Boşanmak bu kadar kolay mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle edepli konuş.

Öncelikle edepli yazış. Ya da edepsiz farketmez çünkü kişi kendine yakışanı yapar. Benim anlatmak istediğimi anlamayıp laf kalabalığı yapmanız hoş değil.

Cümlelerimi okumadan boş yere sallamanıza gerek yok.
Mune Mune
Kazen Kazen

Ben anlamıyorum ufak bir tartışma da boşanın diyenleri. Hayır boşansa evleneceği erkek ondan daha mı üstün olacak sanki. Hayır yani baba evine gitmeyi bu kadar basit mi sanıyorlar?

Rica ediyorum biraz sıkıntısını anlatan evlilere hemen boşanın demeyin. Ortalık olduğu gibi annesiz babasız büyüyen anneanne ve babaanneyle büyüyen çocuklarla kaynıyor.

Unutmayın dört dörtlük mutluluk asla olamaz. Olsa zaten imtihana gerek kalmaz. Geçen gün anneme diyorum ki, iyiki babamla birçok sıkıntı da yaşasanız boşanmamışsınız. En azından anne baba birarada büyümüşüz.
Bu tip, millete akıl vermeye çalışan, insan ayarlayan konuları cok hadsizce buluyorum.. Kimi genelleyip ne ile yaftaliyor, neyle sucluyorsunuz ki? Bi siz bilmiyorsunuz herhalde ailenin ve birarada olmanin onemini..
5 seneden fazladir bu siteyi takip ederim; boşanma onerisi sunulan konularin hemen hepsi de boşanmayı gerektiren konulardı.. Kimse de hevesli degil bosanmaya, merak etmeyin; hele ki bizim toplumumuzda.. Mecbur kalmasa normal hicbi insan o sıkıntının icine girmez..

Anlaşılan akrsbanızı örnek alıyorsunuz ama maalher kadın o kaderi yaşamıyor. 🙂

Ornek almiyorum, ornek veriyorum. Neden evliligimi bitirmek isteyeyim, bosanmak icin evlenmedim ama sirf evlilik kagit ustunde devam etsin diye her turlu eziyeti cekemem ben. Kimsenin cekmesini istemem ama siz eziyet cekmeyi basari olarak goruyorsaniz buyrun çekin, kimse zorla boşandirtmiyor sizleri.

Ben hayatimi mutlu yasamak istiyorum eziyetle cefayla degil. Beni mutlu etmeyen adam hayatimda olmasa da olur birsey kaybetmem. Herkesin kendi hayati.

Herşey de tabi ev terkedilmez. Ufak tefek tartışmalar her evde olur.

Ama......
Eğer bir evde psikolojik ve sözsel şiddet ya da fiziksel şiddet varsa anında terkedilir.

Bu tip, millete akıl vermeye çalışan, insan ayarlayan konuları cok hadsizce buluyorum.. Kimi genelleyip ne ile yaftaliyor, neyle sucluyorsunuz ki? Bi siz bilmiyorsunuz herhalde ailenin ve birarada olmanin onemini..
5 seneden fazladir bu siteyi takip ederim; boşanma onerisi sunulan konularin hemen hepsi de boşanmayı gerektiren konulardı.. Kimse de hevesli degil bosanmaya, merak etmeyin; hele ki bizim toplumumuzda.. Mecbur kalmasa normal hicbi insan o sıkıntının icine girmez..
Sanırım kendisi ilkbaharı bekleyen sarı manolya kafasından.

Boşandıktan sonra evlenmek mi gerekiyo ki daha iyisini bulma derdi olsun.... ve evet dört dörtlük evlilik olmayacaksa bitsin ben bir defa geliyorum bu hayata istediğim gibi olmayan hiç birşeye katlanmak zorunda değilim... beğenmediğim yemeği yemiyorum beğenmediğim evliliği sürdürmem herkezede bunu tavsiye ederim

Tek siz mi boşandınız? Ya da tek siz boşanıp siz mi mutlu büyüttünüz? Herkesin sizin gibi olmasını brklemek ne kadar ahmakça dimi.
Ahmak size benzer , isiniz gucunuz yok buraya actiginiz konuya bak
Berbqt kocasindan cekip bosanmaya cesaret edemeyen bir insan oldugunuz her halinizden belli , kiskanmayin azicik guclu olun siz de basarirsiniz

Ben anlamıyorum ufak bir tartışma da boşanın diyenleri. Hayır boşansa evleneceği erkek ondan daha mı üstün olacak sanki. Hayır yani baba evine gitmeyi bu kadar basit mi sanıyorlar?

Rica ediyorum biraz sıkıntısını anlatan evlilere hemen boşanın demeyin. Ortalık olduğu gibi annesiz babasız büyüyen anneanne ve babaanneyle büyüyen çocuklarla kaynıyor.

Unutmayın dört dörtlük mutluluk asla olamaz. Olsa zaten imtihana gerek kalmaz. Geçen gün anneme diyorum ki, iyiki babamla birçok sıkıntı da yaşasanız boşanmamışsınız. En azından anne baba birarada büyümüşüz.
böyle doğru şeyler yazanları, taşlıyorlar bu sitede...dediğiniz gibi ilk kocalar kötü, 2. ler 3. ler prens...

Tek siz mi boşandınız? Ya da tek siz boşanıp siz mi mutlu büyüttünüz? Herkesin sizin gibi olmasını brklemek ne kadar ahmakça dimi.

Ayrica mesajinizi sakliyorum , 1 ay sonra turkiyede olacagim , ilk isim savciliga gitmek olacak , bakalim nick arkasina saklanip millete ahmak demek nasilmis ogretsinler size

Ahmak size benzer , isiniz gucunuz yok buraya actiginiz konuya bak
Berbqt kocasindan cekip bosanmaya cesaret edemeyen bir insan oldugunuz her halinizden belli , kiskanmayin azicik guclu olun siz de basarirsiniz
Mutsuzluğunun mutluluk olduğuna kendini öyle inandırmış ki herkese de doğrusu bu dayatması yapıyor.Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu😒

Merak etmeyin zaten herkes sizinle aynı kafada olduğu için korkunç bir boşanmalar yaşanıyor ve hepside 1 yıl içinde ayrılanlar. Sanki eskiler mutluluk içinde geçirmiş hayatları ve 40 yıl sürdürmüşler dimi.

Siz bu kafayla düşünmeye devam edin. Yarın bir gün kocanız sizi aldatınca ya da eşek sudan gelinceye kadar dövünce sesinizi çıkarmayın sakın. Etrafta koca kıtlığı var kabullenip oturacaksıniz mecbur. Çünkü siz eziklenmeye gelmişsiniz bu dünyaya kendinize değer vermiyorsunuz

Merhaba sevgili üye.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Agresif, ayar verici bir üslubun var. Edepli ol vs.
Vermek istediğin mesaj doğru ve yerinde de olsa bu iletişimle amacina zor ulaşırsın.
Burayı uzun zamandır takip ederim. Boşan yorumu aldatma, siddet, kişiliği hiçe sayma durumlarında geliyor. Ayrıca hic kimse de buradaki yorumlara göre adliyeye koşmaz.

Bunların dışında evet temennine yürekten katiliyorum. Keşke ilişkileri sağlıklı yürütebilsek keşke çocuklar sağlıkla dağılmamış aileyle büyüse.

Mutsuzluğunun mutluluk olduğuna kendini öyle inandırmış ki herkese de doğrusu bu dayatması yapıyor.Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu😒
Yahu kendisi nasil isterse yasar , bana ne , bize ne , kiskancliktan catlamis belli ki , gelip burada olmayan aklini dagitiyor millete
Ben 1 ay sonra gorecegim onu , gelsin yuzume ahmak desin bakalim , nasil oluyormus

böyle doğru şeyler yazanları, taşlıyorlar bu sitede...dediğiniz gibi ilk kocalar kötü, 2. ler 3. ler prens...
Bu sitede ikinci üçüncü kocaları ilki gibi işe yaramaz olanlar da var hatta o kadar güçlü ve karakterliler ki çekinmeden onları da boşuyorlar.

Aman şükür bir koca buldum, vursa da sövse de kaçırmayayım, demek mi lazım, anlamadım.
Valla çevremde ikinci evliliğinde gayet mutlu olan kadınlar var. Size kalsa hiç boşanmaz, davarın teki için ömrünü çürütürlerdi demek.

Aman şükür bir koca buldum, vursa da sövse de kaçırmayayım, demek mi lazım, anlamadım.
Valla çevremde ikinci evliliğinde gayet mutlu olan kadınlar var. Size kalsa hiç boşanmaz, davarın teki için ömrünü çürütürlerdi demek.
çok şükür 26 yıllık evliyim 1 defa eşimden kaba bir hareket yada vurma görmedim, boşananların çoğu incir öekirdeiğini doldurmayan meslelerden boşanıyor, neymiş romantik değilmiş, neymiş süpri yapmıyormuş vs. vs...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X