- 4 Eylül 2018
- 18.768
- 72.098
- 598
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Bu yazımı okuduktan sonra ev döşemeye karar verdim.beni de anla ben buradan seneye gitmek istiyorum.ama evi doseyecegimArkadaşım boşandın artık farkındasın değil mi? Tek başınasın, çocuğuna bakacaksın. Artık bir düzen kurman gerekiyor. O eşyalı evden bu eşyalı eve çocuğu da yanında telef ediyorsun. Tut bir ev al eşyanı kur düzenini artık. Sana üzülmüyorum, sen yaşadığın her şeyi hak ediyorsun da o çocuk elinde mahvoldu.
Kizlar asla nda o evi o eşyaları en başta hiiiiic istemedim.orada yaşamak da aslında istemiyorum.her yeri bir şey animsatiyo o evin.ama zorunlu kaldım.al şimdi param var ama evi döşemek için mobilyacı gezmek gerek.cocukla üstelik arabasiz nasıl olucak.Yani onla uğraşamam, bunla uğraşama, ona yok buna olmaz
Sen istiyorsun ki kocan evden çıksın ben oğlumla yaşayayım
Boşanmak değil de kendi hayatını sen zorlaştırıyorsun
Çocuğu mağdur ediyorsun derken bu evin benim kendi evimden bir eksiği yok.mobilyalati çok güzel.burada rahatız.1250 veriyorum.cok pahalı ve merkeze 2 km.cocugun mağdur olduğu yok.esyali ev var eşyalı ev var.paran varsa onun da iyisini tutuyorsun.ama bu evi eşyaları benimseyen eşim.cunku bir başkasının.dusundukce başkasının esyasinda oturmak istemiyorunZaten eşyaları sıfır alacaksın. Çok bir eşyaya da ihtiyacın olmaz. Varsa çevrende ev devreden onlardan da alabilirsin. Her şey bir anda olmaz ki. Nakliye zor ama bir kere çekersin o derdi. Bak ben de yeni taşındım ondan önce de ev taşıdım kaç kez. Senin eşya dediğin ne kadar olacak zaten çok tutmaz çektiğin rezilliğe değmez. Çocugunu da mağdur ediyorsun. Ayrıca mahkemede neden evi eşyaları istemedin alsaydın keşke.
Göçebelik bir yere ait olmamak adresinin bile olmaması çok kotuHoşgeldin sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum ve daha bilimum farklı nickli arkadaşım.
Bankadaki parandan biraz tırtıkla da idare edecek üç beş eşya al, bir kısmına da takside gir evini düz. Böyle göçebe hayatı nereye kadar?
Kizlar asla nda o evi o eşyaları en başta hiiiiic istemedim.orada yaşamak da aslında istemiyorum.her yeri bir şey animsatiyo o evin.ama zorunlu kaldım.al şimdi param var ama evi döşemek için mobilyacı gezmek gerek.cocukla üstelik arabasiz nasıl olucak.
Çocuk yolda rezillik cikariyo.cocugun varsa beni anlarsın.mobulya bakmak detaylı iş.o mobilyalara baktırmaz.olau sadece para olayı değil.tek başına butun evi düzmek zor diyorum.bosanacaksan arkanda adam gibi anne baba olacak.ama nerdeeeHerkesin arabası mı var sanki? Abartma bu kadar. Gerçekten çocuk sana yük gibi konuşuyorsun. İstemiyorsan babasına verebilirsin. Ya da birkaç gün babasına verip evi eşyayı halledebilirsin.
Param var.o evi kurucam yakindaHerkesin arabası mı var sanki? Abartma bu kadar. Gerçekten çocuk sana yük gibi konuşuyorsun. İstemiyorsan babasına verebilirsin. Ya da birkaç gün babasına verip evi eşyayı halledebilirsin.
Param var.o evi kurucam yakinda
:)Canımı sıkan ne biliyor musun.Bu süreçte çok yalnızım ama aailemi asla affetmeyeceğim.İnşallahsevinirim mutlu haberlerine
Acaba boşanma sürecinde çok mu hırpalandınız, ya da uzun zamandır mı psikolojik olarak bu kadar kötü durumdasınız? Siz hayata çok negatif bakan herşey için başkalarını suçlayan biri gibi geldiniz bana. Çocuk kreşteyken falan işten izin alıp gidemez misin eşya bakmaya? Her dükkanı gezmek zorunda değilsin, bazen ilk girdiğinden alır çıkarsın.Çocuk yolda rezillik cikariyo.cocugun varsa beni anlarsın.mobulya bakmak detaylı iş.o mobilyalara baktırmaz.olau sadece para olayı değil.tek başına butun evi düzmek zor diyorum.bosanacaksan arkanda adam gibi anne baba olacak.ama nerdeee
Şu anki ev güzel.magdur değiliz.uzak işte merkeze ve coooook pahalı.1250 beni çökertir uzun vadedecocuk olmasa idare edin diyecegim ama cocukla duzen kurmak zorundasiniz. nakliye ve tasinmak bu kadar zor degil. bir yatak bir cekyat alin. ankastre mutfagi olan bir ev bulmaya calisin. firin ve ocak almak zorunda kalmazsiniz. camasir makinesi ve buzdolabi alirsiniz. dolap olarak koctasta falan uyguna oluyor onlardan alirsiniz. hepsini bir anda almak zor zaten. en lazimlari alin. temiz evde buyusun cocuk. 2-3 ay degil ki. cocuk icin uzuldum
Evet orada apaçık tahrik vardiAcaba boşanma sürecinde çok mu hırpalandınız, ya da uzun zamandır mı psikolojik olarak bu kadar kötü durumdasınız? Siz hayata çok negatif bakan herşey için başkalarını suçlayan biri gibi geldiniz bana. Çocuk kreşteyken falan işten izin alıp gidemez misin eşya bakmaya? Her dükkanı gezmek zorunda değilsin, bazen ilk girdiğinden alır çıkarsın.
Eski konulardan hatırladığım anne babanız size destek olmuştu hatta babanız dayak yemişti eşinizden. Siz üstüne babam eşimi tahrik etti demiştiniz değil mi? Çokta bişey beklemeye hakkınız yok gibi geldi ailenizden çünkü zaten siz yapılanlara değil yapılmayanlara odaklısınız ve birazda nankörsünüz üzgünüm. Çocuğunuz ve kendiniz için psikolojik destek alın lütfen, bakış açınızın değişmesi gerek...
Eşya anlamında demedim yürüme vs dedin o yüzden. Merkezde çocugunun kreşi işin yakın olursa sıkıntı olmaz.Çocuğu mağdur ediyorsun derken bu evin benim kendi evimden bir eksiği yok.mobilyalati çok güzel.burada rahatız.1250 veriyorum.cok pahalı ve merkeze 2 km.cocugun mağdur olduğu yok.esyali ev var eşyalı ev var.paran varsa onun da iyisini tutuyorsun.ama bu evi eşyaları benimseyen eşim.cunku bir başkasının.dusundukce başkasının esyasinda oturmak istemiyorun
Ahahah ben yazacaktım bravoooHoşgeldin sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum ve daha bilimum farklı nickli arkadaşım.
Bankadaki parandan biraz tırtıkla da idare edecek üç beş eşya al, bir kısmına da takside gir evini düz. Böyle göçebe hayatı nereye kadar?
Sen merkeze 2 km yi uzak mı sanıyorsun valla kafayı yicem ya 50 km yol yapıyor insanlar ya aaaaaa tam çıldırmalıkÇocuğu mağdur ediyorsun derken bu evin benim kendi evimden bir eksiği yok.mobilyalati çok güzel.burada rahatız.1250 veriyorum.cok pahalı ve merkeze 2 km.cocugun mağdur olduğu yok.esyali ev var eşyalı ev var.paran varsa onun da iyisini tutuyorsun.ama bu evi eşyaları benimseyen eşim.cunku bir başkasının.dusundukce başkasının esyasinda oturmak istemiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?