boşanmak bu kadar zor muydu

Hoşgeldin sarımanolyam

abovvvv nasıl anladınız
bende eskiden anlardım şimdi hatırlayamıyorum
yaşlandım herhal

Esya bulmaya çalışın şu an yaz mevsiimi tayinciler esyalarını bırakabiliyor ya da üni varsa öğrenciler bırakıyor uygun oluyor. İlan bırakın. Ben de şu an taşındım çoğu eşya fuzuli. Bu eve geçince minimal yaşama geçeceğim. İşte istifçi özelliğim var Merkezde bakmaya devam edin boşalan daireler olur acele etmeyin. Boşandınız keşke evi isteseydiniz. Ya da kendiniz eşya almadınız mı o evde onları talep edin.

Merkezde küçük 85 m2 ev buldum 800 diuo.ama hadi kısa kadar 750 diyo.sonra zam yaparım dedi.200 de elektrik su + aidat dedi.bana gelse gelse 40 elk 40 şu gelse.cok fazla geldi.o ev işyerinin hemen yanında.cok da güzel ama ev kur sonra nakliye vs vs ugrasamam

Mune

O çocuğun karnını doyurduğundan bile emin değilim senin. Sırf babasından para koparmak için alıp rezil ettin çocuğu da. Devlet devlet olsa o çocuğu sende mi bırakırdı?
Allah'a havale ediyorum sizi.kotu düşüncelerimize başbaşa kalın.eger hak yiyorsunuz ki yiyorsunuz yalanlarinizdan ötürü sizi Rabbimin yüce adaletine teslim ediyorum.

Senin derdin eski kocan kurulu düzende bekar hayatı sürüyor yiyo geziyor tozuyor ben burda iş çocuk boğuşuyorum..ozman napıcaktın evde oturma hakkını alıp çocuğa da iyi bi nafaka talep edecektin ya da çekişmeli boşanacaktın.seni anlıyorum suan bn baba evindeyim beni evden kovdu ama ona göre ben terk ettim ..çık evden bn kızla gelip oturim diyorum hayır diyo ama bn de elimden geleni ardıma koymicam mahkemede bunları baştab düşünecektin malesef artık geç.ben en olmadı eve gidip oturup sonra boşanma davası açıp sonra onu evden yollamayı bile düşünüyorum.sen bi düzen kurana kadar bu sıkıntıları yaşayacaksın elinde bi mesleğin var en azından çocuğuna sarıl.ha çok ağar geliyosa babasına ver velayeti istemiyorun de bekar hayatını yaşa başka çözüm yok

Nakliye ile uğraşamam.ayni fiyatsa ve idare ederse eşyalı tutucam

Arkadaşım boşandın artık farkındasın değil mi? Tek başınasın, çocuğuna bakacaksın. Artık bir düzen kurman gerekiyor. O eşyalı evden bu eşyalı eve çocuğu da yanında telef ediyorsun. Tut bir ev al eşyanı kur düzenini artık. Sana üzülmüyorum, sen yaşadığın her şeyi hak ediyorsun da o çocuk elinde mahvoldu.

Sizin derdiniz tam olarak ne anlayamıyorum ben.
Ne bekliyorsunuz.
İnsanlar buradan çıkıp size ucuz, geniş,TV li, işe yakın ev bulup,nakliye mi yapacak.
Tabii ki siz uğraşacaksınız.Acayip mağdur edebiyatı yapıyorsunuz.
Zor olsa da boşandın işte, işin var, idareten başını sokacak evin var, çocuğun yanında,bankada paran var,alternatiflerin var.
İnsanlar bu imkanlarin yarısına sahip olmadan yeniden tutunuyor hayata.
Bizde bir kucağımızda 2 yaşında çocuk, poşetler,dördüncü kata çıkıyoruz,bizim de çocuklarımız sokakta bağırıyor,yolun ortasına oturup ağlıyor, sıkıntı yok yani ölünmüyor.
85 metrekare evde 3 kişi yaşıyoruz,TV istemedik almadık,bu eve 1300 lira para veriyoruz.Aidat fatura falan da yok.Eşim yarım saat yürüyor,yarım saat otobüsle gidiyor.
Ben de seneye onun kadar yol gideceğim.
Yani ne var anlamıyorum,onu yapamam, bu pahalı onunla uğraşamam.
Uğraşacaksınız hanımefendi.
Çocuğunuz var sizin.Velayeti sizdeyse ona en iyi imkanları sunup,en sağlam,en dinç halinizle ilgileneceksiniz.
Burada her konu için yeni hesap açıp insanlara vahlanmanın anlamı yok, gerçekten çocuğa üzülüyorum sadece.
Allah feraset versin.

Zaten eşyaları sıfır alacaksın. Çok bir eşyaya da ihtiyacın olmaz. Varsa çevrende ev devreden onlardan da alabilirsin. Her şey bir anda olmaz ki. Nakliye zor ama bir kere çekersin o derdi. Bak ben de yeni taşındım ondan önce de ev taşıdım kaç kez. Senin eşya dediğin ne kadar olacak zaten çok tutmaz çektiğin rezilliğe değmez. Çocugunu da mağdur ediyorsun. Ayrıca mahkemede neden evi eşyaları istemedin alsaydın keşke.

Sizin de işiniz zor. Boşandığınız kocanızın parasını nasıl koparırım, kalan eşyaları nasıl alırım, param varken nasıl çocuğumla sefil oluruz, bir kuruşum harcanmasın boşandığım adamdan gururum yerle bir olsa da çocuğumu bahane edip nasıl para tırtıklarım.Konuşulanları anladığınızı, idrak ettiğinizi, pay aldığınızı düşünmüyorum. Buraya her defasında farklı farklı üyelik alıp yine tanınmak da cabası...
Boşanmak değil de bu karekterde bir kadın olmak zor olsa gerek

Son düzenleme:
Sanki başkasının cocuğundan bahsediyorsunuz "cocuk" diye.

Evliyken esiniz cok mu yardımcıydı da bu kadar zorlanıyorsunuz?

Yani bunlar zaten evli hanımların da yaptığı şeyler ilkbaharı bekleyen hatunNedense evliyken ev işi yapmayan biri olarak göründün gözüme?Kocan mı yapıyordu bunları? Şu an daha da rahat olman lazım hatta kocanın ütüsü yemeği vs de yok.Çok farklı birisin gerçekten.

Aslında çok rahat yasama imkanınız varken sanki zorla kendinizi bu duruma düşürüyorsunuz. İşi-parası olmayan nice kadınlar aslanlar gibi boşanıp kendi ayakları üzerinde durmayı başarıyor ama siz sürekli mızmızlanma halindesiniz. Kendinizi ve çocuğunuzu böyle sefil edip , gururunuzu ayaklar altına alıp üç beş kere eski kocanızı ararsanız size geri döner diye düşünüyorsunuz sanırım. Boşanmış olmanız da mucize sanki blöf yapmış da blöfünüz elinizde patlamış boşanmak zorunda kalmışsınız gibi geldi bana . Eski eşten size hayır yok . Bir kere masraf yapacaksınız, uyguna sıfır da ikinci el de bulabilirsiniz . Taksit imkanı var. Var da var yani . Artık kendinizi toparlayın ve önünüze bakın lütfen.

Yani onla uğraşamam, bunla uğraşama, ona yok buna olmaz
Sen istiyorsun ki kocan evden çıksın ben oğlumla yaşayayım
Boşanmak değil de kendi hayatını sen zorlaştırıyorsun

Kizlar 1000 elektrik şu aidat kira dahil istemişlerdi.ben 800 teklif ettim.olumlu olursa dönecek.zira daha fazlası etmez.ev küçük ve ancak bekar tutar orayı.esyalar sığmaz o eve.800 elektrik su aidat dahil dedim.dusunecekler.zaten ev on beş gün boş kalsa oradan çıkacak zammi.
Neyse siz yine haklisiniz.burada düzen kuracak kizlar.hadi hayirlisi

75 m2 evde eşim ben ve kızım yaşıyoruz. kızımın odası bile yok. İkimizde çalışıyoruz kızımızı da her sabah anneannesine bırakıyoruz. Oğlanın velayeti sizde bankada paranız ve çok şükür bir işiniz var. Ona buna uğraşamıcam demeyi bırakmakla başlayın önce zira bir tek zorluğu siz yaşamıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…