Boşanmak en iyi çözüm sanırım

nişanlılık dönemındede ölesıne bı kutlama olmuş
bu konuyu cok kafanıza taktığınızı dıle getrmedınız mı

Valla herşey tamam hoşta bende hala annenizin söylediğine hayret ediyorum doğrusu.
Yani ben böyle bir durumu anneme söylersem ne der biliyor musunuz?
1. Eşinle senin aranda olan bir şeyi bana anlatma, o sizin aranızda.
2. Ne boşanması delirdin herhalde hemde bir doğumgünü yüzünden, hadi doğru evine.
3. Çocukluk yapmanın manası yok.

yawf insanların ne sorunları oluyo da ayrılmıo buda boşanma sebebi mi oldu şimdi???

aranızı düzeltmek için süpriz bişeyler yapacaktır belki...

Merakımı maruz gorun hanı aılenız daha sabahdan baslarmıs ya neler yaparlardı mesela?

al benden de o kadar ben anneme bazen şakacıktan sikayet ediom iyi yapmış dio:))) annem böyle bi sebepten boşanayım desem öldürür beni:)annem bazen babama takılırdı doğum günümde bi çiçek alıp gelmion die 1 kilo pirzola alırım oturur yeriz çiçeği mi yicen derdi:))

ınanın sasırdım bu olay karsısındakı tepkınıze.
Kendınızce haklı nedenlerınız elbette var.
Fakat boylesı bır tepkı, ardından annenızın sıze onay vermesı benım ıcın manasız geldı.
Yanlıs anlamayın. Alınmanız, darılmanız tabıı kı normal, sımarıklık olarak da degerlendırmıyorum bunu. Fakat salt bu nedenden oturu bosanmayı dusunmenız, benım ıcın de sımarıklık manasına gelır.

Kac yasında oldugunuzu sorabılır mıyım?

eşinizden şüpheleıyorsunuz
boşanmayı düşünüyorsunuz

bıraz olgun olmanızı beklıyorum
6 aylık evlıyım bende öle düşünmek bıle acı verır ınsana
benım eşimde benı aldatıyor mu acaba
süreklı toplantılara gıdıyo:bbo:

Merakımı maruz gorun hanı aılenız daha sabahdan baslarmıs ya neler yaparlardı mesela?
valla benim ailem öğlenden başlardı yiyecek içecekler alırlardı mangallar yakılırdı arkadaşlarım davet edilirdi hep beraber yer içerdik. valla şimdi o kadar paramız yok:) başbaşa kutluyoruz:)) buda güzel önemli olan birlikteyken mutlu olabilmek.

yawf insanların ne sorunları oluyo da ayrılmıo buda boşanma sebebi mi oldu şimdi???

Erkekler bu özel günler konusunda biz bayanlar kadar hassas olmuyorlar bu doğru...
Ama bu arkadaş fazla abartmış bu da doğru...
Annesine de ayrı bir şaşırdım doğrusu, bu kadar kolay mı yuvayı yıkmak :bbo:

böcüük:))))senin kocan seni hayatta aldatmaz kıs:)

evet annesi yangına körükle değil bütün ormanla gitmiş bu ne yahu ...anneme ben öyle bişey desem napar tahmin bile edemiom:) hemen başlar ben 30 sene önce 15 kişinin arasına girdim de bilmem ne:))

Ben de sorarken bunun ıcın sordum.Sartlar aynı olmayabılır.Ustelık anne babalar sıkıntıları olsa da bu tıp gunlerde ozellıkle cocuklarına yansıtmamaya ozen gosterırler.Ama es aynı sekılde davranmayabılır.Sonucda ortak yasama.

Ustelık bırde neden eve gec gelmesını dırek aldatmaya bagladınız kı?Belkı de sabah kavgada agır kelamlarınız oldu da o yuzden gec gelmeyı tercıh ettı.Belkıde gercekden ısı vardır.

evet annesi yangına körükle değil bütün ormanla gitmiş bu ne yahu ...anneme ben öyle bişey desem napar tahmin bile edemiom:) hemen başlar ben 30 sene önce 15 kişinin arasına girdim de bilmem ne:))

Dimi :)
Yani aile tarafından istenmeyen bir evlilik olsa bile olan olmuş evlenilmiş sonuçta, yanlış bir tavır...

nurdan Allah şaşırtmasın hayatım
şeytana uydurmasın
herkes aldatabılır
ama eşinden şüphelenmek ona güvenmemek ne demek
abowwwakannehir

Şimdi doğumgünümü kutlamadının ardından geç gelecekmiş beni aldatıyor olabilire varan başka detaylar çıkıyorsa;
boşanmak tek çare demenizin altında da türlü hikayeler olsa gerek!

Aksi halde salt doğum günümü kutlamadı diye mahkemeye gidilse hakim bile boşamaz sizi.

nurdan Allah şaşırtmasın hayatım
şeytana uydurmasın
herkes aldatabılır
ama eşinden şüphelenmek ona güvenmemek ne demek
abowwwakannehir
valla bende kocama güvenmiyorum asla aldatmaz demiyorum ama aman aldatıo mu neden geç gelio diye kuruntulanmam yalancının mumu yatsıya kadar öyle bişey yapacak olursa kokusu er yada geç çıkar.o zaman çaresine bakarım.ne yorcam kendimi aldatıo mu die.

Dimi :)
Yani aile tarafından istenmeyen bir evlilik olsa bile olan olmuş evlenilmiş sonuçta, yanlış bir tavır...
kesinlikle çok yanlış.artık aile birlikleri kurulmuş olan olmuş.bu şu demek oluo.baaaaaaaak ben sana dedim olmuo işte boşan çabuk eve gel.anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…