- 2 Haziran 2017
- 187
- 64
- 98
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Boşanmada elinizde güçlü kanıtlar olsa işinize çok yarar neden boşanmak istiyorsunuz diye soracak hakimMerhaba arkadaşlar. Artık boşanmaya karar verdim sonunda. 5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri anlaşamıyoruz. Konuştum olmadı, sustum olmadı. Sürekli beni aşağılama hakaret küfür ve hatta bazen ölümle tehdit var. Artık birbirimize tahammülümüzün kalmadığını söyledik karşılıklı olarak. Ama sorun şu ki 4 yaşındaki çocukların velayetini bana vermezsen boşanmam dedi. Belli ki anlaşmalı boşanma olmayacak.
küçük bi ilçede yaşıyoruz ve o işi gereği birsürü hakim savcı tanıyor. Sorum şu; ben çekişmeli boşanma davası açarsam geçici ve kalıcı velayeti yalan dolanla alma ihtimali var mı acaba? Ben de memurum bu arada.
Evet ikizlerim var. Elimde kanıt yok malesef. Ne yaşıyorsak aramızda yaşıyoruz. Küfürler tehditler hakaretler hepsi ikimizin arasında. Kanıtlayamam yani.Boşanmada elinizde güçlü kanıtlar olsa işinize çok yarar neden boşanmak istiyorsunuz diye soracak hakim
Ben yeni boşandım aldım velayeti ama bizde darp raporu vardı istemeye yüzü bile olmadı
Çoğu zamanda anneye veriliyor yüz kızartıcı suç olmadığı sürece
İkizleriniz mi var ?
Karşı taraf istiyor mu peki boşanmayı o da istiyorsa biraz daha kolay boşalabilirsinizEvet ikizlerim var. Elimde kanıt yok malesef. Ne yaşıyorsak aramızda yaşıyoruz. Küfürler tehditler hakaretler hepsi ikimizin arasında. Kanıtlayamam yani.
Boşanmada kusurlu taraf değilseniz yaşlarıda küçük cocuklarin anneye verir hakim ..ortada farklı özel bı neden yoksa size verilirMerhaba arkadaşlar. Artık boşanmaya karar verdim sonunda. 5 yıllık evliyim ve evlendiğimizden beri anlaşamıyoruz. Konuştum olmadı, sustum olmadı. Sürekli beni aşağılama hakaret küfür ve hatta bazen ölümle tehdit var. Artık birbirimize tahammülümüzün kalmadığını söyledik karşılıklı olarak. Ama sorun şu ki 4 yaşındaki çocukların velayetini bana vermezsen boşanmam dedi. Belli ki anlaşmalı boşanma olmayacak.
küçük bi ilçede yaşıyoruz ve o işi gereği birsürü hakim savcı tanıyor. Sorum şu; ben çekişmeli boşanma davası açarsam geçici ve kalıcı velayeti yalan dolanla alma ihtimali var mı acaba? Ben de memurum bu arada.
O da istiyor ama çocukların velayetini ona vermezsem boşanmam diyorKarşı taraf istiyor mu peki boşanmayı o da istiyorsa biraz daha kolay boşalabilirsiniz
Karşı taraf istiyor mu peki boşanmayı o da
Sizin mesajınız içimi biraz rahatlattı. İnşallah öyle olur.Velayet anneye verilir. Annede bulaşıcı hastalık yada madde bağımlılığı gibi bir durumu yoksa, cumhurbaşkanını da tanısa anneye verilir içiniz rahat olsun.
Çekişmeli boşanmada ne konularda anlaşamadığınizi hakime siralarsiniz, tek konu çocukların velayeti ise, hakim size verip boşanmayı hükmeder.
Erkeklerin klasik tehditi çocuklar. Kararinizda emin iseniz, velayet konusunda ne tartışmaya girin ne muhattap olun. Hakim karar versin deyip geçin.
Çok haklısınız. 4 yıldır bir gece kalkıp da ne oldu diye bakmamış. Bu çocuklar yemek yedi mi yemedi mi umrunda olmamış. İş boşanmaya gelince kıymete biniyor çocuklar.Hayasız bir hayat sürmüyorsanız(ahlakla bağdaşmayan meslekleri kastediyorum), madde bağımlısı değilseniz, çocuğa bakmanıza engel teşkil edecek nitelikte bir akıl hastalığınız yoksa minikleri hakim size verir içiniz rahat olsun.
Bu erkekleri anlamak zor... bezini değiştirmezler, bakımıyla ilgilenmezler, iki dk sevip atarlar hatta bazısı bunu bile yapmaz ama boşanmaya gelince tuttururlar... Tamamen sizi korkutmak için yapıyor, aldanmayın. İstediği kadar hakim savcı tanısın kimse bişey yapamaz bu konuda. Siz de memurmuşsunuz, ileride çocuklar büyüdüğünde bile alamaz muhtemelen velayeti, tabi çocuklar kendi gönülleriyle gitmek isterse alabilir ileride.
Sizi tehdit ettiği, küfür ettiği, psikolojik şiddet uyguladığı mesajlar varsa elinizde onları avukatınıza verin. Ya da bir seferliğine olmak üzere sizi tehdit ederken, küfür ederken vs. olmak üzere gizlice kameraya kaydedebilirseniz o da iş görür. Yeter ki bir şekilde kanıt elde edin o zaman alamaz velayeti.Evet ikizlerim var. Elimde kanıt yok malesef. Ne yaşıyorsak aramızda yaşıyoruz. Küfürler tehditler hakaretler hepsi ikimizin arasında. Kanıtlayamam yani.
Sadece bir tane küfürlü bi mesaj var elimde. O da işe yarar mı tek başına bilmiyorum. Çünkü kameraya kaydetme ihtimalim pek yokSizi tehdit ettiği, küfür ettiği, psikolojik şiddet uyguladığı mesajlar varsa elinizde onları avukatınıza verin. Ya da bir seferliğine olmak üzere sizi tehdit ederken, küfür ederken vs. olmak üzere gizlice kameraya kaydedebilirseniz o da iş görür. Yeter ki bir şekilde kanıt elde edin o zaman alamaz velayeti.
Bir avukata danışın o size yol gösterir sizin beyanlarınız eşliğinde mesajı sunarsınız mahkemeye. Hiçbir şey olmasa bile çocukların velayeti genelde anneye verilir ama istisnalar vardır annenin düzensiz bir hayat yaşaması, aldatmış olması, bağımlılıkları olması ya da psikolojik hastalıkları olması vb. ekstrem durumlarda baba alır.Sadece bir tane küfürlü bi mesaj var elimde. O da işe yarar mı tek başına bilmiyorum. Çünkü kameraya kaydetme ihtimalim pek yok
Teldeki mesaj yada kamera kaydı delil olarak sunulamiyor. Yasadışı yollar elde edilmiş kanıt sayılıyor. Bir AVM bir lokanta gibi kamusal alanda kameraya yansımış ses yada görüntü ancak kanıt oluyor.Sadece bir tane küfürlü bi mesaj var elimde. O da işe yarar mı tek başına bilmiyorum. Çünkü kameraya kaydetme ihtimalim pek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?