- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi Mihail Zoscenko
-
Nasil bir evlilik yaptiniz.iciniz mutmain mi?Bosanmis mi o da.Cocuk var miydi?Benim 9 yil oldu.Bebiaim bile oldu şükür
Nasil biriyle yaptin?Mutmain misin?Bosanmis mi o da?Cocuk var mi?Bir sanssiz bedevi ben miyim?hepsi geçecek canım
gel gitlerin olacak
acılarını yaşa ve bitir
ben boşandım 6 sene bitti , ikinci evliliğimi yaptım üzerine
çok zor bir süreç insan cok duygusal çalkantılar yasıyor ama ınan hepsı gecıyor
Allah içine ferahlık versin sorunsuz kurtarsın inşallah
Neden gizemli olayım :)Nasil biriyle yaptin?Mutmain misin?Bosanmis mi o da?Cocuk var mi?Bir sanssiz bedevi ben miyim?
Aslinda boyle bir konu acmak lazim.Ikinci evliliklerini yapanlar pek gizemliler.
2 ayda neler oldu da hemen ayrılmaya geldi olay, özel değilse?Acaba hala çok sevdim eşimi diyebildiğiniz için yeterince büyük bir sorun olmamış olabilir mi, bitirmeye değecek kadar. Çünkü bende şuan boşanma aşamasındayım ve baya kötü şeyler yaşattı bana ailesiyle beraber ve o evi terk ettiğimden beri bir dakika olsun aklıma onu özlediğim ve aşkım gelmedi. Tek düşündüğüm ve her an düşündüğüm şey bana yaptıkları haksızlıklar. Oysaki çok aşık olarak evlendim. Çok seviyordum gözlerimin içi gülüyordu. Ölmek istemiyodum ya. Onunla uzun uzun yaşamadan ölmek istemiyodum ölmekten korkuyordum. Düşün yani aşkımı. Şimdi zaman yıpratmış olabilir diye düşüneceksin. Ama hayır evliliğim o kdar kısa sürdüki. Sadece 2 ay. Şimdi ise aylardır ayrıyız ve boşanmaya çalışıyoruz. Ama aylardır onu sevdiğimi düşünmüyorum hiç yüzü aklıma gelmiyor hiçbişey aklıma gelmiyor. Demekki kötü şeyler yaşamışım. Ama siz hala burnumda tütüyor diyebiliyorsunuz. Belkide cok büyük değildi problem? Çok kötülük yapmadı? Yada bilmiyorum belkide insandan insana değişiyordur bu iş.
Buarada bu yazdığında aklıma birşey getirdi şimdi ya. Benimde eski eşim evlenmeden önce sevgiliyken ' ben seni asla bırakmam sen beni terketsende gelirim kapında günlerce yatarım yinede vazgecmem' derdi. Ben evlendikten sonra evden ayrılınca bir kez bile aramadıda mesajda atmadı. 1 kere bile..... Hemde aylarca....
İnşallah hakkında hayırlısı olur vee çokk çokk mutlu olursun yeni hayatında. Tüm bunları en kısa zamanda unutursun ve evlenmeden önceki hayatından bile daha mutlu olursun diye diliyorum.
Bende boşanma aşamasındayım şuan. Ve darısı benimde başıma diyorum
Resmi olarak boşandım bitti gitti artık unutmak istiyorum.Evi birakmasaydin ya.Ailen borcunu odemeye yardim etseydi.Senin de katkin olmus.Yada mal paylasimi yapsaydiniz.Bence vazgec vermekten paylas.
Canım yaa çok istiyorum burda ayrıntılı anlatmak ama olurda tanıyan biri olur falan diye tedirgin oluyorum mahkeme sürecinde oldugumuz için.. Ama annesi istemedi sonradan sonraya oğluda ona uydu diyeyim ben kısaca. Acıtıcı bir süreçti. Halada öyle unutmakta zorlanıyorum yapılanları kendime yediremiyorum..2 ayda neler oldu da hemen ayrılmaya geldi olay, özel değilse?
Benim bir arkadaşım da 5 yıllık flörtten sonra evlenip 2 ayda ayrıldı, fakat onların evliliği baştan yanlıştı birbirlerine aşık değillerdi 5 yılın verdiği bir alışkanlıktı sadece.
Dediğin gibi insandan insana değişiyor demek ki, tahammül seviyem baya fazlaydı eski eşime karşı. Duygularım inişli çıkışlı, bazen nefret ediyorum bazen de özlediğimi hissediyorum. Şimdi pişman olduğunu söylüyor ama değişmez biliyorum.
Evlenirken boşanacağım hiç aklıma gelmezdi kim boşanmak için evlenir ki.
İki yıl olacak neredeyse ve ben tamamen tükendim, yoruldum. Sağlıklı bir evlilik olsaydı bunları yaşamazdım, yani bitmesi gerekiyordu aslında. Bir gün olacaktı zaten, uzun zamandır biliyordum. Bir hafta önce gece yarısı ağlayarak evi terkettim, gecenin bir yarısı annem ve babam beni almaya geldi.
Çok sevdim onu çok bağlandım, lakin artık sevdiğim kadar sevilmediğime emin oldum. Sevse böyle olmazdı, ya da sevme anlayışı farklıydı bilmiyorum merak da etmiyorum. Sonuç olarak mutsuzdum. Veren, çabalayan ama hiç almayan hep ben oldum. Bu nedenle aşkımdan ölsem de geri dönmem, dönersem ne gururum kalır ne kendime saygım. Haftaya bir avukata gideceğim. Evdi eşyaydı arabaydı paraydı puldu hepsini önümüze serip paylaşacağız, belki onun görmediğim yüzlerini göreceğim bu sefer. Hepsine hazırladım kendimi.
Bir haftadır iyiydim, psikolojim zorlansa da üzerimde bir dinginlik bir huzur vardı. Şu an çökmüş hissediyorum. İki yılda haftanın yarısı ayrı şehirlerde olsak da yine de aynı yastığa baş koyduk, aynı sofrayı paylaştık. Şimdi aklıma iyi anılar geliyor. Yüzü gözümün önüne geliyor. Bu hisler de geçecek biliyorum, çok zorlanıyorum ama şu an.
Allaha şükür sağlığım sıhhatim yerinde, ailem yanımda, işimde gücümdeyim. Bunların kıymetini biliyorum. Yine de çok zormuş be eş diye seçtiğin adamın el olması.
Rabbim iyi günler göstersin inşallah bundan sonra. Onun da yolu açık olsun, benim de.
Öyle içimi dökmek istedim, bu da burada kalsın.
Onun ilk evliligi.benim ikinci. Cocugm yoktu smdi ondan oldu suan 5aylik şükür. Birden oldu .. Zamani varmis olacagi varmisNasil bir evlilik yaptiniz.iciniz mutmain mi?Bosanmis mi o da.Cocuk var miydi?Benim 9 yil oldu.
Sorunlarimiz oldu illaki herkes gibi ama cok mutluyum kocami cok seviyorum hemde cok...keske onceden onu tanisaydm ilk evliligim o olsaydiNasil bir evlilik yaptiniz.iciniz mutmain mi?Bosanmis mi o da.Cocuk var miydi?Benim 9 yil oldu.
Canım yaa çok istiyorum burda ayrıntılı anlatmak ama olurda tanıyan biri olur falan diye tedirgin oluyorum mahkeme sürecinde oldugumuz için.. Ama annesi istemedi sonradan sonraya oğluda ona uydu diyeyim ben kısaca. Acıtıcı bir süreçti. Halada öyle unutmakta zorlanıyorum yapılanları kendime yediremiyorum..
Arkadasın nasıl artık unuttu mu mutlu mu?
Ahhh ahh seninkide boşandıktan sonra pişman mı olunurmuş önceden aklı neredeymiş. Heralde bu zamana kadar boşanmayacağınızı yada boşanamayacağınızı düşündü rahattı iş olup bitince dank etti..
Ama bencede sabret sabrın sonu selamettir zamanın ne getirecegi belli olmaz ama şuan kararında dur bence kuzum. Çalışıyormusun işin varmı? Eski eşinle aynı şehirdemisin şuan?
Zor oldu ama çok doğru bir karar verdin.Eminim herşey bundan sonra daha güzel olacak.
Kac yaslarindaydiniz ikiniz evlendiginizde ikinci eviliginde.Nasil tanistini?Calisiyor musun?Sorunlarimiz oldu illaki herkes gibi ama cok mutluyum kocami cok seviyorum hemde cok...keske onceden onu tanisaydm ilk evliligim o olsaydi
kac yaslarinda evlendiniz ikiniz?nasil tanistiniz?Calisiyor musun?Benim de cocuk yok.Yas 38 oldu.Cocuk da yok.Evlenmeyeceksem cocugum olsaydi diyorum.monotonluk beni uzuyor...Yasimdan genc gorunuyorum.Guzellik de var calisiyorum ama kimseler yok etrafta...Neden gizemli olayım :)
Gayet iyi biri ike yaptım evlikik
Evet mutluyum çok eşim iyi biri
Çocugum yoktu eski eşimden
Hayır şimdiki eşim hiç evlilik yasamamıs.
Baska sorun olursa yazArım
Darısı basınıza işallah :)
Canım eşim 33Kac yas
kac yaslarinda evlendiniz ikiniz?nasil tanistiniz?Calisiyor musun?Benim de cocuk yok.Yas 38 oldu.Cocuk da yok.Evlenmeyeceksem cocugum olsaydi diyorum.monotonluk beni uzuyor...Yasimdan genc gorunuyorum.Guzellik de var calisiyorum ama kimseler yok etrafta...
Nasil basladi?Umarim omur boyu birlikte mutlu olursunuz .Canım eşim 33
Ben 34 yasında idim evlendiğimizde
İki yıl oldu
Bizde de cocuk olmuyor bir yıldır deniyoruz
Yani bu işler kısmet
Hiç ummadıgın bir anda cıkar karsına hiç belli olmaz
Benim öyle oldu çnk kadere kısmete çok inanıyorum bu yüzden hiç
Çevremden biri değil ya i eşim tamamen tesadüf
Umutsuz olma herseyin bir sebebi ve zamanı vardır
Bir haftasonu yasadığim sehirden ist a gtmek istedim tek basıma gezmek içinNasil basladi?Umarim omur boyu birlikte mutlu olursunuz .
Ben suan 28.esim 34.1bucuk sene olcak evleneli...çalışmıyorum suan ama evlenmeden once calisiodm alman ve turk şirketlerine calismak icin cagri merkezi elemanlari yetistiriodum...bebisten splahi da evdeyim hos hemen hamile kaldim ama inan 3sene surdu oncki evliligim ve kprunmadigimiz zamanlar da oldu ama hamile kalmadm:))) biz tanisioduk zaten ama aramızda bisi yoktu. Hic o gozle de bakmadm ona o da bana bakmadi hos muhabbetimz bile yoktu. Bi gun msjlastik ole ertesi gun bulustuk snrasi malum :))))Kac yaslarindaydiniz ikiniz evlendiginizde ikinci eviliginde.Nasil tanistini?Calisiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?