- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.691
- 108
- 45
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Hoşgeldin sarımanolyamKizlar bir hafta oldu boşandım.bir aydır da çocukla ben ayrı evdeyiz.aksam 11 de yatıyorum.sabah 6.30 da kalkıyorum.ertesi gün yorgunluktan çalışamıyorum.bulundugum yerse doğru dürüst market yok.alisveris poşetlerini tasirken ellerim acıyı.merkrzde eşyalı daire yok.seneye gitmek istiyorum tayin alıp.ev kurmak saçma.cocuk beş yaşında kresten gelince aç oluyo uykusuz oluyo.surekli agliyo.kafayi Yicek gibi oldum.
Kreste eve her gün yirmi dakka yol yuruyoz.sorun evin merkezi olmaması.merkezde ev yok.her gün ızdırap çekiyorum kreş yolunda.su anki evin kirasi 1250.cikmak istiyorum aslında ama merkeze daha yakın bir apart buldum.kirasi 900 ama TV yok.dogru dürüst çekyat bile yok.cocuk orda rahat edemez.bekar tek kişi için ideal ama.
Eski eşini aradım.ben bu bu bu zorlukları yaşıyorum.zorluk cekersen eve gel demiştin.esyalati bana birakacaktin.lutfen evde biz kalalım dedim.bagirip çağırmaya başladı.esyalati veremezmis.iyi çocukla biz rezillik cekelim eşyalı kiralık evde çocukla.
Kizlar çok bunaldım.napiyim ben
Not.h.ici temizliği bıraktım.sadwce mutfak çöpler ve yemeğe konsantryim. Minimym iş yapıyorum h.ici.sadece yemeğe konsantreyim.dun 9 da yattık akşam bugün iyiyim.ama kafamda binbir şey var.bi yandan ev arıyorum.vs vs .inşallah kafayı yemem
abovvvv nasıl anladınızHoşgeldin sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum ve daha bilimum farklı nickli arkadaşım.
Bankadaki parandan biraz tırtıkla da idare edecek üç beş eşya al, bir kısmına da takside gir evini düz. Böyle göçebe hayatı nereye kadar?
Sanırım eski konularınızdan tanıdım sizi
Bu kadar büyütmeyin gözünüzde, 20 dk yürümekle ya da market poşeti taşımakla ölmez insan, sadece yeni düzene alışma sürecindesiniz, moralinizi yüksek tutun biraz, eski eşinizi de aramayın artık
Allah'a havale ediyorum sizi.kotu düşüncelerimize başbaşa kalın.eger hak yiyorsunuz ki yiyorsunuz yalanlarinizdan ötürü sizi Rabbimin yüce adaletine teslim ediyorum.Mune
O çocuğun karnını doyurduğundan bile emin değilim senin. Sırf babasından para koparmak için alıp rezil ettin çocuğu da. Devlet devlet olsa o çocuğu sende mi bırakırdı?
ugrasamam
Nakliye ile uğraşamam.ayni fiyatsa ve idare ederse eşyalı tutucamÇocuğun var. Sen uğraşmayacaksin da kim uğraşacak acaba?
Nakliye ile uğraşamam.ayni fiyatsa ve idare ederse eşyalı tutucam
Merkezde küçük 85 m2 ev buldum 800 diuo.ama hadi kısa kadar 750 diyo.sonra zam yaparım dedi.200 de elektrik su + aidat dedi.bana gelse gelse 40 elk 40 şu gelse.cok fazla geldi.o ev işyerinin hemen yanında.cok da güzel ama ev kur sonra nakliye vs vs ugrasamam
Merkezde küçük 85 m2 ev buldum 800 diuo.ama hadi kısa kadar 750 diyo.sonra zam yaparım dedi.200 de elektrik su + aidat dedi.bana gelse gelse 40 elk 40 şu gelse.cok fazla geldi.o ev işyerinin hemen yanında.cok da güzel ama ev kur sonra nakliye vs vs ugrasamam
Sanki başkasının cocuğundan bahsediyorsunuz "cocuk" diye.Kizlar bir hafta oldu boşandım.bir aydır da çocukla ben ayrı evdeyiz.aksam 11 de yatıyorum.sabah 6.30 da kalkıyorum.ertesi gün yorgunluktan çalışamıyorum.bulundugum yerse doğru dürüst market yok.alisveris poşetlerini tasirken ellerim acıyı.merkrzde eşyalı daire yok.seneye gitmek istiyorum tayin alıp.ev kurmak saçma.cocuk beş yaşında kresten gelince aç oluyo uykusuz oluyo.surekli agliyo.kafayi Yicek gibi oldum.
Kreste eve her gün yirmi dakka yol yuruyoz.sorun evin merkezi olmaması.merkezde ev yok.her gün ızdırap çekiyorum kreş yolunda.su anki evin kirasi 1250.cikmak istiyorum aslında ama merkeze daha yakın bir apart buldum.kirasi 900 ama TV yok.dogru dürüst çekyat bile yok.cocuk orda rahat edemez.bekar tek kişi için ideal ama.
Eski eşini aradım.ben bu bu bu zorlukları yaşıyorum.zorluk cekersen eve gel demiştin.esyalati bana birakacaktin.lutfen evde biz kalalım dedim.bagirip çağırmaya başladı.esyalati veremezmis.iyi çocukla biz rezillik cekelim eşyalı kiralık evde çocukla.
Kizlar çok bunaldım.napiyim ben
Not.h.ici temizliği bıraktım.sadwce mutfak çöpler ve yemeğe konsantryim. Minimym iş yapıyorum h.ici.sadece yemeğe konsantreyim.dun 9 da yattık akşam bugün iyiyim.ama kafamda binbir şey var.bi yandan ev arıyorum.vs vs .inşallah kafayı yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?