir dediğimde atamalar iptal oldu ben şubat beklicem dien adam şimdi kolejler için hazırlanıyormuş benim suçum neydi naptım ki ben ona onu sevmekten başka yardım edin ne olur...Psikatriye gidiyorum günde 3 farklı ilaç içiyorum ve çalışmak zorundayım şans ver sen ara dienler var çevremde napıcam bilmiyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…