• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmadan ilişki

Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden

2 çocuk doğurmuş kaç yaşında kadınsın şurda tanımadığın insanlara sorduğun soruya bak. Kaç yaşındasın çok merak ettim.

Evlenmeden cinsellik bana göre normaldir , başkasına göre değildir. Nasıl karar vereceksin? Lütfen kendi doğrularını kendin bul. Boşanmadan flört işlerine girişme bence de. Ortaya çıkarsa velayet açısından falan kötü olabilir. O açmıyorsa sen dava aç.

Boşanmadan yaşarsan eğer uygun olmaz. Demekki evliyken de varmış derler. Milletin ağzı torba değil herşeyi yakıştırır. Ben söylemiyim sen anla orasını. Hatta boşanma sebebi bu derler. Boşan öyle yap napıyorsan bence. Kimseye duyurma bi 8 ay 1 yıl felan. Yine de sen bilirsin.

Dur bakalım ekran görüntüsü atacağım yazmış ki senin son libido yorumundan sonra kadın olman zaten düşündürücü
Niye libidosu yuksek kadın olamazmı hep erkekte mi yuksek olmalı bu resmen cehalet libidom yuksek dedi kadın olamaz oyleyse bu erkek kafa yapınız ilginç

Arkadaş attı mesajları ancak adı olduğu icin buraya eklemek istemiyor saygı duyuyorum

Resmini görmek isteyen sürekli yazışmak isteyen ve hatta telefon numarasini bırakıp defalarca ara beni diyen sensin hatice

Ayrıca hani üçüzdu çocuklar

Erkek misin kadın mısın bilemem ama asla normal değilsin

Hanımlar biraz önce ismini vermeyeceğim bir üye arkadaş bana bu insan ile ilgili mesaj attı. Özelden.

Bu 'kadın' bu arkadaşı boşanma konusunda okuyup mesajlar atmış buluşalım görüşelim diye arkadaş da kibarca reddetmis ve bu güya hatice denilen insan ısrarcı olmuş biraz.

Şimdi o arkadaş muneye de mesaj attı şikayet etti

Siz de bilin istedim bu üye galiba erkek
:oha:
Pess

Arkadaş attı mesajları ancak adı olduğu icin buraya eklemek istemiyor saygı duyuyorum

Resmini görmek isteyen sürekli yazışmak isteyen ve hatta telefon numarasini bırakıp defalarca ara beni diyen sensin hatice

Ayrıca hani üçüzdu çocuklar

Erkek misin kadın mısın bilemem ama asla normal değilsin
Üyenin adı shopla silinir önemli değil de, mesaj ifşası suç. Aman yapma öyle bir şey zaten diğer üye istese de.

Back
X