Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşimle daha boşanmadık davamız yeni açıldı ilk celse görüldü. Fakat ortak yaşadığımız evin kilidini değiştirmiş eşyalarımda orda? böyle bir hakkı var mı? ne yapabilirim bu durumda?
Eşyalarınızı almak için mahkemeye başvurup tespit yaptırıp size ait olan eşyaları mahkeme kanalı ile alabilirsiniz. Ancak bu süreçte zarar görmemek için mutlaka bir avukatın yardımına başvurmanızı öneririm.
benim esim de aynisini yapti, kilidi degistirdi ancak bizim dava henüz acilmadi.
Hem babam onu arayinca gelip esyalarimi aliyor babam. Bu durumda ne haklarim var?
boşanmadan kilit değiştirilemezmiş. kilidi sen değiştirmediğin için evdede eşyaların olduğu için mahkemede bunu lehine kullanabilirsin. ben savcılığa başvuracam kapıyı açtıracam. eşyalarım var almam gerekmiyor ama inat dğil mi ? benim canımı sıktığı kadar kendisinin de canı sıkılsın.. eve geldiğinde kendisine güzel süpriz olmuş olur