- 29 Mayıs 2024
- 190
- -65
- 11
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
Bu nedenler yeter de artar bile, hep böylemiydi? Neden iki çocuk yaptınız bu heriften?Merhaba 10 yıllık evliyim iki küçük çocuğum var eşim alkol kullanıyor ve ozellikede sarhoşken ufacık bir lafimla yada surat asmamla kavga yapıyoruz eşim kavga anında bana hakaret küfür ediyor psikolojik ekonimik ve fiziksel şiddet uyguluyor defol git diyor ruh hastası diyor eskisi gibi beni alttan alacksin diyor eşim onun alkolune ve dışarı çıkmalarına hiç ses çıkartmayayim istiyor bir yorum bile yapsam evde cehennem yasiyiruz bn bazen sussun diye bide ondan korktuğum için kendimi odaya klitliyorum sabaha kadar uzatıyor kavgayı ertesi günde eşyalarını toplayıp babasının evine gidiyor ve bn adım atıp özür dileyin ve geri geliyor her ay bu duurmu yaşıyoruz resmen bu arada sürekli boşanma muhabbetide yapıyor kavga anında bu en son ki kavgamız da bana sokakta çocuklarımın gözü önünde tokat atti öğretmenim ama atanamadim ailemin maddi durumuda ck iyi değil eşim polis ama bana aylık 5bin nafaka vercekmis şaka gibu bnde bir iki yıl çalışamayacağım oğlum küçük daha ne yapayım lütfen bana bir fikir verin güzel anneler zindana kapatılmış gibi hissediyorum kendimi ve canım ck aciyor
Bu nedenler yeter de artar bile, hep böylemiydi? Neden iki çocuk yaptınız bu h
Şaka gibi konu. Bunlardan boşanılmayacaksa sizi anca ölüm ayırır zaten ki.
Evlilik iki kişiliktir. Bütün bunları tek başına düşünmek zorunda kaldığınız gün bitmiş zaten.Haklısınız ama insan bazen kendi hayatını göremiyor ya da bu kadar kolay boşanamıyor mu bilmiyorum ben hala çocuklarıma haksızlık mı ediyorum bunlar boşanmak için yeterli mi diye kendimi sorguluyorum yani vicdanım rahat bir şekilde boşanmalı mıyım sizce
Aslında ilk defa bu kadar emin oldum boşanmak için bu sefer de beni maddiyatla vuruyor polis kendisi ama bana 5.000 nafaka verecekmiş aylık çocuklara iki buçuk iki buçuk verecek bana vermeyecek yani ailemin de durumu iyi değil şimdi de geçinebilir miyim nasıl olur diye bunu düşünüyorum ben öğretmenim ama atanamadım oğlum da küçük olduğu için en az 1-2 yıl çalışamayacağımBu zindandan nolursunuz yavrularınızı da kendinizi de kurtaracak gücü toplayıp kurtulun. Kimseye kolay kolay demem hakkımda yok boşan gibi büyük bir cümleyi, ama gerçekten bu derece kötü bir insanın elinde daha fazla soldurmayın kendinizi. Çok üzüldüm gerçekten
Aynen öyle gerçekten ama eşim benimle beraber yaptığı hiçbir şey yok neredeyse o kendi hayatına takılmis vaziyette ben bazen kendi durumumu bahsetmek istediğimde iyi olmadığımı söylediğimde ikinci çocuğun benim psikolojimi bozduğunu söylüyor insanlar hem çalışıyor hem çocuk bakıyor diyerek beni başka insanlarla kıyaslıyor eşim evde ev işi olsun yemek olsun çocuklarla oyun oynama olsun hiçbir şey yapmıyor arada sırada hafta sonu 3 4 saat kızım AVM'ye götürüyor oyuncak alıyor geliyor ben zaten şunu yap bunu yap diye sitem eden bir insan da değilim sadece biraz ilgi ve sevgi istedim galibaEvlilik iki kişiliktir. Bütün bunları tek başına düşünmek zorunda kaldığınız gün bitmiş zaten.
Normal zamanlarda boşanma lafı etmiyor kavga yaptığımız zamanlar ediyor bana niye böyle soğuksun hep dışarıda huzuru arıyorsun diyorum ben seninle evimle huzurlu mutluyum mutsuz olsam zaten niye durayım burada diyor daha ne yapayım sizin için diyor ben de sorun görüyor yani bana sürekli kendine gel 3 günlük dünya her şeyi takıp durma yuvanın değerini bil diyip duruyorAdam boşanmak için her yolu deniyor. Daha ne yapsın bu adam?
Bu adam hem pisliğin teki, hem de hayatında başka biri var söyleyeyim size. Ne yapıp edip kanıt toplayın ve boşanma davası açın.2 .çocuk sürpriz oldu Bir de aslında evlendiğimizden beri hep sorunu vardı annesini kaybetmişti ben ona bağlamıştım hep alttan almıştım son 5 yıldır kendi memleketimizdeyiz buraya geldik geleli buradaki arkadaşları ile beraber gezdi tozdu alkol aldı benimle bir bağlantısı yok gibi hep özgür takılmak istiyor aile gibi değiliz dediğimde de sen plan yap şuraya gidelim de gideriz diyor ablamla konuşmuyor bunu bahane edip annemin ayarladığı kardeşlerimin geldiği buluşmalara katılmıyor bayramda ben hep kendi ailemle geziyorum onunla çiftli olarak gittiğimiz yerler yok denecek kadar az dışarı çıkmadığı zamanlarda evde olduğunda da yan odaya geçip müzik dinliyor telefonu ile uğraşıyor ben salonda hep çocuklarımla beraber oturuyorum Sevgi ni hissetmiyorum dediğimde insanlar açlıktan ölüyor seninki şımarıklık diyor ama ben kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum ve en başta evli gibi hissetmiyorum bu arada benden de ayrı yatmak istiyor çoğunlukla
Ben halaBütün nedenler toplanmış zaten neyi soruyorsunuz tam olarak
Bu adam hem pisliğin teki, hem de hayatında başka biri var söyleyeyim size. Ne yapıp edip kanıt toplayın v
Gerçekten dışarıdan bakınca böyle mi görünüyor ben herhalde gerçekten kör de oldum şu an kendimi çok güçsüz mutsuz hissediyorum kendime güvenim yok o iki çocuğa yetebilecek miyim gerçekten kendimi çok aciz hissediyorum bana sürekli sana şu hayatta değer veren tek kişi benim hayatından çıktığımda anlayacaksın bunu da geç olacak deyip duruyorAdam boşanmak için her yolu deniyor. Daha ne yapsın bu adam?
Ya inanıyor musunuz cidden, adam sizden ayrı yatıyor. İki de bir de boşanacağım deyip gidiyor. Siz evli değilsiniz ki, aynı evde yaşayan iki yabancısınız. Ya öğretmensiniz bir de, ne olur inanmayın şu yalanlara artık. Bu heriften bir cacık olmaz. Hem alkol, hem şiddet, hem ilgisizlik her türlü pislik var adamda.Evet bunu da dile getirdim Kur'an'ın üzerine el bastı Babasına bir ay önce kanser teşhisi konuldu babasının üzerine yemin etti öyle bir şey yapmadım sana yapmam da dedi benim tek kötü huyum şu alkol alkolle sitesi mi atıyorum deşarj oluyorum başka bir şey de gözüm yok dedi aslında telefonu falan da ortada hiç aldatma ile ilgili bir şeyine hiç suphelenmedim seninle böyle soğuk olma nedenim sürekli tartışmalarımız bitmiyor bir türlü kendimize gelemiyoruz ister istemez soğuyoruz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?