- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.126
- 498
- Konu Sahibi Aykadarguzel
evet tüm cevapları okuyup ışık aradım ama bende mi sorun var?Işık bunun neresinde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet tüm cevapları okuyup ışık aradım ama bende mi sorun var?Işık bunun neresinde![]()
Ben başlığı görünce boşandı atlattı yeni biri girdi hayatına sandımevet tüm cevapları okuyup ışık aradım ama bende mi sorun var?
öyle sandım ben de vallaBen başlığı görünce boşandı atlattı yeni biri girdi hayatına sandım
Zaman zaman evetBu iki buçuk yılda terapi gördünüz mü hiç?
Hayır bitiyorumEşinize geri mi dönüyorsunuz?
Zaman zaman değil de düzenli bir terapi görseniz bu süreci daha iyi atlatırsınız. Anladığım kadarıyla değersizlik hissi var bilinçaltınızda. Bu sizin çocukluğunuzdaki travmalarınızla ilgili olabilir. İyi bir klinik terapist düzenli bir terapi sonrasında ruhunuzu iyileştirir. Bundan sonraki hayatınızda sizin değerinizi bilmeyen insanlara kolaylıkla sırtınızı dönüp gidebilirsiniz böylece.Zaman zaman evet
Teşekkür ederim, süreç bitsin sıra ona gelecek inşallajZaman zaman değil de düzenli bir terapi görseniz bu süreci daha iyi atlatırsınız. Anladığım kadarıyla değersizlik hissi var bilinçaltınızda. Bu sizin çocukluğunuzdaki travmalarınızla ilgili olabilir. İyi bir klinik terapist düzenli bir terapi sonrasında ruhunuzu iyileştirir. Bundan sonraki hayatınızda sizin değerinizi bilmeyen insanlara kolaylıkla sırtınızı dönüp gidebilirsiniz böylece.
O varlıkları da aramayın artık. Değerinizi bilin. Pişman olan onlar olsun. Pişman olmasalar da önemli değil, bedeli ağır olan bir hayat dersi aldınız. Bunu da kişisel gelişiminiz için bir kursa gitmek gibi düşünün. Öyle bir kurs bu kadar eğitici olmaz, siz çok iyi bir eğitime ağır bir bedel ödediniz, böyle farz edin artık.Teşekkür ederim, süreç bitsin sıra ona gelecek inşallaj
Biz de bir şey demezsek sana gerçekleri söyleyen yok heralde gerçi ex kaynana gerekeni yapmış ama sen görmüyor, duymuyorsun. Bari burdakileri okursun bir daha böyle bir şey yapmak istediğinde.Üzücü bişey yazmayın lütfen bugün. Sonra bana kızabilirsiniz bugün bişey demeyin
TebriklerBoşanmama çok az kaldı. Neredeyse 2.5 senedir uğraşıyorum bir gram bile düzelmedi. Hakaret , suçlama , salak yerine konma , ekonomik baskı. Bugün son kez annesini iyi niyetimle aradım neden aramızı düzeltmeye çalışmadınız diye neredeyse özür dileyecek hale geldim. O kadar suçluyum ki onların gözünde ben kendimden korktum. Benim boşanma sebebim anne kuzusu kocadan ve annesinden gördüğüm psikolojik şiddet. Evet pes ediyorum kızlar. Vazgeçiyorum. Yeniliyorum. Sizi çok seviyorum.
Çok afedersiniz ama salak yerine koyan onlar değil de kendiniz gibisiniz..Boşanmama çok az kaldı. Neredeyse 2.5 senedir uğraşıyorum bir gram bile düzelmedi. Hakaret , suçlama , salak yerine konma , ekonomik baskı. Bugün son kez annesini iyi niyetimle aradım neden aramızı düzeltmeye çalışmadınız diye neredeyse özür dileyecek hale geldim. O kadar suçluyum ki onların gözünde ben kendimden korktum. Benim boşanma sebebim anne kuzusu kocadan ve annesinden gördüğüm psikolojik şiddet. Evet pes ediyorum kızlar. Vazgeçiyorum. Yeniliyorum. Sizi çok seviyorum.