boşanmak bu kadar zor muydu

Beyazlale144

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
369
-21
18
42
Kizlar bir hafta oldu boşandım.bir aydır da çocukla ben ayrı evdeyiz.aksam 11 de yatıyorum.sabah 6.30 da kalkıyorum.ertesi gün yorgunluktan çalışamıyorum.bulundugum yerse doğru dürüst market yok.alisveris poşetlerini tasirken ellerim acıyı.merkrzde eşyalı daire yok.seneye gitmek istiyorum tayin alıp.ev kurmak saçma.cocuk beş yaşında kresten gelince aç oluyo uykusuz oluyo.surekli agliyo.kafayi Yicek gibi oldum.
Kreste eve her gün yirmi dakka yol yuruyoz.sorun evin merkezi olmaması.merkezde ev yok.her gün ızdırap çekiyorum kreş yolunda.su anki evin kirasi 1250.cikmak istiyorum aslında ama merkeze daha yakın bir apart buldum.kirasi 900 ama TV yok.dogru dürüst çekyat bile yok.cocuk orda rahat edemez.bekar tek kişi için ideal ama.
Eski eşini aradım.ben bu bu bu zorlukları yaşıyorum.zorluk cekersen eve gel demiştin.esyalati bana birakacaktin.lutfen evde biz kalalım dedim.bagirip çağırmaya başladı.esyalati veremezmis.iyi çocukla biz rezillik cekelim eşyalı kiralık evde çocukla.
Kizlar çok bunaldım.napiyim ben

Not.h.ici temizliği bıraktım.sadwce mutfak çöpler ve yemeğe konsantryim. Minimym iş yapıyorum h.ici.sadece yemeğe konsantreyim.dun 9 da yattık akşam bugün iyiyim.ama kafamda binbir şey var.bi yandan ev arıyorum.vs vs .inşallah kafayı yemem

900'lük aparta geç, bir tane yatak olan çekyat bir de küçük tv al taksitle.
Sonuçta evli olsanız da yemek, temizlik, çocuk bakımı genelde kadının üstüne oluyor boşanmasanız da yine işten gelince siz yapacaktınız.
Boş eve geçip eşya da alabilirsiniz aslında taşınırken nakliye firmasıyla anlaşırsınız,boşu boşuna bu eziyetleri çekmezsiniz 1 sene de olsa
Eşinizi aramayı da bırakın artık o yokmuş gibi düşünün.

Ilkbahari bekliyorum, bosandin mi sonunda? Ben hic ihtimal vermiyordum. Tebrikler.

sen nıye evden çıktın kı.
odun kocan gel sız oturun burada çocukla uğraşma dıyecek bir tıpte olsaydı zaten boşanmazdın.nıye arıyorsun.

Aparta geç. Çalışıyorsun sonuçta ikinci el tv, taksitle çekyat falan alırsın.

Eski eşten hayır olsaydı eski olmazdı. Minnet etme davara..

Yetişkin insan için neyse de, çocuğu 20 dakika yürütme bu sıcakta. Daha bunun karı kışı var. Çocuk telef olur yollarda..

Sanırım eski konularınızdan tanıdım sizi
Bu kadar büyütmeyin gözünüzde, 20 dk yürümekle ya da market poşeti taşımakla ölmez insan, sadece yeni düzene alışma sürecindesiniz, moralinizi yüksek tutun biraz, eski eşinizi de aramayın artık

Orada sanki olmaz çocukla ben.yerde halı bile yok.bir tane küçük yatak odası.giriste sağda.salonda küçük mutfak ama o da merkezden yine uzakta.apart 900+ yemek öğle yemeği aylık 300+yirmi dakka yürüme mesafesi merkeze

Esyasiz 800+yol yok+ öğle yemeği parası yok

Şahsen o küçük alışveriş arabalardan alıp yürüyerek alışverişe yapardim, tırnaklarla ortalığı kazırdim ama o ruh hastası esiniz8 aramazdim. Çocuğa hakkı olan nafakayi versin sonra cehenneme kadar yolu var. Siz şu "mağdurum" kafadan çıkmadıkca daha çok çekeceksiniz. Bosanmak zordur elbet, ama cidden çocuğunuz için toparlanmaniz lazim. Insan tv olmadanda yaşayabiliyor üstelik

Her yere çocukla gidiyorum.yoda bağırıp çağırdığını dusun

aparta geçin tv nin kimseye faydası yok zaten...
internet varsa telefon tabletten çizgi film vs izler çocuğunuz, sizde kitap okuyun internet dizilerini falan izleyin yada tv yi oradan takip edin ...
size bir yatak çocuğa ufak bir yatak birkaç mutfak eşyası işinizi görür zaten fazla eşyaya gerek yok.
kreş içinde servise verin en fazla 200 tutar rahatça gider gelir.
birde haftasonları falan babası almıyor mu çocuğunuzu? nafaka bağlanmadı mı? çocuğun eğitim sağlık giderlerini babasının karşılaması lazım tabi boşanma dilekçenize ekledi iseniz bu maddeleri..
ve siz bazı şeyleri fazla abartıyorsunuz gibime geldi, bence şu an eşim evin ve bekarlığın keyfini sürüyor ben çocuk bakıyorum yeni düzen kuruyorum herşeyi tek başıma yapmak zorundayım psikolojisi sizi yoruyor ... bu nedenle birkaç gün çocuğu gönderin babaya ufak bir tatile çıkın kafanızı toplayın. param yok demeyin para ayarlanır istenirse..

Bu evdeki düzene alıştım.ama cidden çok pahalı 1250 +200 yol+ 300 yemek artı yollar işkence gibi

Niye olmasın yahu? Yalnız bu 900tl olan da merkeze uzaksa, neden 900tl değil de 1250tl veresin anlamadım?
O zaman 1250 ye daha merkezi yerde ev bulabilirsin bence. Araştır..

Onun dışında bir sen bir ufak çocuk varken bir salon bir yatakodası gayet de yeter. 2+1 oda şart değil şu ortamda sana..
Halıyı da gidip iran halısı almayacaksın ya. Her kalite halı var artık..

Asıl mesele evde kombi var mı? Isınma, banyo işi nasıl olacak?

Pazar arabası al markete giderken onunla taşı. Ben önceden nine işi diye bakardım ama düzenli pazara gidince ihtiyacım olduğunu anladım. Yoksa ellerinin acıması çok normal.
Düzenin oturunca alışırsın yeni duruma. Sakinleş..

Bizim alt katımız ve bahçe katı daireler aynı bahsettiğin gibi. 2+1 diye geçiyor ama 1+1 yapsalar daha minnete geçermiş. Zira birine oda bile denemez.
Komşulardan biri o evde 3 küçük çocukla yaşadı 3 sene. Durumları toparlanınca daha büyük eve çıktılar. İsteyince idare ediliyor yani..

Ben 1 saat trafik çekip bir de yarımşar saat yürüyordum ayrıca. Evden işe gidiş, işten eve dönüş 2 saatimi alıyordu. Oğlanı zar zor uyandırıp kreşe götürmek de buna dahildi. Ölmedim şükür şimdi yakın bir okula tayinim çıktı ama yine yürüyorum gidiş - dönüş 40 dk. Yine ölmeden yürüyoruz. Bu narinlik bünyeye zarar hayırdır şimdiye kadar nasıl yaşadınız hiç mi alışveriş etmediniz bir yere yürümediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…