- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Kiz yabanciymiş ( memleket ve mezhep farki)...ciddi bi sebep yok ortada.Kiz babamin evinde oturup kira ödemeyelim demiş, adam kabul etmemişneden boşanıyorlar
sizin şahitlk etmeniz ileride siizn aile hayatınız için iyi olmayabilir.
keşke barışsalar kıza resmen tuzak kurmuşlar, eşin neden boşanmalarını istiyor?
Karşi taraftan talep gelmeden benim ortaya düşmem ne kadar doğru!Devrim yap resmen vallahi helal olsun şahitlik yaparsan. Esin nasıl bir vicdana sahip
O kadar da kolayy.Ben yalanci şahit yüzünden iş davami kaybettim.Bi kiz vardi müvekkil, yalanci şahit yüzünden gem dava kaybetti hem.kocasi da şahitlere inandi ve boşanma eşiğinden zor döndü....çok kolay inankiçekişmeli boşanma davası açmış biri olarak, yalanla iftirayla yalancı şahitlik yapmak o kadar kolay mı?
ben de karşı taraf ne ile gelecek bilmiyorum.. yalandan iftiradan korkmuyorum desem yalan olur ama o kadar da kolay oldugunu sanmıyorum
Sorun burda zaten.....dedim ki sen bu işten nasil para alip bize getirirsin! Bedava yapcam zaten dedi,(((
Kizin da adamin belirgin bi kusuru yok.Adam 1200 civari aliyor.Kiz da babamin dairesinde oturalim ki kira vermeyelim diyor.Adam kabul etmiyor.....ama kiz kendi arkasindan yapilan dedikodu, dışlama, yok sayma vs bilmiyor.Yani 12 yildir kz kit kanaat geçinmis, kötü bisey de dememiş.Çocuk var ortada.Yikmak kolay ama yapmak çok zor.
Hanimefendi buna iş ahlaki yok diyemiyorum....bu sizin kibarliğiniz.Bu pisliği hizlandirmanin adi daha agirdir.Bir kez daha arafta kalmişti ve eğer o işi yaparsan sana hakkim haram olsun dedim ve yapmadi.Eşinizin iş ahlakı yokmuş kusura bakmayın.
Yoo yeni değil bunlarda söz geçiremedikleri gelini boşatana kadar uğraşma var.Biz bayramda ziyaret edecekken.kapinin önüne görümcem geçti.Bizden küçük.gitmeyin diyo.ya sana ne..bi de büyüklerini düşün.Çik dışladilar.köpek yerine konulmadi kiEvlilikleri 12 yıl mı sürdü?
Bu durumda mezhep ayrılığı falan hikaye, 12 yıl anlaştılar da şimdi mi bozuldu iş.
Nedense sizin yazım tarzınızdan genç yeni evli çift hakkında konuşuyoruz diye düşündüm. Bir de arada çocuk varmış, o çocuğa da acımıyorlar mı ya.
Hadi geline acımadın, hakkını da vermedin, e o çocuk senin kanın canın değil mi.
Yuva yıkanın yuvası yıkılsın demek zorundayım şu anda
Kiz yabanciymiş ( memleket ve mezhep farki)...ciddi bi sebep yok ortada.Kiz babamin evinde oturup kira ödemeyelim demiş, adam kabul etmemiş
Hanimefendi buna iş ahlaki yok diyemiyorum....bu sizin kibarliğiniz.Bu pisliği hizlandirmanin adi daha agirdir.Bir kez daha arafta kalmişti ve eğer o işi yaparsan sana hakkim haram olsun dedim ve yapmadi.
Canm bu kadar düşünceli olman çok güzel gerçekten tebrik ederim. Yaptığını bazı yorumlara denk geldiğim zamanda mantıklı konuşmalar yaptığını görüyorum tebrik ederim canm.
İnsanlar malesef ki artık iyice kafayı çizmiş durumdalar. Bazı insanlar evli çocuklarını kız olsun erkek olsun boşanmaya zorlamayı ve boşatmayi bi gövde gösterisi haline getirdikleri için,ne vicdan ne acıma hiç bir insani duyguları kalmıyor be yazikki.
Canm bence suan önce kendini düşünmelisin. Önce geline bi şekilde alttan ulaşıp uyarmaya çalış. Hemen sinirli şahitlik diye karar verme bi ölç tart.
Ve herseyden önemlisi önce eşinle ciddi bi şekilde anlatarak izah ederek konuş canm.
Yani kiz gelecek nasil hazirlasin 1200 tl ile? Yani bi konuşabilurdi kocam kizla...eşim ki gelinlere hep sahip ćikar.bu kiza niye boyle bilmiyorum.degisiyor mu bilmiyorum.anlamadimValla o kadını takdir ettim.
Yani kiz gelecek nasil hazirlasin 1200 tl ile? Yani bi konuşabilurdi kocam kizla...eşim ki gelinlere hep sahip ćikar.bu kiza niye boyle bilmiyorum.degisiyor mu bilmiyorum.anlamadim
Adam dun gelmiş ofise akrabalariyla.Ben de rahatsiz ettim sureklu.hafta sonu gelecekler yine...Erkektir efelenir ve boşucam der.Yillar geçince de "niye kimse engel olmadi, beni tutacağina niye itekledi der hepinize" dedim.dun cok irdeledim.kocam sen niye taktin diye cikişti.Eşim demokrattir şahitliğime kizmaz.milletle uğraşmak zor...kocam asla şahit tembihlemez.Herkese der ki "şahitlik allah rizasi için yapilir.Ben kimseyi tembihlemem"...burda yalanci şahidi kocam ayarlamaz ama yalan olduğunu bdiği biseyin doğrusunu söylemicek.göz yumacak yani..anlatabiliyo muyum?bunlara ek olarak kızın kocası ile de görüşülebilir. Tabi eşinizi ikna etmelisiniz bunun için.
12 yıllık eşi, evi temiz kendi kibar düşünceli diyorsunuz. Arada çocuk da var. Büyük problem de yok.
Adam ne yaptığının farkında mı acaba? Boşanıp ne bulmayı umuyor, bir açıklasın.
Valla ben hayatimda 2-3 kez bu sayede hakkini kaybetmiş insana hakkini geri kazandirdim.Ben avukatin adini bi öğrensem zaten haber uçururum...Gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Hani eşiniz vicdan muhasebesi bile yapmamış zannederim. Bir arkadaş demiş ya gelin ile bir konuşsanız eminim korkuyordur. Hatta avukatı ile görüşseniz ne bileyim.
Yoo yeni değil bunlarda söz geçiremedikleri gelini boşatana kadar uğraşma var.Biz bayramda ziyaret edecekken.kapinin önüne görümcem geçti.Bizden küçük.gitmeyin diyo.ya sana ne..bi de büyüklerini düşün.Çik dışladilar.köpek yerine konulmadi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?