Boşanmadan ev arkadaşı alacağını iddia eden adam

Merhabalar bayanlar, boşanmak üzere olduğum şahıs boşanma tebligatın i alır almaz evde geçim sıkıntısı yaşadigini, bu nedenle ev arkadaşı aldığını, şahsi eşyalarımi depoya indirdiğini, kilidi değiştiğini, eve gitmem halinde savcılıkla muhatap olacağımı söyledi. Ben zaten evden kardeşimin düğünü nedeniyle ayrılmıştım ve sacmalamalari neticesinde boşanma davası açtım. Kendisi polis ve gecim sıkıntısı yasayacakmis ne kadar cimri olduğu aşikar. Bir yanım hiç bir şey isteme yol ver, Allah a bırak diyor. Diğer yanım para ciğeri zaten bir kuruş dahi olsa Söke Söke al diyor. Sözlü , fiziksel şiddete maruz kaldığım biri. Korkuyorum da açıkçası, darp raporu da almadım hiç Allah'ın dan bulsun, öğretmenim şiddet uygulanan biri olarak görülmekte istemedim vs . Anlaşmalı mi yapsam hırsla çekişmeli mi devam etsem? Anlaşmalı da çocuğa 150 TL dışında hiç bir hakkın olmazsa varım diyor Yoruldum.
takılarınızı alın, çocugun eğitim sağlık, kurs ve tatil masraflarını faturalandırmak kaydıyla eşinize yıkın, aylıkta en azından 500 tl nafaka isteyin.. seve seve olmasada s. s. verecek o parayı , ayrıc ahala boşanamdıgınız için o ev sizin aile eviniz size danışmadan eve bir başkasını alamaz eğerki evde eşyalarınız varsa hala gidin alın bir an önce gerekirse polis eşliğinde gidin o rezil olsun..

Çocuğa 150 tl mi? Gerizekalıya bak, söz konusu kendi çocuğu değil sanki. Donuna kadar alın diyeceğim ama onu en iyi siz tanıyorsunuz. Size bir zararı dokunur mu kısmını da düşünmek lazım. Böyle bir tehlike seziyorsanız, alabildiğiniz tüm önlemleri alıp, işlemlere öyle başlayın. Hakkınız bu adamın yanına kar kalmasın ama kendinizi ve çocuğunuzu güvende tutmanız da önemli.

150 tl yi rulo olarak tıkın bir tarafına terbiyesiz haysiyetsiz ciğeri beş para etmeze...ne anlaşmalısı aç çekişmeliyi donuna kadar al.

Çocuğun ve evin kira dışındaki tüm masraflarını ben karşılıyordum zaten. Çorap dahi almamıştır ikimize. Haklısınız, zor da olsa cekismeli ile çocuğumun hakkıni almaliyim. Yazarken bile titriyorum uğradığım haksızlıklardan dolayı.

Pislik adama bak hele. Babanızın evinden getirdiniz sanki. Bence çekişmeli açın, hakim karar versin nafakaya. İsterse odemesin, icraya düştüğünde maaşından kesilir, yine ödemiş olur.
Ev arkadaşı alması konusunda da ben sakınca görmedim. Ben de boşansam, o boş ev sessiz ev bana zor gelebilirdi. Maddi katki bir yana evde biri olma fikri hoşuna gitmiştir.
Ayrıca sizin de iyi bir maaşınız varmış. Adam belki de eskiden kiranın 750sini öderken şimdi bir anda 1500unu ödüyorsa ev arkadaşı almak istemiş olabilir
Arkadaşım boşanmadim daha davayı açalı bir ay bile olmadı ki...

Back
X