Boşanmadan ev arkadaşı alacağını iddia eden adam

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhabalar bayanlar, boşanmak üzere olduğum şahıs boşanma tebligatın i alır almaz evde geçim sıkıntısı yaşadigini, bu nedenle ev arkadaşı aldığını, şahsi eşyalarımi depoya indirdiğini, kilidi değiştiğini, eve gitmem halinde savcılıkla muhatap olacağımı söyledi. Ben zaten evden kardeşimin düğünü nedeniyle ayrılmıştım ve sacmalamalari neticesinde boşanma davası açtım. Kendisi polis ve gecim sıkıntısı yasayacakmis ne kadar cimri olduğu aşikar. Bir yanım hiç bir şey isteme yol ver, Allah a bırak diyor. Diğer yanım para ciğeri zaten bir kuruş dahi olsa Söke Söke al diyor. Sözlü , fiziksel şiddete maruz kaldığım biri. Korkuyorum da açıkçası, darp raporu da almadım hiç Allah'ın dan bulsun, öğretmenim şiddet uygulanan biri olarak görülmekte istemedim vs . Anlaşmalı mi yapsam hırsla çekişmeli mi devam etsem? Anlaşmalı da çocuğa 150 TL dışında hiç bir hakkın olmazsa varım diyor Yoruldum.

Merhabalar bayanlar, boşanmak üzere olduğum şahıs boşanma tebligatın i alır almaz evde geçim sıkıntısı yaşadigini, bu nedenle ev arkadaşı aldığını, şahsi eşyalarımi depoya indirdiğini, kilidi değiştiğini, eve gitmem halinde savcılıkla muhatap olacağımı söyledi. Ben zaten evden kardeşimin düğünü nedeniyle ayrılmıştım ve sacmalamalari neticesinde boşanma davası açtım. Kendisi polis ve gecim sıkıntısı yasayacakmis ne kadar cimri olduğu aşikar. Bir yanım hiç bir şey isteme yol ver, Allah a bırak diyor. Diğer yanım para ciğeri zaten bir kuruş dahi olsa Söke Söke al diyor. Sözlü , fiziksel şiddete maruz kaldığım biri. Korkuyorum da açıkçası, darp raporu da almadım hiç Allah'ın dan bulsun, öğretmenim şiddet uygulanan biri olarak görülmekte istemedim vs . Anlaşmalı mi yapsam hırsla çekişmeli mi devam etsem? Anlaşmalı da çocuğa 150 TL dışında hiç bir hakkın olmazsa varım diyor Yoruldum.
Pisliiiik herif, ayda 150 çocuğun nesine yeticek...

Verin bir avukata en fazla ne mümkünse onu alın. Evden kardeşimin düğünü için ayrıldım, geri kendi evime giremedim diye ispat ederseniz de bu ayrıca bir mağduriyettir ve yine tazminat hakkı doğuracaktır sanırım.

Anlaşmalı olmasın kesinlikle. Uğraşın, sizin canınızı nasıl yaktıysa onunki de yansın. Çocuğa 150 tl mi verecekmiş? Hadi ordan. Yaklaşık 6000 maaş alıyordur o. Sökün ciğerini. Korkmayın. En ufak bir sözlü vb. şiddet bile olsa karakola gidip uzaklaştırma çıkarın. O suçlu olsun. Gözünüzün ışığını söndürmüş, sizi sindirmiş besbelli. Yaptığı bu kötülüğün, yitirdiklerinizin bir karşılığı olmalı. Çocuğunuzun hakkını söke söke alın. Sizden sonra biriyle rahatça evlenemesin bari maddi olarak.

Donuna kadar al. O kadar maaş alıp kendi canından olan çocuğuna 150 tl mi layık görüyor. Madem ciğeri para ile çalışıyor. Sökün ciğerini. Uğraşın isterse 5 sene sürsün. Çok sinir oldum eşinize. Resmen sindirmiş sizi.

Pislik adama bak hele. Babanızın evinden getirdiniz sanki. Bence çekişmeli açın, hakim karar versin nafakaya. İsterse odemesin, icraya düştüğünde maaşından kesilir, yine ödemiş olur.
Ev arkadaşı alması konusunda da ben sakınca görmedim. Ben de boşansam, o boş ev sessiz ev bana zor gelebilirdi. Maddi katki bir yana evde biri olma fikri hoşuna gitmiştir.
Ayrıca sizin de iyi bir maaşınız varmış. Adam belki de eskiden kiranın 750sini öderken şimdi bir anda 1500unu ödüyorsa ev arkadaşı almak istemiş olabilir

Yaptıklarını yanına bırakmayın, çekişmeli açın davayı.
150 lira nedir ya! Söke söke alın hakkınızı. Evden gitmenizi fırsat bilmesini de kullanın.

Sizin boşver demeye hakkınız yok.anlaşmalı boşanmayın.çocupunuzun da rızkını masraflarını eğitimini düşünün.hakkınızı arayın.pabuç bırakmayın derim. Allah kolaylık versin.

150 tl nedir yahu anlaşmalı yapma bu işi çatır çatır al ama munakaşa etme kotu soz soyleme gerekmedıkçe konuşma... avukata bırak ...

Tabii ki çekişmeli.
Donuna kadar almanız lazım.
150 lirayı teklif etmeye utanır insan.

sizi tehdit ederse, şiddet uygularsa ve daha fazla mağdur ederse kurumuna dilekçe gönderip şikayetçi olun idari olarak da soruşturma geçirsin ki uğraşsın! mağdur edemez bu kadar terbiyesiz. anlaşmalı şartını o değil siz belirleyin öncelikle. atıyorum çocuk için aylık 1000 dışında anlaşmalı boşanmam deyin aksi takdirde çekişmeli olursa mağduriyetinizden dolayı daha zararlı çıkacağını bir şekilde anlar belki.

Back
X