Ailem şimdiye kadar hiç değer vermedi ki ve orda hiç bir sostal hayatım olmayacak babam ne derse o kendim dışarı çıkamam isde çalışmak istesem calistirmazlar
Gerçekçi olmak gerekirse 2 bebekle çok zor ekonomik özgürlüğünüz yok aile destek değil o yüzden çocuklar en azından okul çağına gelene kadar idare edin derim2 çocuğum var kendimde 22 yaşındayım kaçarak yanlış bir evlilik yaptım aileme gitmek istemiyorum tek başıma ne yapabilirim eşimle sorunlarım var sürekli her konuda tartışıyoruz kendi ailesine düşkün şiddet gösteren bir adam.. onun artık hayatımı mahvetmesini beni herşeyden mahrum etmesinden bana zarar vermesinden bıktım kıymet bilmemesi ilgisizliği varsa yoksa kendi ailesi
kadın sığınma evine yerleşsen bi süre ay ALLah yardımcın olsun daha yaşında küçük ya2 çocuğum var kendimde 22 yaşındayım kaçarak yanlış bir evlilik yaptım aileme gitmek istemiyorum tek başıma ne yapabilirim eşimle sorunlarım var sürekli her konuda tartışıyoruz kendi ailesine düşkün şiddet gösteren bir adam.. onun artık hayatımı mahvetmesini beni herşeyden mahrum etmesinden bana zarar vermesinden bıktım kıymet bilmemesi ilgisizliği varsa yoksa kendi ailesi
1 0’dan üstündür mantığı hiç yok..ben bunu hiç bir zaman anlayamamşu an asgari ücret bile kazanmıyor.
genel olarak forumda çok denk geliyorum bu tür şeye. çalışmıyorum,işe girsem de ne olacak ki kazanacağım asgari ücret yahaa
Iki küçük cocugun var ve henüz 22 yaşındasın.Çok erken başlamışsın yanlışlara.O sebeple baba evine dön diyemem bir süre sonra babanın baskılarına dayanamayıp kurtulmak icin ilk bulduğun yanlışa yine sarılacaksın.Olan yavrulara olacak.Belli bir birikimin yoksa hareket etmeni şuan önermem.Sığınma evlerinde yapamazsın.En mantıklısı çocukların okul cagina gelip calışabilecegin zamana kadar birikim yapman.Tahsil durumunu bilmiyorum onu tamamlayabilirsin ,kpss hazirlanabilirsin.Kendini gelistirecek seylere odaklan kurtulmak istiyorsan önce şartlarını hazirla.Bugun iki cocuk, kira,okul ciddi bir gelir gerekiyor.Kocandan alabildigin kadar alip kenara atmaya bak .Allah yardımcın olsun.2 çocuğum var kendimde 22 yaşındayım kaçarak yanlış bir evlilik yaptım aileme gitmek istemiyorum tek başıma ne yapabilirim eşimle sorunlarım var sürekli her konuda tartışıyoruz kendi ailesine düşkün şiddet gösteren bir adam.. onun artık hayatımı mahvetmesini beni herşeyden mahrum etmesinden bana zarar vermesinden bıktım kıymet bilmemesi ilgisizliği varsa yoksa kendi ailesi
ben zaten ayrı eve çıkma olayını kafamda değerlendirmedim bile,nereye ayrı eve çıkacak 2 çocukla hem aile hem eş kişisi buna fırsat vermez diye düşünüyorum.Şuan para kazanmadigini biliyorum elbette ama konu sahibi plansız programsız hareket eden belli birisi şimdi boşanmaya kalksa işe girip ortada kalır bu kesin ev kirası 2 çocuk için kreş parası
Çocuklar kaç yaşında, boşansan eşin rahat bırakır mı, mesleğiniz nedir tel başına çalış iki çocuğa bak bakıcıya para ver ohooo, kadın sığınma evinde nereye kadar, aileniz size kötü davranıyordu da ondan mı kaçtınız2 çocuğum var kendimde 22 yaşındayım kaçarak yanlış bir evlilik yaptım aileme gitmek istemiyorum tek başıma ne yapabilirim eşimle sorunlarım var sürekli her konuda tartışıyoruz kendi ailesine düşkün şiddet gösteren bir adam.. onun artık hayatımı mahvetmesini beni herşeyden mahrum etmesinden bana zarar vermesinden bıktım kıymet bilmemesi ilgisizliği varsa yoksa kendi ailesi
Yani olmasin bi zahmet su an sosyal hayatini mi dusunuyorsun cocuklarinin ruh sagligini dusunmelisinAilem şimdiye kadar hiç değer vermedi ki ve orda hiç bir sostal hayatım olmayacak babam ne derse o kendim dışarı çıkamam isde çalışmak istesem calistirmazlar
ah güzel kardeşim sen de ailene değer vermemişin ki çocuk yaşında kocaya kaçarken.hadi kaçtın diyelim istediğin oldu koca sahibi oldun,ne diye peş peşe 2 çocuk yaptın.
kötünün iyisini seçeceksin,bu da ailen oluyor.en azından öldürmezler,kocan şiddet uyguluyorsa ailenin yanına git baban her gün kızsın söylensin,elin sümüklüsünün kazmasından iyidir.
Maceraya gerek yok ailene dön
Çocuk yaşta peşpeşe 2 çocuk yapmışsın zaten bu adamdan. Hatalar zinciri. Eğitimin işin de yok. Napacaksın 2 çocukla ortada. Elin herifini çekmektense dön ailenin yanına babanı anneni çek çocuklarını büyüt. Çocukların masrafları için girer çalışırsın kimse bir şey demez ona. Kendi başına hata yapıp duruyorsu
Aile evin nasıldı?
Üniversite okumadan kocaya kaçmışsın. Ailen okumanı istiyor muydu, istemiyor muydu? Aile evinde fiziksel ve psikolojik şiddet var mıydı?
Eşin sana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor mu?
Yaşın genç, okumak istesen ailen ile mi daha kolay olur eşin ile mi?
Tabiki aile evinde de şiddet vardı babam hiç bir yere godnermezdi çarşı bilmezdik gezme bilmezdik babamdan çok korkardık bir şey isteyemezdik ama okumamı istiyorduAile evin nasıldı?
Üniversite okumadan kocaya kaçmışsın. Ailen okumanı istiyor muydu, istemiyor muydu? Aile evinde fiziksel ve psikolojik şiddet var mıydı?
Eşin sana fiziksel ve psikolojik şiddet uyguluyor mu?
Yaşın genç, okumak istesen ailen ile mi daha kolay olur eşin ile mi?
Anne iyi değilse çocuğa nasıl baksinda ruh sağlığını düzeltsin onlarinYani olmasin bi zahmet su an sosyal hayatini mi dusunuyorsun cocuklarinin ruh sagligini dusunmelisin
Anne evine gidersem sosyal hayatim ne olacak diyor adam siddet gosteren bir adam ne zaman ne yapacagi belli olmaz sosyal hayattan once can guvenligi ??Anne iyi değilse çocuğa nasıl baksinda ruh sağlığını düzeltsin onlarin
Okumanızı destekliyorsa, hemen kaçıp evlenmek yerine derslerinize odaklansaydınız da okusaydınız keşke. Neyse olan olmuş daha çok gençsiniz. En iyisi ailenizle konuşup onların yanına gitmek. En azından çocuklar biraz büyüyene kadar destek olurlar size. Elin adamının dayağını çekmektense kendi ananızın babanızın lafını sözünü çekmek daha iyidir.Tabiki aile evinde de şiddet vardı babam hiç bir yere godnermezdi çarşı bilmezdik gezme bilmezdik babamdan çok korkardık bir şey isteyemezdik ama okumamı istiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?