- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Neden zor neden ayrıntılıÇocuk yolda rezillik cikariyo.cocugun varsa beni anlarsın.mobulya bakmak detaylı iş.o mobilyalara baktırmaz.olau sadece para olayı değil.tek başına butun evi düzmek zor diyorum.bosanacaksan arkanda adam gibi anne baba olacak.ama nerdeee
Ağzımdan aldınız.Sanki başkasının cocuğundan bahsediyorsunuz "cocuk" diye.
Evliyken esiniz cok mu yardımcıydı da bu kadar zorlanıyorsunuz?
Çocuk deneme taktiniz.ammaaaaan taktiysaniz taktjniz.size hucbisiyin ispatını yapmak zorunda değilim.Çocuk dediğiniz kendi çocuğunuz mu? 4 yıllık anneyim hiç oğluma çocuk demedim çok ilginç gerçekten. Siz belli ki kocanızdan boşanmak istememişsiniz her şey zor geliyor o yüzden. Evlenirken bile mobilyaları birkaç saatte hallettim. Kaç saatinizi alır görüp beğenmek Allah aşkına. Çocuk dediğin ağlar, hırçınlaşır. Çocuk diye bahsettiğiniz sürece de çözüm bulamazsınız buna. Yıllardır market alışverişini ben yapıyorum "çocuk" la. Bir şey olmuyor yani.
Çocuk benim çocuğum...buna mi taktiniz pes.Ağzımdan aldınız.
Konuda tek dikkatimi çeken bu oldu.
Çocukla ben ayrı evdeyiz.
Çocuk beş yaşında.
Çocuk yolda ağlıyor.
Çocuk kimin çocuğu?Diye düşünmeden edemiyor insan.
Konuya yorum yapmaya gerek duymuyorum klasik 'ilkbahar' serzenişleri.
Takmadım,yadırgadım.Çocuk benim çocuğum...buna mi taktiniz pes.
Hoşgeldin sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum ve daha bilimum farklı nickli arkadaşım.
Bankadaki parandan biraz tırtıkla da idare edecek üç beş eşya al, bir kısmına da takside gir evini düz. Böyle göçebe hayatı nereye kadar?
Aparta geç. Çalışıyorsun sonuçta ikinci el tv, taksitle çekyat falan alırsın.
Eski eşten hayır olsaydı eski olmazdı. Minnet etme davara..
Yetişkin insan için neyse de, çocuğu 20 dakika yürütme bu sıcakta. Daha bunun karı kışı var. Çocuk telef olur yollarda..
Ben konusunu okurken yanlış Türkçesinden dolayı ne yazdığını anlamadim siz ise direk kişiyi tanımışsınız tebrikler ne diyeyimHoşgeldin sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum ve daha bilimum farklı nickli arkadaşım.
Bankadaki parandan biraz tırtıkla da idare edecek üç beş eşya al, bir kısmına da takside gir evini düz. Böyle göçebe hayatı nereye kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?