Boşanmak bu kadar kolay mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milana22 Milana22
Gercekten, "evlilik yikilmasin, aile cok onemli" dusuncesinden ziyade, "ben bosanamazdim, hayatta tek başarım (!) da evlilik, güçlü ve dik durabilen kadinlara saldırarak egomu tatmin, kendimi ikna edeyim" alt metni seziyorum artik, diger yorumlara da bakarak..

Tabi ki hayatim alt metin o , ben birkac yorumumda da yazdim zaten kiskancliktan catlamislar diye

Çocuklarla çalışıyorum. O sağlıksız ortamda çok mu harika çocuklar yetişiyor sanıyorsunuz?? Sağlıklı mutlu bir çocuk büyütmek için en az sağlıklı mutlu 1 ebeveyne ihtiyaç duyuyor çocuklar-bebekler. Mutsuz bir anne nasıl mutlu bir evlat yetiştirsin??

boşansa neden yeni biriyle evlenmek zorunda diye düşünüyorsunuz ille bir erkeğe mi bağımlı olmak zorundasınız? kocam ekmek almadı napıyım diyene boşan demiyoruz zaten aldatılana, dayak yiyene aman kocandır sus mu diycez? kaldı ki annesi babası evli olanlar da çalışmak zorunda olduklarından çocuklarına anneanne babaanneler bakıyor.mutsuz evlilikte büyüyen çocuk neye dönüşüyor haberiniz yok.Kadınlara burda boşuna laf olsun oku geliştir kendini, seni eve kapatmasına izin verme gir bir işe çalış demiyoruz.Erkeğe bağımlı olmak ne kadar kötü farkında değilsiniz.Koca kavramını hayatınızın merkezine koymuşsunuz.Bakış açınız çok korkunç ve yanlış.Adam karısını eve kapatsın dövsün her haltı yesin ama anam babam aynı evde kalsın diyen 1 çocuk yok bu dünyada.
Ağzınıza sağlık.Kocamla kavga ettım dıyene kim boşsn demiş.Keza zaten ört bas edenlerde daha sonradan boşanıyolar.En azından gururlu bir hidiş olur.Şiddet ,Aldatma,Saygısızlık ,değer vermeme bunlar bence boşanma sebebidir.

Boşan o zaman, asla altta kalma.. Ortalık annesiz babasız çocukla dolsun.
Sureklı aglayan anne ıle buyuyen cocuktan cok daha ıyıdır. Keske esler bırbırını sevse, saysa anlasa da cocuklar huzurlu bır aıle ortamında guven dolu buyuseler. Ama ınanın mutsuz bır annenın evladı olarak soyluyorum... asla ama aala mutlu olamıyorum. Elımde mutlu olmak ıcın bın tane de sebebım olsa, o karanlık cocuklugum pesımı bırakmıyor. Hep dıyorum anneme, keske ayrılsaydın...

Burası mahkeme degıl akıl danışma dertleşme yeri zaten burada bi üye boşan dedi diye boşancak degıl kimse.egrısını doğrusunu tartıyor insanlar ...yani siz bo san lafını duymak istemezseniz fikir sormassanız olur biter

Ya bu arada anneniz birçok sıkıntı yaşasa da iyi ki boşanmamış diyorsunuz da , işte o öyle olmamış. Ortaya sizin gibi kendini ifade ederken bile atarlı giderli sinirli bir kişilik çıkmış. Zaten başlı başına 'neden kötü evlilikler bitmelidir' in örneğisiniz. Fazla söze gerek bırakmamıssınız.

çok şükür 26 yıllık evliyim 1 defa eşimden kaba bir hareket yada vurma görmedim, boşananların çoğu incir öekirdeiğini doldurmayan meslelerden boşanıyor, neymiş romantik değilmiş, neymiş süpri yapmıyormuş vs. vs...

Eşiniz böyle olduğu için 26 yıllık evlisiniz. Bir kere kaba hareket görmediğiniz 26 yıllık Kocanızın bir zahmet bosamayin zaten.

Yazarim lavanta , hatta kk nin tum bosanmis kadinlari olarak gidip bir show yapmak lazim buna da kocasina da , guclu kadin nasil oluyormus gorsun
Ben de geleyim gönüllü olarak olmaz mi hem siz gibi güçlü kadinlarida görmüş tanımış olurum boş tenekeden çok ses çıkar derler bizim oralarda kuzum haddini bilmemek kötü çok kötü En Büyük KK

Bazı üyeler var. Sürekli konu açıp aynı derdi evire çevire anlatıyor. Kimi kocasına kimi kayınvalidesine takık. Anlatıyor da anlatıyor. Bir ton akıl veriliyor, ayna olunuyor yok o mızmızlanmaya devam. Çözümü var aslında derdininin çözümü kendinde de o ısrarla yumuyor gözlerini görmüyor. E boşan o zaman deniyor diyorum ben yani şahsen.

Bana katılmayanlar olabilir ancak ben bdv konularının çoğunlukla öfke anında stresle açıldığını düşünüyorum. Öfke dinince affedici olmayı seçiyor çoğu insan. Yani şöyle buraya gelip bokluyor kocasını ama reelde adam bir aşkım dese eminim birçok kadın karşısında eriyordur kocasının. Anında arım balım peteğim moduna dönülüyor. Bir rüzgardı esti gitti bitti deniliyor.

İç döküyor yani insanlar. Karşılığında da herkes fikrini söylüyor. Boşan diye direten, baskı kuran varsa konu sahibi de bundan rahatsızsa onunda çözümü mevcut, göz ardı et butonu!

Sizinde gözünüze kestirdiğiniz boşan demesinden rahatsız olduğunuz üye varsa göz ardı edin. Böyle konular açıp üyelerle didişmenize gerek kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X