- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Hoşgeldin sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum ve daha bilimum farklı nickli arkadaşım.
Bankadaki parandan biraz tırtıkla da idare edecek üç beş eşya al, bir kısmına da takside gir evini düz. Böyle göçebe hayatı nereye kadar?
o mu bu yine?
Kizlar bir hafta oldu boşandım.bir aydır da çocukla ben ayrı evdeyiz.aksam 11 de yatıyorum.sabah 6.30 da kalkıyorum.ertesi gün yorgunluktan çalışamıyorum.bulundugum yerse doğru dürüst market yok.alisveris poşetlerini tasirken ellerim acıyı.merkrzde eşyalı daire yok.seneye gitmek istiyorum tayin alıp.ev kurmak saçma.cocuk beş yaşında kresten gelince aç oluyo uykusuz oluyo.surekli agliyo.kafayi Yicek gibi oldum.
Kreste eve her gün yirmi dakka yol yuruyoz.sorun evin merkezi olmaması.merkezde ev yok.her gün ızdırap çekiyorum kreş yolunda.su anki evin kirasi 1250.cikmak istiyorum aslında ama merkeze daha yakın bir apart buldum.kirasi 900 ama TV yok.dogru dürüst çekyat bile yok.cocuk orda rahat edemez.bekar tek kişi için ideal ama.
Eski eşini aradım.ben bu bu bu zorlukları yaşıyorum.zorluk cekersen eve gel demiştin.esyalati bana birakacaktin.lutfen evde biz kalalım dedim.bagirip çağırmaya başladı.esyalati veremezmis.iyi çocukla biz rezillik cekelim eşyalı kiralık evde çocukla.
Kizlar çok bunaldım.napiyim ben
Not.h.ici temizliği bıraktım.sadwce mutfak çöpler ve yemeğe konsantryim. Minimym iş yapıyorum h.ici.sadece yemeğe konsantreyim.dun 9 da yattık akşam bugün iyiyim.ama kafamda binbir şey var.bi yandan ev arıyorum.vs vs .inşallah kafayı yemem
Orada sanki olmaz çocukla ben.yerde halı bile yok.bir tane küçük yatak odası.giriste sağda.salonda küçük mutfak ama o da merkezden yine uzakta.apart 900+ yemek öğle yemeği aylık 300+yirmi dakka yürüme mesafesi merkezeAparta geç. Çalışıyorsun sonuçta ikinci el tv, taksitle çekyat falan alırsın.
Eski eşten hayır olsaydı eski olmazdı. Minnet etme davara..
Yetişkin insan için neyse de, çocuğu 20 dakika yürütme bu sıcakta. Daha bunun karı kışı var. Çocuk telef olur yollarda..
Her yere çocukla gidiyorum.yoda bağırıp çağırdığını dusunSanırım eski konularınızdan tanıdım sizi
Bu kadar büyütmeyin gözünüzde, 20 dk yürümekle ya da market poşeti taşımakla ölmez insan, sadece yeni düzene alışma sürecindesiniz, moralinizi yüksek tutun biraz, eski eşinizi de aramayın artık
Bu evdeki düzene alıştım.ama cidden çok pahalı 1250 +200 yol+ 300 yemek artı yollar işkence gibiSanırım eski konularınızdan tanıdım sizi
Bu kadar büyütmeyin gözünüzde, 20 dk yürümekle ya da market poşeti taşımakla ölmez insan, sadece yeni düzene alışma sürecindesiniz, moralinizi yüksek tutun biraz, eski eşinizi de aramayın artık
Orada sanki olmaz çocukla ben.yerde halı bile yok.bir tane küçük yatak odası.giriste sağda.salonda küçük mutfak ama o da merkezden yine uzakta.apart 900+ yemek öğle yemeği aylık 300+yirmi dakka yürüme mesafesi merkeze
Esyasiz 800+yol yok+ öğle yemeği parası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?