- 1 Ocak 2022
- 4.041
- 14.810
- 158
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
Adam çok tehlikeli ama siz gerçek anlamda farkında bile değilsiniz.Oturdugunuz yerden sorun çözülsün diye 3 maymunu oynuyorsunuz.Ama karşı taraf tüm cepheleri elinizden alıyor .İlerde annenize gidemeyeceksiniz çünkü o tarafı sizin hatalı olduğunuza inandırmaya kararlı. Arka arkaya çocuk yaparak zaten kendi topugunuza sıkmışsınız, düşmanınız uzakta değil dibinizde,adamın size garezi var hayatı size dar etmeye yeminli,sebep aramayın mantıklı bir sebebi yoktur.Onun ruh halini düzeltmek ,deşmek yerine canınızın derdine düşün.Bu adam herşeyi ama herşeyi yapabilir.Bunu gerçekten idrak ettiğinizde sizin ve çocuklarınızın için çok geç olabilir.......Bu mesajınızı çok anlayamadım canım biraz daha detaylı bahseder misin ne demek istediğini
Anladım teşekkür ediyorum evliliğim bu kadar vahim durumda mıymışAdam çok tehlikeli ama siz gerçek anlamda farkında bile değilsiniz.Oturdugunuz yerden sorun çözülsün diye 3 maymunu oynuyorsunuz.Ama karşı taraf tüm cepheleri elinizden alıyor .İlerde annenize gidemeyeceksiniz çünkü o tarafı sizin hatalı olduğunuza inandırmaya kararlı. Arka arkaya çocuk yaparak zaten kendi topugunuza sıkmışsınız, düşmanınız uzakta değil dibinizde,adamın size garezi var hayatı size dar etmeye yeminli,sebep aramayın mantıklı bir sebebi yoktur.Onun ruh halini düzeltmek ,deşmek yerine canınızın derdine düşün.Bu adam herşeyi ama herşeyi yapabilir.Bunu gerçekten idrak ettiğinizde sizin ve çocuklarınızın için çok geç olabilir.......
Şimdi benim boşandığım ibliste polisti. Ben inançlı ama sıradan biriydim. O ve ailesi sözde dindardı. Beni hep kısıtlamaya başladı. Ben de Ya evimde mutlu olayım onun isteklerine oyum sağlayım dedim velhasıl o değişti. Önce cumaları namazı bıraktı sonra normal namazı bıraktı sonra görev görev diye hep dışarı çıktı. Ki görev falan değil karı kızla takılmalar İçmeler pavyonlar falan. Arada bir de alkolü oldu. Ve gözü dışarı kaymış. Çünkü evde çoluk çocuk sorumluluk var. Dışarı da aşkım meşkim diyen onla içen eğlenen kadınlar! Ama onlar sanıyor ki o kadınlar onları seviyor. Heh hayat burda ya beni seviyor benle aynı zevkleri var diyor. Ama aslında o tür kadınlar parasına bakıyor. Bunu demek istedim kimisi bazen diyor ki acaba seviyor mu yoksa para pul mu derdi? Benim boşandığım ahlaksız kadınları kendine aşık sanmışhalbuki ben boşayınca 5 parasız kaldı yanında olanlar da gitti.
Siz de farkındasınız,seven insanın nasıl davranması gerektiğini biliyorsunuz.Duzeniniz bozulmasın,ya da hata yaptığınızı yanlış kişiyi sectiginizi kendinize itiraf edemiyorsunuz.Kendinize karşı gurur yapıyorsunuz.Anladım teşekkür ediyorum evliliğim bu kadar vahim durumda mıymışben çok saf bir insan değilim peki ben bunları neden idrak edemiyorum niye sizin gördüğünüz gibi bu vahim durumu ben fark edemiyorum ya da fark etmeme engell ne sizce kendimi şu an psikolojik olarak çözmeye çalışıyorum da
Eşimin bana karşı bu uzaklığı soğukluğu ayrı yatmak istemesi ve dışarı çıkmaları aslında benim de aklıma böyle şeyler getirdi ama şöyle söyleyeyim yani 10 yıllık eşim gerçekten kadın zaafı olmayan bir insan yani öyle düşkünlüğü yok cinsellik bile düşkünlüğü yok bu konular açıldığında ben lisedeyken Kariya kıza bakmamışım evliyken mi bakacağım arkadaş çevrem sürekli karı kız peşindeydi sor istiyorsan onlara der ben sana güvenmiyorum artık dedigimde direkt Kur'an'a el basti hatta hasta babasının üzerine yeminler etti benim tek kötü huyum alkol dedi evde eşimin eski telefonu var evde orada maili kayıtlı olduğu için YouTube ve Google arama geçmişleri görünüyor ben o dışarıya çıktığı vakitlerde YouTube geçmişine bakıyorum ve dışarıda olduğu saat boyunca sırayla şarkı açılmış arabada çünkü alkol alırken müzik dinliyor genelde de arabada ya da bir su kenarına falan çekip alkol alıyor yani o youtube geçmişinden müzik dinlediğini görünce de biraz rahat hissediyordum kendimi en azından bir otel odasında değil diye düşünüyordum bilmiyorum ya ben de çözemiyorum kendi evliliğimi gerçekten ama sağ olun fikirleriniz için düşünmediğim boyutlari en azından sizin sayenizde görmüş oldum Hatayi zaten polisle evlenerek yapmışız yani siz eşimin benden nefret ettiğini ve sürekli benim canımı acıtmak için yaşadığını mı düşünüyorsunuz benden boşanmama nedenini de düzenini bozmamak için mi sizce eşim bir de yapı olarak sevmediği bir insanla ölse konuşmaz sevmediği bir ortamda da asla Durmaz yani beni sevmiyorsa bu evde Durmaz diye düşünüyorum ki kendisi de söylüyor seni sevmesem diyor beni bir dakika bile bu evde tutamazlar mezardaki annem çıksa tutamaz diyor bir de eşim aşırı titiz bir insan seni sevmiyor olsam cinsellikten sonra seni öpmem koklamam diyor mesela buradan anlayabilirsin seni sevmediğim zamani diyor bn bu nedenle benialdatma ihtimalini hic düşünmedim ve benide seviyor diye düşündüm hepAdam çok tehlikeli ama siz gerçek anlamda farkında bile değilsiniz.Oturdugunuz yerden sorun çözülsün diye 3 maymunu oynuyorsunuz.Ama karşı taraf tüm cepheleri elinizden alıyor .İlerde annenize gidemeyeceksiniz çünkü o tarafı sizin hatalı olduğunuza inandırmaya kararlı. Arka arkaya çocuk yaparak zaten kendi topugunuza sıkmışsınız, düşmanınız uzakta değil dibinizde,adamın size garezi var hayatı size dar etmeye yeminli,sebep aramayın mantıklı bir sebebi yoktur.Onun ruh halini düzeltmek ,deşmek yerine canınızın derdine düşün.Bu adam herşeyi ama herşeyi yapabilir.Bunu gerçekten idrak ettiğinizde sizin ve çocuklarınızın için çok geç olabilir.......
Evet evliliğimin zaten garip olduğunun farkındayım sürekli böyle evlilik mi olur diye sorguluyorum kuzenlerim komşularım çevrem eşleriyle pikniğe gezmeye aile davetlerine düğüne cenazeye gittiğinde daha çok sorguluyorum böyle zamanlarda mesela ben hiç Bayram gelsin istemiyorum çünkü eşime göre bayram tatili demek alkol almak gezmek demek bayramin ilk günü giderse benimle kendi dayısına falan gidiyoruz benim sulaleme gitme hiç yok sadece anneme bir uğrar 5 dakika o ondan sonra full Gezer alkol alır insan normalde eşinin yıllık izin kullanmasına bayılır ben yıllık izin kullansın istemiyorum o kadar abartıyor ki çünkü alkol alayım gezeyim diyor o izinlerde bir şey dediğinde sizinle de geziyorum diyor bizim onunla aile görüşmelerimiz ayrı dışarı çıkmalarımız nadirde olsa oluyor ama 2-3 saat bizimle geziyor sonra bizi eve bırakıp kendisi geri dışarıya çıkıyor sonra sorsan sizinle de geziyorum sizinle de bseyler yapıyorum diyor ama bana da bu yaptigi çocuk avutma gibi geliyor sanki bizi avutup sonra yine kendi hayatına bakıyor vicdanını rahatlatıyor bence . Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda eşime çok program görevi düştü iş için sonra ben bir keresinde bir yere gidelim mi öyle bir şey demiştim ondan sonra bir tartışım çıkmıştı ben kendim için ne yaptım mesela bu bayram dedi yani resmen sizden ayrı hayatım var diyor kendim için ne yaptım la kastettiği şey alkol alıp dışarıya tek çıkmasını kastediyorSiz de farkındasınız,seven insanın nasıl davranması gerektiğini biliyorsunuz.Duzeniniz bozulmasın,ya da hata yaptığınızı yanlış kişiyi sectiginizi kendinize itiraf edemiyorsunuz.Kendinize karşı gurur yapıyorsunuz.
Benim hayatta savunduğum şey " Bir insanın sözlerine değil, davranışlarına odaklanın" Seni seviyorum diyen dil,ama ne bayram ne seyran asla sizi mutlu etmeyen davranışlar,Artık tavırlara odaklanın, söyledikleri şeylere bağlanıp durmayın.Eşimin bana karşı bu uzaklığı soğukluğu ayrı yatmak istemesi ve dışarı çıkmaları aslında benim de aklıma böyle şeyler getirdi ama şöyle söyleyeyim yani 10 yıllık eşim gerçekten kadın zaafı olmayan bir insan yani öyle düşkünlüğü yok cinsellik bile düşkünlüğü yok bu konular açıldığında ben lisedeyken Kariya kıza bakmamışım evliyken mi bakacağım arkadaş çevrem sürekli karı kız peşindeydi sor istiyorsan onlara der ben sana güvenmiyorum artık dedigimde direkt Kur'an'a el basti hatta hasta babasının üzerine yeminler etti benim tek kötü huyum alkol dedi evde eşimin eski telefonu var evde orada maili kayıtlı olduğu için YouTube ve Google arama geçmişleri görünüyor ben o dışarıya çıktığı vakitlerde YouTube geçmişine bakıyorum ve dışarıda olduğu saat boyunca sırayla şarkı açılmış arabada çünkü alkol alırken müzik dinliyor genelde de arabada ya da bir su kenarına falan çekip alkol alıyor yani o youtube geçmişinden müzik dinlediğini görünce de biraz rahat hissediyordum kendimi en azından bir otel odasında değil diye düşünüyordum bilmiyorum ya ben de çözemiyorum kendi evliliğimi gerçekten ama sağ olun fikirleriniz için düşünmediğim boyutlari en azından sizin sayenizde görmüş oldum Hatayi zaten polisle evlenerek yapmışız yani siz eşimin benden nefret ettiğini ve sürekli benim canımı acıtmak için yaşadığını mı düşünüyorsunuz benden boşanmama nedenini de düzenini bozmamak için mi sizce eşim bir de yapı olarak sevmediği bir insanla ölse konuşmaz sevmediği bir ortamda da asla Durmaz yani beni sevmiyorsa bu evde Durmaz diye düşünüyorum ki kendisi de söylüyor seni sevmesem diyor beni bir dakika bile bu evde tutamazlar mezardaki annem çıksa tutamaz diyor bir de eşim aşırı titiz bir insan seni sevmiyor olsam cinsellikten sonra seni öpmem koklamam diyor mesela buradan anlayabilirsin seni sevmediğim zamani diyor bn bu nedenle benialdatma ihtimalini hic düşünmedim ve benide seviyor diye düşündüm hep
Benim hayatta savunduğum şey " Bir insanın sözlerine değil, davranışlarına odaklanın" Seni seviyorum diyen dil,ama ne bayram ne seyran asla sizi mutlu etmeyen davranışlar,Artık tavırlara odaklanın, söyledikleri şeylere bağlanıp durmay bana güvensizlik eşitlik herhangi bir şey mi
Aynen doğru söylüyorsunuz Bir de bir şey daha sorabilir miyim normalde eşim bana güven problemi direkt şahit olduğum bir şeyle yaşatmadı ama bana karşı olan bu uzaklığı soğukluğu ve ayrı yatmaları beni biraz şüphelendirdi Bir de evli bir arkadaşı ve kuzeni alkol ortamına metresini getirdi ve eşim bundan rahatsız olmayıp o metres ortamdayken arkadaşlarıyla beraber alkol aldı ve o kuzeninin eşine çok rahat bir şekilde yenge diyebildi ben bunu öğrendikten sonra o arkadaşı ve eşiyle her görüşmesinde laf söyledim sıkıntı yaptım bana herkesin kendi özel hayatı beni ilgilendirmez ben mi yaptım sanki o hareketi o yaptı dedi ve bana takıntılısın bir insanı Yeter ki takıntı yap takıntından vazgeçmiyorsun dedi alkol ortamlarında kadın muhabbetlerinin geçtiğini bazı laflarıyla öğrendim Bir keresinde eşim alkollüyken ben de yanına oturdum biraz sohbet ediyorduk yine bu güvenle ilgili konu açıldığında bana beni kimsenin kaçırdığı ettiği yok rahat ol benim karıyla kızla işim yok olursa tek gecelik olur demişti daha sonra ayikken ona bu lafını söylediğimde inkar etti Bir de bu lafı alkollü iken söylediği için daha çok buna takıldım çünkü insan alkollüyken gerçekten doğru şeyleri söyler bence eşim alkol için dışarıya çıktıginda ya da normal zamanda da dışarıya çıktığında onu ikiden fazla aradığımda sinirleniyor arkadaşlarının ortamında rencide olduğunu düşünüyormuş yenge rahatsız mı oluyor diyorlarmış bundan dolayı da çok kavga yapmıştık Bir keresinde arkadaşlarıyla yine dışarı cıkmıştı çıktığı bu arkadaşları evli arkadaşlar ama ben eşimi aradım açmadı sonra eve geldi o gün de geç gelmemişti eve ben aradım niye açmadın dedim geldiğinde direkt sordum yani ama öyle soğuk da sormamıştım yine alkollüydü ve bana verdiği cevap karı sikiyorduk ondan dolayı açmadım dedi ben ufak bir söylendim sonra geçtim yattım ama nasıl sinir olmuştum o gün ertesi gün ben tavır yaptım kendisi hiçbir şey olmamış gibi davrandı ve ben buna onu söylediğimde hatırlamadı ben onu yeni söylememiştim daha önceki kavgamızda söylemiştim dedi yani ya artık dediklerini gerçekten hatırlamıyor ya da üstünü hatırlamıyorum diyerek mi kapatmaya çalışıyor bilmiyorum benim Güven problemi yaşamama sebep olan şeyler bunlar benim sormak istediğim bunlar Güven problemi yaşamam için sizce normal mi yani benimdurduk yere Güven problemi yaşadığımı iddia ediyor da bana bu yüzden bana takıntılı ve ruh hastası diyor böyle şeyler yaşıyan insanin Güven problemi yaşaması normal miBenim hayatta savunduğum şey " Bir insanın sözlerine değil, davranışlarına odaklanın" Seni seviyorum diyen dil,ama ne bayram ne seyran asla sizi mutlu etmeyen davranışlar,Artık tavırlara odaklanın, söyledikleri şeylere bağlanıp durmayın.
Ben sizin ayakkabılarınızı giymedim,sizin yürüdüğünüz yolda yürümedim içinizde ne fırtınalar kopuyor ? bilsemde aynı hissi yaşayamam.20 senelik evliyim tek bildiğim,bencilce ne hissettigimi umursamadan yaşayan bir adam varsa karşımda, kadın olsun olmasın beni aldatmış, kandırmıştır.İnancimi ona olan sevgimi ezip geçmiştir.Bir kadın olması sadece tüy diker hepsi bu...Aynen doğru söylüyorsunuz Bir de bir şey daha sorabilir miyim normalde eşim bana güven problemi direkt şahit olduğum bir şeyle yaşatmadı ama bana karşı olan bu uzaklığı soğukluğu ve ayrı yatmaları beni biraz şüphelendirdi Bir de evli bir arkadaşı ve kuzeni alkol ortamına metresini getirdi ve eşim bundan rahatsız olmayıp o metres ortamdayken arkadaşlarıyla beraber alkol aldı ve o kuzeninin eşine çok rahat bir şekilde yenge diyebildi ben bunu öğrendikten sonra o arkadaşı ve eşiyle her görüşmesinde laf söyledim sıkıntı yaptım bana herkesin kendi özel hayatı beni ilgilendirmez ben mi yaptım sanki o hareketi o yaptı dedi ve bana takıntılısın bir insanı Yeter ki takıntı yap takıntından vazgeçmiyorsun dedi alkol ortamlarında kadın muhabbetlerinin geçtiğini bazı laflarıyla öğrendim Bir keresinde eşim alkollüyken ben de yanına oturdum biraz sohbet ediyorduk yine bu güvenle ilgili konu açıldığında bana beni kimsenin kaçırdığı ettiği yok rahat ol benim karıyla kızla işim yok olursa tek gecelik olur demişti daha sonra ayikken ona bu lafını söylediğimde inkar etti Bir de bu lafı alkollü iken söylediği için daha çok buna takıldım çünkü insan alkollüyken gerçekten doğru şeyleri söyler bence eşim alkol için dışarıya çıktıginda ya da normal zamanda da dışarıya çıktığında onu ikiden fazla aradığımda sinirleniyor arkadaşlarının ortamında rencide olduğunu düşünüyormuş yenge rahatsız mı oluyor diyorlarmış bundan dolayı da çok kavga yapmıştık Bir keresinde arkadaşlarıyla yine dışarı cıkmıştı çıktığı bu arkadaşları evli arkadaşlar ama ben eşimi aradım açmadı sonra eve geldi o gün de geç gelmemişti eve ben aradım niye açmadın dedim geldiğinde direkt sordum yani ama öyle soğuk da sormamıştım yine alkollüydü ve bana verdiği cevap karı sikiyorduk ondan dolayı açmadım dedi ben ufak bir söylendim sonra geçtim yattım ama nasıl sinir olmuştum o gün ertesi gün ben tavır yaptım kendisi hiçbir şey olmamış gibi davrandı ve ben buna onu söylediğimde hatırlamadı ben onu yeni söylememiştim daha önceki kavgamızda söylemiştim dedi yani ya artık dediklerini gerçekten hatırlamıyor ya da üstünü hatırlamıyorum diyerek mi kapatmaya çalışıyor bilmiyorum benim Güven problemi yaşamama sebep olan şeyler bunlar benim sormak istediğim bunlar Güven problemi yaşamam için sizce normal mi yani benimdurduk yere Güven problemi yaşadığımı iddia ediyor da bana bu yüzden bana takıntılı ve ruh hastası diyor böyle şeyler yaşıyan insanin Güven problemi yaşaması normal mi
Evet tabii ki kadını görmezden gelmek bir kadına yapilan en büyük hakaret ama her şeyin bir boyutu var ya en üst limitte aldatma yani en azından öyle bir şeyi olduğundan emin olsam zaten bu gelgiti hiç yaşamam direk boşanırımBen sizin ayakkabılarınızı giymedim,sizin yürüdüğünüz yolda yürümedim içinizde ne fırtınalar kopuyor ? bilsemde aynı hissi yaşayamam.20 senelik evliyim tek bildiğim,bencilce ne hissettigimi umursamadan yaşayan bir adam varsa karşımda, kadın olsun olmasın beni aldatmış, kandırmıştır.İnancimi ona olan sevgimi ezip geçmiştir.Bir kadın olması sadece tüy diker hepsi bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?