• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmada ziynet esyalari ne olacak?

Boşanma davasında istmesi lazım o da çekişmeliye döner. Gitsin adamla barışıyor gibi yapsın düğüne gidicem altınlarımı takıcam desin sonra da vermesin. Yoksa en az 3 sene davayla uğraşır. Benim de altınlarımı çalmaya çalıştılar setim gitti uğraşmadım. Boşanmalarda insanların gerçek yüzü prtaya çıkıyor. Arkadaşınıza geçmiş olsun

Boşanma davasında istmesi lazım o da çekişmeliye döner. Gitsin adamla barışıyor gibi yapsın düğüne gidicem altınlarımı takıcam desin sonra da vermesin. Yoksa en az 3 sene davayla uğraşır. Benim de altınlarımı çalmaya çalıştılar setim gitti uğraşmadım. Boşanmalarda insanların gerçek yüzü prtaya çıkıyor. Arkadaşınıza geçmiş olsun
Teşekkür ederiz. Siz anlaşmalı bosandiniz o zaman

Herkese Selam ☺️
Konuyu arkadaşım için açtım.Onun telinden denedik bir türlü kayıt acamadik. Ben denedim açtım o yüzden ben onun adına soruyorum. Arkadaşımın düğün takılarini düğünden sonra eşi ve ailesi almış. Arkadaşımda geri isteyince paragöz ilan edilmiş o yüzden bir daha isteyememis. Şuan bosaniyorlar ve altin onlarda kalmış. Bosanirken istese mahkeme kadına verir mi?
Tabi ki mahkeme her şeyi göz önüne alır. Ama ortada altınların kullanıldığı bir durum varsa olur. Yoksa adam bozdurup kullandık diyebilir. Ama öyle olsa bile mehir olayı var ya ordan kurtarır gibi düşünüyorum

Bakış açılarımız farklı.Ben kötü bir evlilik ten kurtulmuşsam dünyanın altınlarını önüme serseler gözüm görmez.
Evet çok farklı düşünüyoruz. Dünyanın altını var. Kız birde benim olanları verin diyor ona da yok diyorlar. Kendileri paragöz olmalarına rağmen kadını paragöz ilan ettiler. Bu durumda hangi kadın olsa almak ister sizin gibi düşünenler bir elin parmağını geçmez.

Eğer düğünden sonra hepsini yeselerdi, şuan daha az üzülürdü en azından oh yedim derdi😄
😬Ben çok üzülüyom valla
Yedik catır çutur
o diyar senin bu diyar benim

Sanki kocamın parası yoktu al babandan deseydim keşke.
Gercı babasından da aldı onu da yedik o ara🤣of of

Back
X