- 23 Ağustos 2012
- 51.239
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.558
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 değil 2 değil ünili çocuk bunlarla mı uğraşacak. Aşıklarmış falan 4 çocukla aşkı yaşasınlar bakalım.keşke mutlu olsa çoluk çocuk herkes ama hayat bu kadar kolay değil malesef.Yani mesajı yazdım ama sonra düşündüm de bu işin duyulmama olasılığı kalmamış artık. Konu sahibesinin velayet almaması da çocuklar için daha doğru olabilir. Kaldı ki sevgili! 20lik bir çocuk, 4 çocuğu kabul etmez yani.
Aynen.. kuafore bile gidemiyom diyen annelere kapak gibi bir konu : )Millet bir çocukla kafayı yiyor kendine vakit ayıramıyor sen üç çocukla sevgiliyi nasıl idare ettin bacım valla içime dert oldu. Ne ara çıktın görüştün, buluştun? Çocuklara kim baktı o esnada kendi ailen mi? Hamilelik zaten başlı başına stres sebebiyken gizli bir sevgili, boşanmak üzere olduğun bir eş, üç çocuk... nasıl baş ettin??? Şuan çocukların masraflarını kim karşılıyor. Sen çalışıyor musun? Kafamda deli sorular. Cevap alamayacağız muhtemelen ama ben hala yaşın 22 mi onu da çok merak ediyorum. Tamam yargılamıyorum ama nasıl yaaa?????
Başından geçen kötü olay evliyken bilerek isteyerek başkasından çocuk yapması mı yoksa evliyken başkası tarafından cinsel istismara uğraması mı?Cidden yargılamayın diğer evlatları var başından kötü olay geçti ama korkuyor çocuklardan yana ben üye olduğm için soruyorum size
Ne ara çıktın görüştün,çocuklara kim baktı..Millet bir çocukla kafayı yiyor kendine vakit ayıramıyor sen üç çocukla sevgiliyi nasıl idare ettin bacım valla içime dert oldu. Ne ara çıktın görüştün, buluştun? Çocuklara kim baktı o esnada kendi ailen mi? Hamilelik zaten başlı başına stres sebebiyken gizli bir sevgili, boşanmak üzere olduğun bir eş, üç çocuk... nasıl baş ettin??? Şuan çocukların masraflarını kim karşılıyor. Sen çalışıyor musun? Kafamda deli sorular. Cevap alamayacağız muhtemelen ama ben hala yaşın 22 mi onu da çok merak ediyorum. Tamam yargılamıyorum ama nasıl yaaa?????
Sevgiliden aksi halde es onayi lazim mi diye sormaz di... zaten engelli bi hamileleigin varsa doktorlar es onayi istemezÜşenmedim tüm konularınıza baktım.
Geçmiş konularınızda boşanma aşamasındaki eşimden 4.çocuk oldu demişsiniz.
Sonra boşanma aşamasındayım eşimden 4.çocuğuma hamileyim ve 4.çocuğum engelli olabilir, bir sorun olursa gebelik sonlandırılırken eş onayı lazım mı demişsiniz.
Daha sonra da sevgilimden diyorsunuz.
Ben anlamadım bu çocuk kimden?