Boşanmak bu kadar kolay mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşüncelerimi de, ne demek istediğimi de anlayan birçok üye çıktı. Demek ki ben üslubuma değil de sizler algılarınıza dikkat etmelidiniz.
Neden sayısal verilerle sıkıntınız var dedim onu da açıklayayım.Şuradaki 100 mesajın toplasan beşi sana hak vermiştir.Buna birçok diyorsun.İkinci olarak burada boşan dediğimiz 100 konu varsa yine 5i hatta o kadarı bile değil incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerdendir senin tabirinle.

Ciddi manada şoke oldum.. Insan nasil oyle bi cumle kurabilir ya..
Gerci KK'da bu tip uyelerin klasiğidir; beddua seansı da başladı, sonrasi cogumuzun gri oluşu ve kapanış..
Eee kapasite bu kadar , dusunce bu kadar , ne yazdiginin , lafinin nerelere gittiginin , buradaki yuzlerce , binlerce kadini nasil incittiginin farkinda bile olamayacak kadar kör ise bir insan beddua da eder , ahmak da der , kufur de der , allah bilir cocugum olacak yastadir bir de

Yok ciddi yazismayalim , ben cunku sizinle ciddi olarak yuz yuze gorusecegim zaten mahkemede
Siz buraya gelip insanlara ahmak diyemezsiniz , beddua edemezsiniz , yeni uyesiniz hicbirimizi tanimiyorsunuz , hayat hikayelerimizi bilmiyorsunuz hele hele cocuklarimiza annelik yapamadigimizi soylemeye hic hem de hic hakkiniz yok , bu ne sizin ne de baskasinin haddi degildir
Ayrica bu forumda bu tarz konu da acamazsiniz cunku YASAK
Zaten Mune Mune geldiginde hatirlatir size forum kurallarini
Bak şimdi ben seni ciddiye alarak açıklama yapıyorum.. ben ufak şeylerden dolayı kimseye boşanın demeyin diyorum. Sonra o insan o an sözlerinize muhtaçsa sözlerinizin tesiri altında kalabilir diyorum.

Kalkıp alkolik, döven, kumarbaz bir adama tahammül edin yuvayı yine de yıkmayın hiçbir cümlemde dememişimdir. Bu da son cümlemdir.

Bu cümlelerimden sonra kim nasıl istiyorsa öyle algılasın.

Ciddi manada şoke oldum.. Insan nasil oyle bi cumle kurabilir ya..
Gerci KK'da bu tip uyelerin klasiğidir; beddua seansı da başladı, sonrasi cogumuzun gri oluşu ve kapanış..

umursamadım bile.. kendi kalitesi. hiç sorun değil.
zaten okuduğunu da anlamamış. belli ki fazlasını beklemek gereksiz.

Yani çok ufak tefek tartışmalarda boşanılmaz tabi de ihanet şiddet vs. konular benim için affedilmezdir. Allah korusun evli olsam böyle bunlardan biri başıma gelse derhal boşanırım. Bütün kadınlar da boşanmalı bu durumlarda bana göre.

Sizin buradaki insanlar üzerinde ne hakkınız var ki, birilerine beddua etmeyi kendinizde hak görüyorsunuz? Beddua edebilmek için, birilerinin üzerinde hakkınız olması gerekir ama yorumlarınızdan anlaşılan tam tersi sizin burada bir çok insanın hakkına girdiğiniz.

Ben siteyi takip etmeye çalışıyorum ve kimsenin gereksizce boşan dediğini görmedim. Şiddet aldatma vb. iğrenç konular dışında.

Bekara ve ya alakasız konular olmasına rağmen esprisine "Boşan" diyenler var onları mı ciddiye aldınız yoksa :KK70:

Valla siz o kadar cok bosanan kadinlari kendi çapınızda ayarlamışsınız ki; bence akıbetinizden korkun.. Dilerim evliliginiz kurtarilamayacak noktaya gelmez ve "insanlar hakliymis, caresiz kalmislar demek" demek zorunda kalmazsiniz..
Ayrica Allah'tan utanmadiniz mi şu bedduayı ederken? Sizin vicdanınız adina ben utandim burda.. Yazik..
yok konu sahibi kocişi olmadan hayatta kalamaz.başına ne gelirse gelsin kocişsiz yaşayamaz , hayatını bir erkeğe bağlamak zorunda çünkü.birini boşayınca başkasıyla evlenmek zorunda olduğunu falan düşünüyor zaten.ne beklersin ki bu kafa yapısından zaten :işsiz: bazı insanlar eğitilmez.

Bir de konu sahibi eski insanların 40 yıllık evli oluşunu örnek vermiş. Acaba eski kadınların hangisi mutluydu, eşlerinden dayak yerlerdi, o da yetmezdi belki eşinin ailesinden, bir evde belki 10 kişi 15 kişi kalırlardı, bu kadar insana hizmet ederlerdi, söz hakları yoktu. Yani bu arkadaş böyle evlilikleri çok güzel görüyor 40 yıllık evlilikleri oluyor diye. Bir de o eski kadınlara sormak lazım bir gün yüzü görmüşler mi diye. Çilesiz günleri geçmiş mi diye. Hangimizin annesi bunları yaşamamıştır ki, yaşamayan da azdır..

En ufacik biseyde gormedim ben kimsenin bosanin dedigini ama bosuna atar gider olmusss :kahve:

Hanımlar,
sizi bir kez daha anlamıyorum, sanırım ölene kadar da anlayamayacağım, cidden hayattaki tek dert eşinden eziyet çeken bir kadının boşanıp boşanmamasını masaya yatırıp o kadın için sizin karar merci olmanız mı?

Şu an sinir stres ve üzüntüden başım çatlamak üzere zira sizin derdinizden farklı bir dertle uğraşıyorum, bu gece 22:30 sularında bir sokak kedisine araba çarptı komşu kapıma gelip haber verdi, halini görmenizi isterdim onun derdi dert çünkü, masum savunmasız bir kedicik, sokak arasında çarpıp kaçan bir adamın arabasının tekerlekleri arasında can pazarı yaşamış, can havliyle park halindeki başka bir arabanın altına kaçmış, bir ayak paramparça 2 ayağında da zedelenmeler var, iç kanaması var mı bilmiyoruz, şu saate kadar ona müdahale edecek klinik aradık bulduk da çok şükür, ilk müdahaleleri yapıldı sabaha kadar klinikte müşahede altında kalacak sonrasını bizde bilmiyoruz, tek dileğimiz cerrahi müdahaleye kadar hayata tutunup bu savaşı kazanması, bundan sonra hayatına maalesef 3 bacakla devam etmek zorunda kalacakmış, bunun için de ayrıca çok üzgünüm ama veteriner başka çare yok dedi.

Siz burada birbirini hiç tanımayan kadınlar birbirinize beddualar ederken, hakaretler savururken, tartışırken bir yerlerde ya bir kadın ölüyor, ya bir çocuk ya da bir sokak hayvanı can çekişiyor ama sizin tek derdiniz haklı çıkmak, fikirlerinizi dayatmak ve benim dediğim doğru iddialaşmasına girmek.

Sahi soruyorum size dünyadaki tek dert bu mu? Dünyadaki tek dert fikirlerinizi dikte etmek mi? Ya da hiç tanımadığınız hemcinslerinize hakaret etmek, beddua etmek mi?

Burada kavga ederken sokağınızda mahallenizde neler oluyor kim acı çekiyor kimin size ihtiyacı var diye bakıyor musunuz? Yoksa tek yaptığınız kavga edip galip gelmek mi?

Bir konuyu da hakaret etmeden tartışın isteğinde bulunacağım ama nafile bir istek olacak değil mi?
Devam öyleyse.

Bence artık erkekler eski erkekler gibi değil.Eski adamlarda bir sahiplenme fedakarlık vardı.İnsanlar delik ayakkabıyla geziyordu kendisi ama çalıştığı parayla karısına çocuklarına çiçek gibi bakıyordu.Üstelik kadın çalışmadığı tek maaş olduğu halde.Günümüzde erkeklerde kadını daha fazla nasıl sömürürüm mantığı var.Aman boş durmasın kadın gündüz işte akşam evde çalışsın.Belki de o adamdan çok daha fazla yorulsun ama akşam eve gelindiğinde adam çekyatta uzansın yatsız kadın dört dönsün evin içinde.Bir şeyler adamın istediği şekilde gitmezse de kavga çıksın.Bu haksızlıktır vicdansızlıktır.Hayat müşterekse herkese müşterek.Bu devirde adamlar çocuk da bakacak ütü de yapacak mutlu olmak istiyorsa ya da en azından kaderine razı olacak söylenmeyecek.Kadınlar da insandır çünkü

Üyelerin yorumlarına yönelik konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X