• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmadan sonra yeniden ışık 😢

Zaman zaman evet
Zaman zaman değil de düzenli bir terapi görseniz bu süreci daha iyi atlatırsınız. Anladığım kadarıyla değersizlik hissi var bilinçaltınızda. Bu sizin çocukluğunuzdaki travmalarınızla ilgili olabilir. İyi bir klinik terapist düzenli bir terapi sonrasında ruhunuzu iyileştirir. Bundan sonraki hayatınızda sizin değerinizi bilmeyen insanlara kolaylıkla sırtınızı dönüp gidebilirsiniz böylece.

Zaman zaman değil de düzenli bir terapi görseniz bu süreci daha iyi atlatırsınız. Anladığım kadarıyla değersizlik hissi var bilinçaltınızda. Bu sizin çocukluğunuzdaki travmalarınızla ilgili olabilir. İyi bir klinik terapist düzenli bir terapi sonrasında ruhunuzu iyileştirir. Bundan sonraki hayatınızda sizin değerinizi bilmeyen insanlara kolaylıkla sırtınızı dönüp gidebilirsiniz böylece.
Teşekkür ederim, süreç bitsin sıra ona gelecek inşallaj

Teşekkür ederim, süreç bitsin sıra ona gelecek inşallaj
O varlıkları da aramayın artık. Değerinizi bilin. Pişman olan onlar olsun. Pişman olmasalar da önemli değil, bedeli ağır olan bir hayat dersi aldınız. Bunu da kişisel gelişiminiz için bir kursa gitmek gibi düşünün. Öyle bir kurs bu kadar eğitici olmaz, siz çok iyi bir eğitime ağır bir bedel ödediniz, böyle farz edin artık.

Üzücü bişey yazmayın lütfen bugün. Sonra bana kızabilirsiniz bugün bişey demeyin
Biz de bir şey demezsek sana gerçekleri söyleyen yok heralde gerçi ex kaynana gerekeni yapmış ama sen görmüyor, duymuyorsun. Bari burdakileri okursun bir daha böyle bir şey yapmak istediğinde.

Boşanmama çok az kaldı. Neredeyse 2.5 senedir uğraşıyorum bir gram bile düzelmedi. Hakaret , suçlama , salak yerine konma , ekonomik baskı. Bugün son kez annesini iyi niyetimle aradım neden aramızı düzeltmeye çalışmadınız diye neredeyse özür dileyecek hale geldim. O kadar suçluyum ki onların gözünde ben kendimden korktum. Benim boşanma sebebim anne kuzusu kocadan ve annesinden gördüğüm psikolojik şiddet. Evet pes ediyorum kızlar. Vazgeçiyorum. Yeniliyorum. Sizi çok seviyorum.
Tebrikler
Bir kadın bosanmamak ıcın bahane bulmamıs kendıne.
Takdir ve hayret edilesi

Niye bu kadar onursuzca davraniyorsun? Annesini arayıp neyin hesabını sordun? Hiç mi değer vermiyorsun kendine. Yazıktır günahtır.

Sorun annesi degilki sorun eş kişisi boşanmada öcü değil.3 yaşında çocukla boşadim.10 yıl sonrada ikinci evliliğimi yaptım.Evlenmeye de bilirdim.Şart değildi.Onemli olan aynı hayatı paylaşıp kafa birliği yapacağın insanı bulmak degilmi.Bu yalvarmalara ilerde pişman olacaksınız.Umarim bir daha kimseye yalvarmazsiniz.Acimak ve sevgi yanyana gelen kavramlar değil çünkü.Beyninizdeki olmayan gitmeyen evliliği kurtarmaliyim kodundan kurtulun.Layik olduğunuz evlilik eş bumu.Yasadiginiz kötü şeyler gördüğünüz kötü muamele istenmemek size nasıl hissettirdi.Annesinin iki dudağı arasinda bir evlilik nasıl bir kabustur.Niye uyanmamak ve bu kabusu yaşamak konusunda bu kadar isteklisiniz?

Ben de boşandım . Hatta konularımda çok da eleştiri almıştım bu evliliğe nasıl katlandın ve en son kararı nasıl ona bıraktın diye . Ama şu var ; ben evi terk ettim. Arkama bakmadım bir daha da gideyim diye . Evet annesi bir kez aramadı , bende aramadım . Asla da aramazdım . Eski eş mesajlar attı sen bitirmek istiyor musun? Bensiz yapabilir misin diye . Net bir şekilde onunla gelecek düşünmediğimi söyledim. Evet süreç o kadar zor bir süreç ki , ben de çok bocaladım . Benim evim , hayatım , işim , yaşadığım şehre kadar hepsi değişti bir anda . Bırakın gitsinler . Emin olun onların size aile olmadığını içinize evliliğiniz boyunca sinmeyen şeylerin sebeplerini anlıyorsunuz. Kadınlar için yuva yıkılması toplumsal kodlarımızdan dolayı nefsimize ağır geliyor . Sanki dünyanın sonu gibi . Ama sizi sevmeyen istemeyen çabalamayan insanlarla ömür boyu mutsuz olmaktansa 2-3 sene mutsuz olup toparlanın. Toparlanalım…

Boşanmama çok az kaldı. Neredeyse 2.5 senedir uğraşıyorum bir gram bile düzelmedi. Hakaret , suçlama , salak yerine konma , ekonomik baskı. Bugün son kez annesini iyi niyetimle aradım neden aramızı düzeltmeye çalışmadınız diye neredeyse özür dileyecek hale geldim. O kadar suçluyum ki onların gözünde ben kendimden korktum. Benim boşanma sebebim anne kuzusu kocadan ve annesinden gördüğüm psikolojik şiddet. Evet pes ediyorum kızlar. Vazgeçiyorum. Yeniliyorum. Sizi çok seviyorum.
Çok afedersiniz ama salak yerine koyan onlar değil de kendiniz gibisiniz..

Kayınvalideniz sizi barıştırmaya çalışsa değişen ne olacaktı?
Ne kadar düzelebilirdi ki bir düşünün.
Geri döner miydiniz ki?
Bu kadar geç atılan bir adımın sofraya doyduktan sonra gelen tuzdan ne farkı var?
Gerçi aramışsınız iş işten geçmiş ama hala yelkenleri sudan toplayıp yolunuza devam edebilirsiniz.

Kendi başlattığınız davada kararsızları oynayan siz olmamalısınız.

Back
X