Boşanmak bu kadar kolay mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de adamlar kadınları dövüyor sövüyor aldatıyor , ailelerine ezdiriyor yerden yere vuruyor. Ne diyelim o senin erindir gönlünü hoş tut, kocanı eve bağlayamıyorsun suç sende otur kadınlık yap mı diyelim ?

Herhangi bi sey ifade etmenizi istemedik ki? Siz kendinize bunu niye vazife bildiniz, onu anlamadik bi kere.. Bir de, yine millete ayar vermeye çalışırken, siz okudugunuzu anliyor musunuz cidden?
Sen istesen ne olur istemesen ne olur. Ayrıca sen kimsin ki senin isteyip istemediğini düşüneyim?

İyi de adamlar kadınları dövüyor sövüyor aldatıyor , ailelerine erdiriyor yerden yere vuruyor. Ne diyelim o senin erindir gönlünü hoş tut, kocanı eve bağlayamıyorsun suç sende otur kadınlık yap mı diyelim ?
Y
İyi de adamlar kadınları dövüyor sövüyor aldatıyor , ailelerine erdiriyor yerden yere vuruyor. Ne diyelim o senin erindir gönlünü hoş tut, kocanı eve bağlayamıyorsun suç sende otur kadınlık yap mı diyelim ?
Sen soru sorduğumdaki detaydan bunu mu anladın? 🤣

Milana22 Milana22
Gercekten, "evlilik yikilmasin, aile cok onemli" dusuncesinden ziyade, "ben bosanamazdim, hayatta tek başarım (!) da evlilik, güçlü ve dik durabilen kadinlara saldırarak egomu tatmin, kendimi ikna edeyim" alt metni seziyorum artik, diger yorumlara da bakarak..
Neyi sezdiğinizi önemseyeceğimi sanmıyorsunuz sanırım?😉

Konu sahibi haklı aslında. Şiddet, aldatma gibi ciddi sebepler hariç her şeye boşan diyen kadınlar cidden var bu sitede.
İşte demek istediğim bu. Yoksa karısını darp edeni tebrik edecek halimiz yok sanırım değil mi? Hakikaten artık böyle algılayanların beyinlerinden şüphe ediyorum. 🤣

Bazı üyeler var. Sürekli konu açıp aynı derdi evire çevire anlatıyor. Kimi kocasına kimi kayınvalidesine takık. Anlatıyor da anlatıyor. Bir ton akıl veriliyor, ayna olunuyor yok o mızmızlanmaya devam. Çözümü var aslında derdininin çözümü kendinde de o ısrarla yumuyor gözlerini görmüyor. E boşan o zaman deniyor diyorum ben yani şahsen.

Bana katılmayanlar olabilir ancak ben bdv konularının çoğunlukla öfke anında stresle açıldığını düşünüyorum. Öfke dinince affedici olmayı seçiyor çoğu insan. Yani şöyle buraya gelip bokluyor kocasını ama reelde adam bir aşkım dese eminim birçok kadın karşısında eriyordur kocasının. Anında arım balım peteğim moduna dönülüyor. Bir rüzgardı esti gitti bitti deniliyor.

İç döküyor yani insanlar. Karşılığında da herkes fikrini söylüyor. Boşan diye direten, baskı kuran varsa konu sahibi de bundan rahatsızsa onunda çözümü mevcut, göz ardı et butonu!

Sizinde gözünüze kestirdiğiniz boşan demesinden rahatsız olduğunuz üye varsa göz ardı edin. Böyle konular açıp üyelerle didişmenize gerek kalmaz.
Kimseyle didişmiyorum, sadece bir kadının nasıl şiddeti savunabileceğini düşündüklerine anlam veremiyorum. Çok tuhaf geldi algıları.

Ahhaaa beyin error verdi , ben onu baskasina sordum 😂😂😂
Bu superdi ya , okuma yazma biliyor musunuz?
Yoksa esiniz mi yaziyor , hani erkek ya forum kurallarina bilmiyordur , alintiladigim mesaja bakin sonra yazin
Cok komik olmus 😂😂😂😂
Ciddiye almadığıma göre okumama gerek yok. İyi geceler...

hayır birde boşandıktan sonra evlendiğin erkek iyi mi olacak demiş. ille evlenmeli yani. erkeksiz hayat tukaka...
kadının daha kendi ayakları üzerinde durabileceğine inanmayınca böyle oluyor demek.
konu sahibesi sen boşanma. boşanana da karışma .
O kadar çok boşanmayı savunmuşsunuz ki, inşaallah boşanırsınız çocuklarınızı tek başına büyütürsünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X