- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
şimdi aradı işi varmış bi yere gidecekmiş ve akşam geç gelirim dedi beni bekleme yemeğini yersin dedi ne yapcan dedim işim var dedim dimi dedi kapattı ilk defa aklıma acaba beni aldatıyor mu bu kadarı da fazla die bişey geldi gelip gönlümü alması gerekirken yaptığına bakın ya bu kadar da olmaz sanki normalde eve çok erken geliyormuş gibi........
al benden de o kadar ben anneme bazen şakacıktan sikayet ediom iyi yapmış dio:))) annem böyle bi sebepten boşanayım desem öldürür beni:)annem bazen babama takılırdı doğum günümde bi çiçek alıp gelmion die 1 kilo pirzola alırım oturur yeriz çiçeği mi yicen derdi:))Valla herşey tamam hoşta bende hala annenizin söylediğine hayret ediyorum doğrusu.
Yani ben böyle bir durumu anneme söylersem ne der biliyor musunuz?
1. Eşinle senin aranda olan bir şeyi bana anlatma, o sizin aranızda.
2. Ne boşanması delirdin herhalde hemde bir doğumgünü yüzünden, hadi doğru evine.
3. Çocukluk yapmanın manası yok.
valla benim ailem öğlenden başlardı yiyecek içecekler alırlardı mangallar yakılırdı arkadaşlarım davet edilirdi hep beraber yer içerdik. valla şimdi o kadar paramız yok:) başbaşa kutluyoruz:)) buda güzel önemli olan birlikteyken mutlu olabilmek.Merakımı maruz gorun hanı aılenız daha sabahdan baslarmıs ya neler yaparlardı mesela?
yawf insanların ne sorunları oluyo da ayrılmıo buda boşanma sebebi mi oldu şimdi???
böcüük:))))senin kocan seni hayatta aldatmaz kıs:)eşinizden şüpheleıyorsunuz
boşanmayı düşünüyorsunuz
bıraz olgun olmanızı beklıyorum
6 aylık evlıyım bende öle düşünmek bıle acı verır ınsana
benım eşimde benı aldatıyor mu acaba
süreklı toplantılara gıdıyo:bbo:
evet annesi yangına körükle değil bütün ormanla gitmiş bu ne yahu ...anneme ben öyle bişey desem napar tahmin bile edemiom:) hemen başlar ben 30 sene önce 15 kişinin arasına girdim de bilmem ne:))Erkekler bu özel günler konusunda biz bayanlar kadar hassas olmuyorlar bu doğru...
Ama bu arkadaş fazla abartmış bu da doğru...
Annesine de ayrı bir şaşırdım doğrusu, bu kadar kolay mı yuvayı yıkmak :bbo:
valla benim ailem öğlenden başlardı yiyecek içecekler alırlardı mangallar yakılırdı arkadaşlarım davet edilirdi hep beraber yer içerdik. valla şimdi o kadar paramız yok:) başbaşa kutluyoruz:)) buda güzel önemli olan birlikteyken mutlu olabilmek.
evet annesi yangına körükle değil bütün ormanla gitmiş bu ne yahu ...anneme ben öyle bişey desem napar tahmin bile edemiom:) hemen başlar ben 30 sene önce 15 kişinin arasına girdim de bilmem ne:))
valla bende kocama güvenmiyorum asla aldatmaz demiyorum ama aman aldatıo mu neden geç gelio diye kuruntulanmam yalancının mumu yatsıya kadar öyle bişey yapacak olursa kokusu er yada geç çıkar.o zaman çaresine bakarım.ne yorcam kendimi aldatıo mu die.nurdan Allah şaşırtmasın hayatım
şeytana uydurmasın
herkes aldatabılır
ama eşinden şüphelenmek ona güvenmemek ne demek
abowwwakannehir
senin gibi hatun aldatılır mı be kuzum:))nurdan Allah şaşırtmasın hayatım
şeytana uydurmasın
herkes aldatabılır
ama eşinden şüphelenmek ona güvenmemek ne demek
abowwwakannehir
kesinlikle çok yanlış.artık aile birlikleri kurulmuş olan olmuş.bu şu demek oluo.baaaaaaaak ben sana dedim olmuo işte boşan çabuk eve gel.anlamadım gittiDimi :)
Yani aile tarafından istenmeyen bir evlilik olsa bile olan olmuş evlenilmiş sonuçta, yanlış bir tavır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?