Boşanmada gelinin şahidi olsam....

Kıza hemen teklif etme buluş dinle ve sen hazırsan şahitliği teklif et.. Ama şu var esin sana düşmanlık yaparsa boşanmaya kalkarsa sen hazırmisin? Ve evet o kız mazlumsa mücadele et en azından eşini vazgeçir! Allah'a inanıyorsa ordan vur. İş ahlakından haysiyetten bahset. Düşünsene kız yapayalnız ve durumu yok iyi avukata.. Bu arada neden tazminat isticekler ki?

Kuzeni...kardeşi olsa ben o gelini evime alirim. Babasina giderim.Eltime de yaptilar.Kocamla ben bariştirdik.ben olay cikmasin diye kaynimi evimden go dermefim.gelin geldi diye kv evi tetk etti.illa boşatin dedi.entrija çok bunlarda

Dedim ki, ilmini hayra kullan Yoksa Alkah elinden alir, meslekten atilirsin vs....kocam bu konu nedeniyle boşamaz.sorun beklemiyorum.Akrabalariyla uğraşmak istemiyorum.

Kuzeni...kardeşi olsa ben o gelini evime alirim. Babasina giderim.Eltime de yaptilar.Kocamla ben bariştirdik.ben olay cikmasin diye kaynimi evimden go dermefim.gelin geldi diye kv evi tetk etti.illa boşatin dedi.entrija çok bunlarda

valla böyle ailede iseniz Allah kolaylık versin diyelim size de.
Evliliğinize de nazar değmesin :)

Benim hala aklım çocukta. Nasıl ya, insan kanlı bıçaklı olsa gene çocuk için dener, gene dener yani.
velayeti de düşünmüştür damat tarafı, kızdan çocuğu da alırlar şimdi.

Bak bunlar gelini dislayip gitmiyor ve adam aile özkemi cekiyor.Mutlu olsunlar diye gitmiyoruz diyorlar ama sorunca da karin yuzunden gelmiyoruz diyorlar.Yengesine dedim ki, bak oğlun hem nafaka odeyip hem kirada oturup hem evlenemez Gelen gelin daha iyi olur diye umut etme dedim....Çocuk buyudukçe derdi de buyur, oğlun evlenince cocuk sana.kalir bakamazsin dedim.Ben oğlumu evlendiririm diyor kadin...Kuz çocuğu bu, evlenince evine anadi gelse babasi gelmez, babasi gelse anasi gelnez.Ojukda laf sokarlar.yapmayin yazik dedim...merhametsizler.

O kız adına adına üzüldüm ....
Hani siz diyorsunuz ya benden talep etmedi şahitlik diye eşiniz davanın avukatı olmuş sizden böyle erdemli bir hareket bekleyemez ki ne bilsin sizin kalbinizi değil mi?
Ben de öyle dedim kocama...akşam gelsin.burdan fikirlerinizi derleyip toplayip bi daha konuşucam...en azindan dava aciyorsa da uzatsin, belki özleyip barişirlar...dimi

Ben de öyle dedim kocama...akşam gelsin.burdan fikirlerinizi derleyip toplayip bi daha konuşucam...en azundan dava aciyorsa da uzatsin, belki özleyip barişirlar...dimi

Eşine de şunu söyleilirsin sen bir avukatsın bunu yaparsan ben nasıl adalete ve sana inanacağım annesi istiyor diye mesleki onurundan vazgeçmesin bizim adalete ihtiyacımız var lütfen kendine gelmesini sağlayın....

Düşünüyorum.Burdan da fikir veriyor herkes, sagolsunlar

Gerçekten kızın lehine şahitlik yapabilecek cesaretin varsa hiç bekleme.
Ama sizin lugata göre eşin bile kendini bu konuda yetkili görüp "boşatacaklar" diyorsun.Halbuki benim bildiğim boşanma 2 kişi arasında olur.
Bu olaydan sonra seni de boşatmasınlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…