OlabilirBoşanma surecindeyim eşime davayı ben açtım yanlız eşime davayı açmadan önce eşime mesajlasirken bazi şeyler söyledim bunları delil olarak sunmuş hakaret tarzı sözler tazminat almama engel mi yada boşanmama?
Evet sıkıntı çıkartabiliyor böyle konulara dikkat etmek gerek bir şey söyleyecekseniz mutlaka yüzüne karşı söylemeye çalışın çok sıkıntı çıkartıyor böyle olaylarBoşanma surecindeyim eşime davayı ben açtım yanlız eşime davayı açmadan önce eşime mesajlasirken bazi şeyler söyledim bunları delil olarak sunmuş hakaret tarzı sözler tazminat almama engel mi yada boşanmama?
Kızgınlık halimle dedim o da dedi gerçi deEvet sıkıntı çıkartabiliyor böyle konulara dikkat etmek gerek bir şey söyleyecekseniz mutlaka yüzüne karşı söylemeye çalışın çok sıkıntı çıkartıyor böyle olaylar
Evet bu göz önüne alınır zaten. Sizde onun dediklerini mahkemeye sunun mutlakaKızgınlık halimle dedim o da dedi gerçi de
Yok savcılıga öle bişi de bulunmadı 10 ay olacak neredeyse sadece boşanma için kullandiSizde onun söylediklerini ekran görüntüsü alın. En azından savcılığa suç duyurusunda bulunursa haksız tahrik iddiasinda bulunursunuz.
İyi bari sizin adınıza sevindim. Keşke vaktiyle siz de onun size kullandığı sözleri sunsaymissinizYok savcılıga öle bişi de bulunmadı 10 ay olacak neredeyse sadece boşanma için kullandi
Bnde sundum ama onun bana dedikleri DHA hafifİyi bari sizin adınıza sevindim. Keşke vaktiyle siz de onun size kullandığı sözleri sunsaymissiniz
Ya şöyle genel olarak onun kusuru çok tanıklarla ispatladik ama bnm de isde eşime mal ve dedigim mesajlar varAnladım. Dosyanızın genel durumunu bilmiyorum ancak eşine hakaret eden kusurlu kabul ediliyor.
Aa bunu bilmiyordum teşekkür ederimKusurlariniz eşitse tazminata hukmedilmez.
Benim boşanma aşamasında olduğum kişi de benim hakaret içerikli mesajimdan dilekcelerde bahsetti ama ceza davası kararı delil listesine yetişmedi.Delil listesi aşamasından sonra şikayetçi oldu.Yine de dava sonucunu etkiler mi ?Tazminata engel olduğu gibi aynı zamanda savcılığa suç duyurusunda da bulabilir.
Siz de onun size yazdığı şeyleri koysaydiniz, dengelenirdiKızgınlık halimle dedim o da dedi gerçi de
Koydum bnde ama onu kiler tam hakaret değil bnde mal dedim hakaret sayılır mı bilmiyom gerçi deSiz de onun size yazdığı şeyleri koysaydiniz, dengelenirdi
Dilekçesinde yeni delil sunma hakkını saklı tutmus olabilirBenim boşanma aşamasında olduğum kişi de benim hakaret içerikli mesajimdan dilekcelerde bahsetti ama ceza davası kararı delil listesine yetişmedi.Delil listesi aşamasından sonra şikayetçi oldu.Yine de dava sonucunu etkiler mi ?
Mal ben de yazdım,hakaret kabul ediliyormus.Olsun hakimin takdiri,belki olumlu etkisi olur davaya sizin açınızdan onun sözleri deKoydum bnde ama onu kiler tam hakaret değil bnde mal dedim hakaret sayılır mı bilmiyom gerçi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?