Boşanmada süreç

Uhibbuka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2022
216
253
53
35
Boşanma surecindeyim eşime davayı ben açtım yanlız eşime davayı açmadan önce eşime mesajlasirken bazi şeyler söyledim bunları delil olarak sunmuş hakaret tarzı sözler tazminat almama engel mi yada boşanmama?

Tazminata engel olduğu gibi aynı zamanda savcılığa suç duyurusunda da bulabilir.

Olabilir

Evet sıkıntı çıkartabiliyor böyle konulara dikkat etmek gerek bir şey söyleyecekseniz mutlaka yüzüne karşı söylemeye çalışın çok sıkıntı çıkartıyor böyle olaylar

Evet sıkıntı çıkartabiliyor böyle konulara dikkat etmek gerek bir şey söyleyecekseniz mutlaka yüzüne karşı söylemeye çalışın çok sıkıntı çıkartıyor böyle olaylar
Kızgınlık halimle dedim o da dedi gerçi de

Sizde onun söylediklerini ekran görüntüsü alın. En azından savcılığa suç duyurusunda bulunursa haksız tahrik iddiasinda bulunursunuz.

Sizde onun söylediklerini ekran görüntüsü alın. En azından savcılığa suç duyurusunda bulunursa haksız tahrik iddiasinda bulunursunuz.
Yok savcılıga öle bişi de bulunmadı 10 ay olacak neredeyse sadece boşanma için kullandi

Anladım. Dosyanızın genel durumunu bilmiyorum ancak eşine hakaret eden kusurlu kabul ediliyor.

Tazminata engel olduğu gibi aynı zamanda savcılığa suç duyurusunda da bulabilir.
Benim boşanma aşamasında olduğum kişi de benim hakaret içerikli mesajimdan dilekcelerde bahsetti ama ceza davası kararı delil listesine yetişmedi.Delil listesi aşamasından sonra şikayetçi oldu.Yine de dava sonucunu etkiler mi ?

Dilekçesinde yeni delil sunma hakkını saklı tutmus olabilir

Koydum bnde ama onu kiler tam hakaret değil bnde mal dedim hakaret sayılır mı bilmiyom gerçi de
Mal ben de yazdım,hakaret kabul ediliyormus.Olsun hakimin takdiri,belki olumlu etkisi olur davaya sizin açınızdan onun sözleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…