Boşanmak için bu sebepler yeterli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an sadece nafakayı düşünüyorum aslında benim kafamda bitti bu evlilik her ne kadar soru işaretleri olsa da gelgitler yaşasam da daha çok boşanma taraftarıyım çünkü çok mutsuzum evet yani avukat tutacak param yok ama biraz araştırdım yani 5 binden fazla hakim bana verir mi çünkü ben itiraz edersem bu 5 bine herhalde çekişmeliye dönecek 100 bin tazminat verecek oturduğumuz ev bizim evimiz evliyken aldık yarısı benim yarısı onunmuş ama çocuklarımı mağdur etmeyeceğim orada otur ömürlük oturabilirsin sadece evlenirsen yarısını alırım diyor

İnanır mısınız öğretmenim ama kendimi o kadar böyle basit hissediyorum ki kendime güvenim yok mesela şu an KPSS'ye hazırlanıyorum sen mi kazanacaksın Allah aşkına diyorum kendime hiç öz güvenim kalmadı ufacık şefkat gösteren olsa bana oturup çocuk gibi ağlıyorum onunla evlenmeden önce öyle değildim neşeliydi m sosyaldim Bir de benim ikinci çocuğum biraz sağlık sıkıntısıyla doğdu onu çok kafama taktım çocuklarıma yani bu anne baba ayrılığını yaşatmak istemedim

Böyle dramatize edeceğinize silkelenip kendinize gelin.
Böyle pısırık olup sürekli alttan alırsanız tabi sizi ciddiye almaz.
Size psikolojik şiddet uyguladığını belgeleyip şikayet edin bakalım neler oluyor.
Görevinden bile alınabilir boyuta göre.
Bulmuş kendinden zayıfı parmağında oynatıyor.
Ayrıca böyle biri birden böyle olmamıştır neden 2 çocuk?
Eşinizin şiddetini belgeleyip boşanma davası açın.
Defolsun kendi gitsin.
Böyle pısırık olmayın Allah aşkına.

Sizi öyle bir sindirmiş ki, kendinizden vazgeçmişsiniz. Çocukları bahane etmeyin, hiçbir çocuk annesine tokat atan, aşağılayan, yok sayan bir baba ile büyümek istemez. Tek çareniz boşanıp yeni bir hayata atılmak.

Okurken gözlerim kanadı hatta bazı kelimelerin doğrusunu unuttum bu nedir?

Çok gördük böyle konuşup başka kapı garantileyince patt dötünü dönüp gidenleri. Ne boşanma sebebi ne nafaka derdiniz olur o zaman. Şimdi erindiğiniz, zor gelen her şeyi o gün mecbur yapmak zorunda kalırsınız.

Ya hepsi mi aynı bu meslek grubunun. Ben de bu meslekten bir iblisten boşandım. Bak şimdi bağırıp çağırırken alkollü de olsun ara polisi gelsinler. Silahı alınır elinden bir güzel soruşturması da açılır. Uzaklaştırma al aç davanı. Mal mülk varsa paylaşırsınız. Sonra da iyi kötü demeden bir işe girersin. Hem alkolik hem ahlaksız hem de psikolojisi bozuk. Çocuklarını ve kendini kurtar bundan

Ama aldatma ile ilgili bir durumdan kişiye ait olmadım daha hissetmedim de çok o taraflarda da bezi yok ama ben Güven problemi yaşıyorum yaşamamın nedeni bu soğukluğundan beni sevmediğini hissettiğim için ayrı yatmasından bunlar bazen beni şüphelendiriyor bir de evli bir arkadaşı Bir keresinde alkol ortamına metresini getirmişti ve benim eşim o alkol ortamında o kadın varken o ortamda kalmaya devam etti kalkıp gitmedi ve o adamın karısına da daha sonra ki zamanlarda çok rahat bir şekilde yenge dedi bazen de arabada giderken çok açık giyinenlere böyle çaktırmadan baktığını hissediyordum

Bak güzel kardeşim, ilgi sana yoksa başka yere emin ol gidiyordur ya da gidecektir. Bunun şaştığını ben pek görmedim dikkat et.

Çok şükür ki egolu bir insan burnundan kıl aldırmayan bir insan öyle kavgalı zamanlarımızda falan evi terk edip gider hiç sesi çıkmaz çok rahat bir şekilde boşanma yaşarım aslında şu maddiyatla anlaşırsam ya sonraki zamanlarda beni rahatsız edecek bir tipte değil dediğim gibi o kadar yüksek bir egosu var ki kendini çok bir şey zannediyor ama işte deli yanı da tam deli polis olayını çok düşündüm ama uğraşamam ben o kadar güçlü de değilim artık sadece telefonumda kades ekli bazen kavgada kendini çok aşıyor çünkü cinnet geçireyim seni de kendimi de vurayım mı istiyorsun diyor ben kapıları kilitlediğimde kapıyı yumrukladığı oluyor yani kavgayı sabaha kadar da uzatıp sabaha kadar bana hakaret laf söylediği için yüklemiştim bu programı çok uzatıyor yani o an kavgayı

Bak güzel kardeşim, ilgi sana yoksa başka yere emin ol gidiyordur ya da gidecektir. Bunun şaştığını ben pek görmedim dikkat et.
Mesleğini sevmiyor annesinin ölümüne yıllar geçti ama alışamadı çocukluk travmaları var normalde de zaten insanlara çok sevgi pıtırcığı değildir soğukkanlı bir yapısı var ben hep bunlara bağladım sevgisizliğini sorduğumda da sevgi illa dille mi gösterilir bence kalpten gelir yaptıkları ile gösterilir diyor sen beni ne kadar çok seviyorsun diyor ben de göremiyorum diyor ona göre Sevgi bizim karnımızı doyurmak hiç daha maddi sıkıntı yaşamadım buzdolabının sürekli peynirle sucuklarla doldurur bir şey alacak olsam git en iyisini al der kredi kartı nakit para dolu dolu verir istediğim yere arabasıyla götürür getirir ama ilgi sevgi konularında onu ya yönlendireceksin yap diye ya da onun hayatına ayak uyduracaksın onu istiyor

Boşanamayacağını bildiği için öyle egolu. Valla ben ciğerini biliyorum bunların. Utanmıyor iblis karısına Tokat atıyor hem de sokakta ve çocukların önünde. Yani çalışmak zorundasın bundan kurtulmak için. Ben çocuklarıma 9 bin alıyorum ona da dava açtı nafaka düşürme davası. Yani çalışmadan nafakayla olmaz. Ödemezse bir ay ne yapacaksın

Donunu bile alirsiniz. Nerden cikariyosunuz alamayacaginizi.

Maaşından otomatik olarak ödenmiyor mu nafaka yani bir ay ödeyeyim diğer ay ödemeyeyim gibi bir lukse sahip değiller değil mi sizin kaç çocuğunuz var acaba 9 bin sadece çocuklarıniza mı siz alıyor musunuz

Ahahahh yok artik. Kurtulun kacin acilen!!!! Sizi doven biri size deger veriyor olamazz. Gozunden sakinirdi! Kurtuldugunuzda o kadar nefret dolacaksiniz ki bu laflara inandiginiza inanamayacksibiz. Yetersiniz ! Evini de alin donunu da alin! Nafaka da baglatin!

Donunu bile alirsiniz. Nerden cikariyosunuz alamayacaginizi.
Avukat tutacak şu an param olmadığı için bu hukuki durumları çok bilmiyorum alır mıyım gerçekten nasıl alırım peki çocuklarım mağdur olmayacak derecede en azından geçinebilecek kadar alsam yeter onun yoksa başka bir şeyini istemiyorum evin yarısını verecek 100 bin tazminat verecek ama işte nafaka da anlaşamadım işte nafakaya 5 bin diyor

Nafaka 5 bin verecekmiş şu anda maddiyat biraz beni düşündürüyor bu arada bana kavga anında o*** da diyor bazen kıyafetimi beğenmediğinde bana y** gibi giyinme iki çocuk annesi gibi giyin diyor kendini kime göstermeye çalışıyorsun diyor

Maaşından otomatik olarak ödenmiyor mu nafaka yani bir ay ödeyeyim diğer ay ödemeyeyim gibi bir lukse sahip değiller değil mi sizin kaç çocuğunuz var acaba 9 bin sadece çocuklarıniza mı siz alıyor musunuz
Yıl öyle olmuyor. Kendisi ödüyor. Ödemezse icraya veriyorsunuz itiraz etmezse icraya 1-2 ay sonra maaşından kesilmeye başlıyor. Onda da icrada biraz kesiliyor. Biz anlaşmalı boşandık 2022 yılında 2500 liraya anlaştık. Üfe oranında artık yazdım ben protokole ve 2 yıl oldu 2 kere arttı üfeye göre 9 bin oldu. O da dava açmış 300 er lira verebilirim her çocuğa demiş. Yani sadece 600 lira! Kaldı ki kızımın kreşi sadece 9 bin. Neyse yani ondan gelene güvenemem işte. 1 yıldır nafaka davası sürüyor bakalım

Hayır alamazsınız o kadar. Mutlaka anlaşamaya bakın. Çekişmeli davalarda nafaka cüzi miktar oluyor. Evin yarısı 100 bin tazminat iyi. Araç varsa onun da yarısı sizin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…