Boşanmadan başkasından hamile kalan var mı

Başka çocukları olan evli bir kadın bu haltı yemeden önce nasıl korunmayı bilmez aklım almıyor..bence artık buraya bilgilendirme amaclı riya,3 aylık iğneler,prezervatif gibi konuları açıkça yazmalı öğretmeliyiz..hidet müdetinden önce hamile kaldıysanız çocuk eşinizin adına gecicek çekişmeli boşanma olduğu ve en son ne zaman ilişkiye girdiğini bilen koca da DNA testi isteyip kazanabileceğiniz hakları elinden alıp etrafa da rezil edecektir(bu kısmıyla ilgilendiğinizi sanmıyorum ama yinede yazdım)

Yani mesajı yazdım ama sonra düşündüm de bu işin duyulmama olasılığı kalmamış artık. Konu sahibesinin velayet almaması da çocuklar için daha doğru olabilir. Kaldı ki sevgili! 20lik bir çocuk, 4 çocuğu kabul etmez yani.
1 değil 2 değil ünili çocuk bunlarla mı uğraşacak. Aşıklarmış falan 4 çocukla aşkı yaşasınlar bakalım.keşke mutlu olsa çoluk çocuk herkes ama hayat bu kadar kolay değil malesef.

Konu sahibi sen bu çocuğu boşanmak üzere olan kocana ötelemişsin gibi duruyorda başka nasıl yolla halledebilirim diye bakıyorsun sanki !
Üniversite okuyan sevgilin var demek aileside karşı çıkıyor birde bak sen şu işe. Aşk-ı memnuyu fazla kaçırdın galiba kimyan bozulmuş senin. Birde yargılamayın diyorsunuz ya. Bak yargılıyorum
• Önce diğer 3 çocuğuna nasıl bunu yapabildin yazıklar olsun içim parçalandı hepsi ufacıktır şimdi!!!!!!
• Sonrada o cahillik eden sevgilinin ailesine üzüldüm insanlar perişan olmuştur.
• Şimdi bu insanların başına açtığın dertleri,o çocukların ömürlük travmalarını topla kendine cevap ara.

ben boyle hayatlar sadece fılmlerde olur sanıyordum
ınsan kendını bu hale nasıl getırebılır benım mantıgım gercekten almıyor
cok degısık...

Millet bir çocukla kafayı yiyor kendine vakit ayıramıyor sen üç çocukla sevgiliyi nasıl idare ettin bacım valla içime dert oldu. Ne ara çıktın görüştün, buluştun? Çocuklara kim baktı o esnada kendi ailen mi? Hamilelik zaten başlı başına stres sebebiyken gizli bir sevgili, boşanmak üzere olduğun bir eş, üç çocuk... nasıl baş ettin??? Şuan çocukların masraflarını kim karşılıyor. Sen çalışıyor musun? Kafamda deli sorular. Cevap alamayacağız muhtemelen ama ben hala yaşın 22 mi onu da çok merak ediyorum. Tamam yargılamıyorum ama nasıl yaaa?????

Millet bir çocukla kafayı yiyor kendine vakit ayıramıyor sen üç çocukla sevgiliyi nasıl idare ettin bacım valla içime dert oldu. Ne ara çıktın görüştün, buluştun? Çocuklara kim baktı o esnada kendi ailen mi? Hamilelik zaten başlı başına stres sebebiyken gizli bir sevgili, boşanmak üzere olduğun bir eş, üç çocuk... nasıl baş ettin??? Şuan çocukların masraflarını kim karşılıyor. Sen çalışıyor musun? Kafamda deli sorular. Cevap alamayacağız muhtemelen ama ben hala yaşın 22 mi onu da çok merak ediyorum. Tamam yargılamıyorum ama nasıl yaaa?????
Aynen.. kuafore bile gidemiyom diyen annelere kapak gibi bir konu : )

İbretlik Müge Anlı konularından :KK53:bildiğim kadarıyla, boşanmadan sonra dahi 300 günlük süre zarfında Doğum yaparsanız çocuk eski eşinizin nüfusuna kaydoluyor. Siz çekilmeli boşanma davası açmışsınız sanırım. İlişkiniz varsa isteklerinizden vazgeçip anlaşmalı boşansaydınız keşke. Şu an bile boşansanız olmaz artık. Eşiniz çocuğu reddedecek, DNA testi yapılacak, gerçek baba ben babasıyım diyecek mi o da meçhul. Belki siz bu defa babalık davası ile uğraşacaksınız.
Eş şu anda size tazminat davası açabilir. Devam eden davanız aleyhinize sonuçlanır. Yani maddi talepleriniz varsa ve çocukların velayetini istiyorsanız almanız çok zor.
Bebeği yalnızca evde doğurursanız Doğum belgesi olmaz ki, siz sezeyanlısınız ve bu Doğumu boşanmadan sonra 300gün şaklamalısınız bu mümkün değil. Çocuk kimliksiz kaç yaşına kadar durabilir? Sağlık hizmetlerinden de yararlanmazsanız sosyal hizmetler bebeğinizi de alır muhtemelen.
Çok zor durumunuz. Eşinizle anlaşıp hemen boşanmaya bakın. Ben gerçek baba ne yapmayı düşünüyor onu merak ediyorum aslında. Size sahip çıkıyor mu? Bu davalar ile uğraşıp sonunda evlenecek misiniz? Korkutmak gibi olmasın ama pek sanmıyorum öyle olacağını.

Cidden yargılamayın diğer evlatları var başından kötü olay geçti ama korkuyor çocuklardan yana ben üye olduğm için soruyorum size
Başından geçen kötü olay evliyken bilerek isteyerek başkasından çocuk yapması mı yoksa evliyken başkası tarafından cinsel istismara uğraması mı?

Ne ara çıktın görüştün,çocuklara kim baktı..

Yeminle gece gece koptum:KK70::confused: ,bu cümleden sonra kimse demesin çocukla kendime vakit ayıramıyorum

Hayatta hiçbir şey gizli kalmıyor, mutlaka ortaya çıkıyor. Saklanamayacak şeyler var yani ve daha da kötüsü şu ki; saklansa bile ilerde çok daha yıkıcı bir şekilde açığa çıkıyor. En azından bundan sonrası için mantıklı makul bir yakınınızdan fikir alın. Bazı hatalarımızda bedel ödemeden kaçış yoktur o yüzden bunlarla ne kadar erken yüzleşirseniz o kadar iyi olur. Bir şekilde birileri ön ayak olup şu karmaşayı çözmeli ve herkes yoluna gitmeli. Siz de tabi ki kendi payınıza düşeni alacaksınız burdan, böyle bi şeyi bedel ödemeden atlatmak mümkün mü..

Arkadaşmış sensin o arkadaş falan değil linç edilmemek için ayak yapma, açtığın konular görünüyo tatlım zeki mi sandın kendini, ha o linçleri de yiceksin hazır ol

Hayır yani bekleyemedin mi boşanaydın nasıl bakıyosun diğer çocuklarının yüzüne ya ilerde şuan 6 aylık olan bebeğin öğrenmicek mi bunları acaba nasıl insansın sen ya midem bulandı gerçekten inanamıyorum

Üşenmedim tüm konularınıza baktım.
Geçmiş konularınızda boşanma aşamasındaki eşimden 4.çocuk oldu demişsiniz.
Sonra boşanma aşamasındayım eşimden 4.çocuğuma hamileyim ve 4.çocuğum engelli olabilir, bir sorun olursa gebelik sonlandırılırken eş onayı lazım mı demişsiniz.
Daha sonra da sevgilimden diyorsunuz.
Ben anlamadım bu çocuk kimden?
Sevgiliden aksi halde es onayi lazim mi diye sormaz di... zaten engelli bi hamileleigin varsa doktorlar es onayi istemez

Sonra adımın altında üzgün yazıyo sizin gibiler yüzünden:kızgın:

O çocuğun ailesi seni oğullarına almaz oda senı bırakır zaten. Sende 3 çocuk kocandan ,1 çocuk sevgilinden kalakalırsın ortada.
Bu yaşta bu ne hız ayol ne acelen vardı, oğlanın ailesi kabul etmek zorunda kalsın diye bilerek mi hamile kaldın ?
Kocanla evliyken de sevgilin vardı o zaman , e kocasını aldatan kadına hangi mahkeme velayet verir ?
Daha neler duyacağız bakalım, bu hamur çok su kaldırır...

Back
X