Merhaba ;
Annem ve babam 25 yıllık birbiriyle anlaşamayan insanlar. Babam öyle ki sürekli annemi aldatan , bunda sürekli suçu ona yıkan biri ve asla hata kabullenmez. Hatta öyle ki aldattığını yanında bile rahatça söyler.
Defalarca ayrılık kararı alındı ama olmadı. Zamanında (9-10 yaşlarında) şiddetine defalarca tanıklık ettim. Aralarında muhabbet yok sadece tersleme,azarlama ve küçümseme şeklinde birbirlerine tahammülleri yok. Ama annem bunca yıl bizim için dayanmış. En son babam ayrılık kararı verince annem onayladı. Bende kararına destek oldum . Ve destek olduğum için bana demediği kalmadı.
Göz dağı veriyormuş sadece sürünmesi için. Yazıklar olsun , yalancı ( dövdüğünü hatırlamıyormuş , hastalığı yok ) barıştırmam gerekirken destek olmuşum onun kadın yedeği çokmuş , defol git her şey dedi ve özür diledi dedikleri için en sonunda(?)
Ben erkeğim karımdan özür dilemem , güzel söz söylemem etmem ,yapmam sadece bana yapıcak ben karşılık veririm diyor . Kardeşim ve benim desteğimden güç aldığı için suçluyor bizi ama hatasını kabullenmiyor.Günah keçisi ilan edildim gözünde.
Kendimi çok suçlu hissediyorum ve uyuyamıyorum. Ben ne yapmış olabilirim, ezdirmemek mi suç ?
( hepimizin geliri var çalışıyoruz bu arada )
.. Şuan ayrı bir ev tuttuk toplanmaya çalışıyoruz taşınmak için ama içiyor ve sürekli suçluyor sinirleniyor çok , maddi olarak tüm imkanları kiralık ev bulma eşyaya verdik boşanma davası kendimizi toplayınca açmayı düşünüyor