Benim eşimde hatırlamıyo nolucak yani
her hatırlamayan boşasın ozaman
hey Allahım ya alemsiniz,başka işiniz gücünüzDERDİNİZ yok mu sizin kuzum
zaten şimdi değil evlilik yıldönümümüzü de unutursa ayrılıcam bunu eşime daha söylemedim anneme dedim böyle böyle o da haklısın sen bilirsin senin hayatın ömür boyu çekmek zorunda değilsin dei evlilik yıldönümünde güzel bi kutlama yapmazsa al çantanı gel deiğer eşyaları biz gider alırız sen bi daha muhattap olmazsın dedi:çok üzgünüm::a015:
zaten şimdi değil evlilik yıldönümümüzü de unutursa ayrılıcam bunu eşime daha söylemedim anneme dedim böyle böyle o da haklısın sen bilirsin senin hayatın ömür boyu çekmek zorunda değilsin dei evlilik yıldönümünde güzel bi kutlama yapmazsa al çantanı gel deiğer eşyaları biz gider alırız sen bi daha muhattap olmazsın dedi:çok üzgünüm::a015:
başka sorunlarınız var da bu son damla mı, yoksa boşanmak istemenizin tek nedeni kutlamaması mı? bir de sadece merak ettiğimden soruyorum ailenizin tek çocuğu musunuz?
adi ben erişemedim annem de mi erişemedi yani zaten ilk evlenirken istememiştti ailem belki de o yüzden hemen bırak dediler bilmiyorum ama başta dinlemedim şimdi dinlerim o zaman da eşim arkamadan kafamçokkarıştı böööle bakar işte
Aaa daha sımdıden dort duvarınızı aılenızle paylasıyorsanız ve onlarda olgunluk gosteremeyıp bu konuda alcantanı gel dıyolarsa zaten sızın evlenme olgunluguna erısemedıgınızın gostergesı.
adi ben erişemedim annem de mi erişemedi yani zaten ilk evlenirken istememiştti ailem belki de o yüzden hemen bırak dediler bilmiyorum ama başta dinlemedim şimdi dinlerim o zaman da eşim arkamadan kafamçokkarıştı böööle bakar işte
hadi mi demek istediniz acaba?
hadi mi demek istediniz acaba?
akannehir akannehir akannehir
Arkadaşım ilerde sizin büyük sorunlarınız olursa (Allah göstermesin) borçtu, işsizlikti şuydu buydu. O zaman naparsınız?
Yani bu ufacık şeyden boşanmayı düşünen büyük dertler olunca ne yapar düşünmek istemiyorum.
Malesef sizi evliliğe hazır görmedim ben.
iyi de benim evliliğimde bir yıl dolacak hazırım zaten isteyerek evlendim ama eşim beklentilerimi karşılamadı hep ben çabaladım şimdiye kadar o sadece yaparız ederiz die beni avuttu sabrımı tükettiherşey süper olsa sadece doğum günü için yıkmam yuvamı ama normalde de ilgisiz olduğu için bu kadar patladım ailem aramızdaki diğer sorunları bilmiyor onşlara hep herşey iyi dedim
zaten boşanmayı düşündüğünüz an o evlılıkten pek hayır beklemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?