17 tane ortalama 10 Gr bilezik diyor raporda. Eu kqdar çeyrek erkeğe, su kadar kadina. Ayrıca kadına su su altınlar diyor.Şimdi altın dediğiniz bilezik ise videoda haladan bir bilezik takıldığı görünür kaç gram olduğunu kimse söylemez. Ben olayı bilmiyorum ama bilir kişi tüm bilezikler için aşağı yukarı 10 gramdir diye bir tahminde mi bulundu acaba?
Siz kasaya koyarken kaç gramdan kaç bilezik, kaç ceyrek, kaç tam altın vs belirtip mi koydunuz?
O kasaya koyduğunuz kısımda bir kanıt olabilir mi?
Mesela zamanında evlenirken 30 kusur gramlık altın da takilmis bana 8 gramlık da. Ama bu videodan belli olmuyor ki sadeve bilezik sayısı belli oluyor, aynı şekilde bir set var mesela ama nedir, kaç gramdir belli değil.
Böyle düşününce bilir kişi de nerden bilsin ki diye düşündüm şu an
Engelli tayini ne ola ki? Geleceği görmüş ne güzel. Sadece sıvıyla beslenecek kıvama gelene kadar dövülmeli bu işgüzar. Engelli tayini boşa gitmesinSanırım ondan korktuğu için dava açıldıktan sonra Giresun a gitmek ifin elinden geleni yaptı. Tayinler.durdurulmustu. tayinler açılır açılmaz engelli tayini yapıp gitti.
Cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor öyle mi?17 tane ortalama 10 Gr bilezik diyor raporda. Eu kqdar çeyrek erkeğe, su kadar kadina. Ayrıca kadına su su altınlar diyor.
Kasaya koyarken de öyle bir kayıt.yok sadece kesenin içinde kuyumcu kartın arkasına yazdığı şeyler vardı onu da almış şeytan. Yani kaç Gr olduğuna dair.kayir.yok. sadece video var
İnsanların anlamadığı yada anlayamadigi ne biliyor musun bu adam profesyonel hırsız, yaptıklarını benim aklım almıyor ki insanlar inansin. Yahu adam engelli benden gizliyor. Diyeceksiniz ki aynı yatağa giriyordu. Evet bende bu yüzden kendimden şüphe etmeye başladım.Cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor öyle mi?
İşte sadece videodan kaç gram olduğunu bilebilir mi ki bilir kişi?17 tane ortalama 10 Gr bilezik diyor raporda. Eu kqdar çeyrek erkeğe, su kadar kadina. Ayrıca kadına su su altınlar diyor.
Kasaya koyarken de öyle bir kayıt.yok sadece kesenin içinde kuyumcu kartın arkasına yazdığı şeyler vardı onu da almış şeytan. Yani kaç Gr olduğuna dair.kayir.yok. sadece video var
Nasıl bir engeli var ki sizin anlayamadığıniz?İnsanların anlamadığı yada anlayamadigi ne biliyor musun bu adam profesyonel hırsız, yaptıklarını benim aklım almıyor ki insanlar inansin. Yahu adam engelli benden gizliyor. Diyeceksiniz ki aynı yatağa giriyordu. Evet bende bu yüzden kendimden şüphe etmeye başladım.
İşte bende bunu düşünüyorum karar değişmezse bu pisliğin soyadını boşuna aylarca daha taşımış olacağım. Ve başka bir sorunum daha var. Şuan alan değişikliği yaorim Rize ye gidiyorum boşanma kesinleşince ailemin yanına donebiliyorum yönetmeliğe göre. Bu yüzden de arada kaldımİşte sadece videodan kaç gram olduğunu bilebilir mi ki bilir kişi?
Ortalama bir değer verip gecmis demek.
Neden 10u secmis bilmiyorum ama bilirkisinin eşinizin yanında olarak yaptığını hic sanmıyorum.
Ceyrek ,tam vs takip edilebilir bir şey ama bilezik, set, saat gibi şeyler değil.
Şu an itiraz etseniz de kanitlanabilir bir şey olmadığı için kararın değişeceğini düşünemedim. Üzgünüm.
Vallahi bilmiyorum. Kendisi duruşmada görme engelliyim demiş ama gözlük kullanmaz, gece gunduz benden iyi araba kullanır, birlikte ehliyet yenilemek için rapro alamaua gittik orda da sorun çıkmadı. Yani bir gözünde görüntü olarak hafif bir küçüklük vardı ama normal insanlarda da olabilen bir şekil. Hem bu olsa benden neden gizlesin.Nasıl bir engeli var ki sizin anlayamadığıniz?
Vallahi bilmiyorum. İnanın altında da değilim parada da sadece içim soğusun istiyorum.Ya bacım birak altınları bosver bosan kurtul avukat değiştirmek kolaymı o adamın parasını ödeyeceksin biz abimim boşanma davasında duruşma olmadan 2 taraf icin de 15000 tl ödedik sadece bir yazı yazdı adam sonradan baristilar çöpe gitti ben olsam altın peşinde hiç koşup uzatmazdim...
Avukatım doğru da.soyluyor olabilir. Ama.benim özelimi diline dolayıp ben erkek gözüyle sizinle konuşuyorum vs vs beni suçlar gibi konuşması, ikide bir siz karıkoca olamamissinix, birbirinizi sahiplenmemissiniz vs demesi deli ediyoe beni. Lak lak yapana kadar kafanı çalıştır ne yapabiliriz diye.Ben olsam uğraşmazdim hiç avukatınız doğru söylemiş o itiraz edecek tekrar bakılacak vs mahkeme süreçlerini biliyoruz zaten yakın bi avukat arkadasim var oda anlatır muvekkillerinden çok tazminat istiyorlar mahkeme bitmiyor anlaşsa faize koysa daha çok getirisi olacak falan... avukatınız çok ta kötü niyetli olmayabilir
Bu adam engelli olarak işe girmiş ama kendisi bana anlatırken hem polisligi hem bu işi kazandom ama bunu tercih ettim diye anlattı. Düşünün artık taaa nereden bozuk. Giresun'dan Trabzon'a gelirken nedense engelli değil de eş durumunu kullandı. Sonra bosanma durumunda da engelli durumunu. Bu arada engellilerin sınırsız tayin hakkı varmış, birsuru muafiyeti vs varmış adam hepsini de kullanıyormuş.Engelli tayini ne ola ki? Geleceği görmüş ne güzel. Sadece sıvıyla beslenecek kıvama gelene kadar dövülmeli bu işgüzar. Engelli tayini boşa gitmesin
Ah ah bunu nasıl istiyorum nasilllDava da biter yakında cano sıkma tatlı canını bak yalnız değilsin. Sen 2 şişe içki ısmarla o abilere, döverken bir de videoya çeksinler bakar bakar eğlenirsin
Bu adam engelli olarak işe girmiş ama kendisi bana anlatırken hem polisligi hem bu işi kazandom ama bunu tercih ettim diye anlattı. Düşünün artık taaa nereden bozuk. Giresun'dan Trabzon'a gelirken nedense engelli değil de eş durumunu kullandı. Sonra bosanma durumunda da engelli durumunu. Bu arada engellilerin sınırsız tayin hakkı varmış, birsuru muafiyeti vs varmış adam hepsini de kullanıyormuş.
Ben de gerçekten engelli olması taraftariyim
Bunu da düşündüm ama avukat diyor ki bu böyle diyor ama görme engelini belgeleyemedik, hakim geç delil olduğu.icin dikkate almadı. Eğer gerçekten engelli ise bize dava açar.İşyerine şikayet kız o zaman bu adam engelli değil ehliyeti var araç kullanıyor de. Arabada çekilmiş fotosu varsa ver işyerine de. Trafik büroya da engelli raporu var ama trafiğe çıkıyor diye şikayet et.
Ama hala bir güzellik düşünüyorum.İşyerine şikayet kız o zaman bu adam engelli değil ehliyeti var araç kullanıyor de. Arabada çekilmiş fotosu varsa ver işyerine de. Trafik büroya da engelli raporu var ama trafiğe çıkıyor diye şikayet et.
Bunu da düşündüm ama avukat diyor ki bu böyle diyor ama görme engelini belgeleyemedik, hakim geç delil olduğu.icin dikkate almadı. Eğer gerçekten engelli ise bize dava açar.
İşyerine şikayet kız o zaman bu adam engelli değil ehliyeti var araç kullanıyor de. Arabada çekilmiş fotosu varsa ver işyerine de. Trafik büroya da engelli raporu var ama trafiğe çıkıyor diye şikayet et.
Bu adam iskurdan engelli olarak girmiş yıllar önce sonra ordan engelli sinavuna girmiş çalışma bakanlığına memur olarak atanmış, ordan da sağlık bakanlığına. Ama bunların hepsini bana normal.sinavla kazandığını söyledi. Hatta polisligi.bile kazandığını ama rahatını tercih ettiğini anlattı..İşyerine engelli kontenjanından girdiyse onlarda rapor vardır zaten. Sen sadece varsa ehliyet kopyasını ya da araba sürerken fotosunu işyerine atıcaksın
Birde iş yeri özel olsa neler.yapardim memur adamİşyerine engelli kontenjanından girdiyse onlarda rapor vardır zaten. Sen sadece varsa ehliyet kopyasını ya da araba sürerken fotosunu işyerine atıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?