Boşanmak en iyi çözüm sanırım

Benim eşimde hatırlamıyo nolucak yani

her hatırlamayan boşasın ozaman

hey Allahım ya alemsiniz,başka işiniz gücünüzDERDİNİZ yok mu sizin kuzum

ama benim eşim bana hiç bi zaman çok ilgili davranmadı ki bigün ilgiliyse 2 gün tatilde sanki yemek yer beraber tv izlerim canım bitanem diye sarılmaz bile her zaman:umursamaz:

başka sorunlarınız var da bu son damla mı, yoksa boşanmak istemenizin tek nedeni kutlamaması mı? bir de sadece merak ettiğimden soruyorum ailenizin tek çocuğu musunuz?

Aaa daha sımdıden dort duvarınızı aılenızle paylasıyorsanız ve onlarda olgunluk gosteremeyıp bu konuda alcantanı gel dıyolarsa zaten sızın evlenme olgunluguna erısemedıgınızın gostergesı.

Aaa daha sımdıden dort duvarınızı aılenızle paylasıyorsanız ve onlarda olgunluk gosteremeyıp bu konuda alcantanı gel dıyolarsa zaten sızın evlenme olgunluguna erısemedıgınızın gostergesı.
adi ben erişemedim annem de mi erişemedi yani zaten ilk evlenirken istememiştti ailem belki de o yüzden hemen bırak dediler bilmiyorum ama başta dinlemedim şimdi dinlerim o zaman da eşim arkamadan kafamçokkarıştı böööle bakar işte

hadi mi demek istediniz acaba?

Üzülmekte haklısınız sonuçta ailenizden öyle görnüşsünüz,
ama eşiniz bunlara önem vermiyor demek ki.
Ayrıca bunu hep derim, fazla beklentiye girmeyin sonra üzülmesi size kalıyor.
Tamam unutmuş olabilir insanlik hali, ama keşke unuttuğunu söyledikten sonra bir öpücük kondurup gecikmeli kutlasaydı. Bu bile yeterde artardı sizin yumuşamanız için.
Bakarız sonra demesi hoş değil.
Ama diyorum ya öyle erkekler var böyle erkeklerde var.
Kesinlikle boşanmayı düşünecek bir dert değil, sadece siz çok üzüldüğünüz için son çare olarak boşanmayı kafanıza koyuyorsunuz.
Değer mi peki?
Düşünsenize, kim bilir ne zorluklarla o yuvayı kurmuşsunuzdur,
ne kadar beklemişsinizdir kavuşmanız için.
Unutmayın bunları.
Ayrıca çok karşı olduğum bir durumu malesef yapmışsınız ki bu evliliğin en önemli etkenlerinden birisi benim için.
Ne kadar küssenizde, tartışsanızda yataklarınızı ayırmayın, yatak odasına dertlerinizi taşımayın. lmaz:

Kusura bakmayında annenizde yapıcı olacağı yerde tam tersi yıkıcı olmuş....

Bence evlılıkle evcılıgı karıstırmadan sıkı bır dusunmeye ıhtıyacınız var sızın.

Hayat gercekden bu tıp seyler arasında pes etmek degıl.

Annemı aradım al cantanı gel dedı demek degıl.

Bırını unuttu dıgerını de unutursa bosanırım demek degıl.

Sakın ola olurda unutmaz yıldonumunuzu ve bosanmazsınız.Bu durumda cocuk yapmak ıcın bekleyın.Daha evlılıgı oyun gıbı gorurken bırde annelıge soyunmayın.

akannehir akannehir akannehir

Arkadaşım ilerde sizin büyük sorunlarınız olursa (Allah göstermesin) borçtu, işsizlikti şuydu buydu. O zaman naparsınız?
Yani bu ufacık şeyden boşanmayı düşünen büyük dertler olunca ne yapar düşünmek istemiyorum.

Malesef sizi evliliğe hazır görmedim ben.

iyi de benim evliliğimde bir yıl dolacak hazırım zaten isteyerek evlendim ama eşim beklentilerimi karşılamadı hep ben çabaladım şimdiye kadar o sadece yaparız ederiz die beni avuttu sabrımı tüketti herşey süper olsa sadece doğum günü için yıkmam yuvamı ama normalde de ilgisiz olduğu için bu kadar patladım ailem aramızdaki diğer sorunları bilmiyor onşlara hep herşey iyi dedim

şaşkınlıkla okuyorum hadı dıyorum büyük beklentı içine gırdı üzüldü
falan
ama yazdıkca şok oluyorum
aılenıze bu konuyu hemen açtınız ve aılenızde al çantanı gel mı dedıakannehirınanılır gıbı deıl
daha yenı evlısınız sanırım
bende yenı evlıyım eşim unutmaz asla ama unutursada boşanmayı alsa düşünmem
zaten boşanmayı düşündüğünüz an o evlılıkten pek hayır beklemem

unutması çok kırıcı ama eşin alışık olmayabilir böyle özel kutlamalara senin yerinde olsam onu alıştırmaya çalışırdım.bu tip günlerin senin için çok önemli olduğunu ona boşanarak değil hissettirerek öğretmelisin.ben doğum günümde güzel bi sofra hazırlamıştım çok ekstra bi gün değildi ama hediyesini verdi ve her akşam yaptığımız şeyleri yaptık.büyütmene gerek yok.

İçine girilen beklenti ne kadar büyük olursa hayal kırıklığı da o kadar büyük olur...
Kutlamasını beklemeniz normal ama fazla abartmışsınız. Bir günü unuttu diye ayrılmak pek mantıklı gelmedi bana...

şimdi aradı işi varmış bi yere gidecekmiş ve akşam geç gelirim dedi beni bekleme yemeğini yersin dedi ne yapcan dedim işim var dedim dimi dedi kapattı ilk defa aklıma acaba beni aldatıyor mu bu kadarı da fazla die bişey geldi gelip gönlümü alması gerekirken yaptığına bakın ya bu kadar da olmaz sanki normalde eve çok erken geliyormuş gibi........

Diğer sorunlarınızı biz bilemeyiz,
açtığınız konu üzerine yorum yapıyoruz.
Peki evlenmeden öncede mi böyleydi?

Yani bilmiyorum ama bir yuva kolay kurulmuyor,
bekleyin biraz bakalım nasıl olacak ama her tartışma veya sorun sonunda boşanmayı düşünmeye karşıyım ben.
Onu düşündüğün an o evlilik biter zaten.

zaten boşanmayı düşündüğünüz an o evlılıkten pek hayır beklemem

kaydirigubbakcemile5 Şeniz

evleneceğiniz zaman istememiş olabilir ama bu en ufak bi sorunda gel kızım demesini gerektirmez bi anne olarak çok ynlış bi tutum.evlenip boşanmak kolay mı sanıyorsun.doğum günümü kutlamadı ilgisiz die adam boşanır mı? hiç kendini sorguladın mı ben mi çok ilgi bekliyorum die.herkesin kocası öyle sırnaşık değildir kimi karısının dibinden ayrılmaz kimi daha mesafelidir.nişanlıyken de doğru dürüst kutlamamış o zaman ayrılsaydın daha iyi değil miydi???ama o zaman ailen karşı çıkmıştı değil mi ailen hayır dedi die cazip geldi sana tabi seviyorum dedin evlendin.şimdi ya alışacaksın yada boşayıp annenle yaşıcaksın...umarım daha iyisini bulursun ama bu kadar az problemle boşanırsan sonraki evliliklerinden de hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…