Boşanmak için bu sebepler yeterli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır alamazsınız o kadar. Mutlaka anlaşamaya bakın. Çekişmeli davalarda nafaka cüzi miktar oluyor. Evin yarısı 100 bin tazminat iyi. Araç varsa onun da yarısı sizin.
Arabayı benimle evlenmeden önce aldı hatta benimle evlenmeden önce bir tane daha ev almış onlardan hak iddia edemezsin diyor benimle evliyken aldığı tek şey şu anki oturduğumuz ev o yüzden bunun yarısını veriyor

Vereceği nafaka miktarını eşiniz değil mahkeme belirler ayrıca sadece çocuklara değil size de nafaka vermek zorunda. Darp raporunuz da varsa eşek gibi öder

Özgüvenin nedeni belli oldu. Evet onlardan alamazsın. Hangi birimde çalışıyor?

Özgüvenin nedeni belli oldu. Evet onlardan alamazsın. Hangi birimde çalışıyor?
Adliye içerisindeki emniyette medya haber babasının dükkanı ve tarlası da var ama babasının üzerine bir erkek kardeşi var her yıl 3'ü kendi arasında orayı da paylaşıyor yani aslında görünürde baktığında maddi durumu iyi gayrimenkulleri çok

Vereceği nafaka miktarını eşiniz değil mahkeme belirler ayrıca sadece çocuklara değil size de nafaka vermek zorunda. Darp raporunuz da varsa eşek gibi öder
Aslında ben hiç darp raporu almadım çünkü eşimle ben böyle çekişmeli kavgalı bir şekilde boşalmak istemiyorum onu çok deli bir tarafı var uğraşmak istemediğim için hep orta yolu bularak boşanırım diye darp raporu o yüzden almadım balonun ses kaydını al diyenler de oldu ama dediğim gibi onunla uğraşılmaz

Ya bak şimdi bunlar çok fazla kadın erkek ilişkilerinin içindeler. Özellikle kendileri gibi ahlaksız kadınları da buluyorlar havalara giriyorlar. Bana derdi ki istesem kimler kimler bulurum. Ve yoldan çıktı. Bendeki yalnız 5 kuruşsuz kaldı. İşte Allah’ın adaleti kaldı ortada. Sadece maaşı kaldı o da borçlarına gidiyor icrayla. Sen de durum biraz farklı ama ben olsam çocuklarıma böyle kötü şeyler yaşatmak istemezdim. En azından evi versin sana. Evin olursa geçinir gidersin

Lisede bir arkadaşım vardı. Babasının her gece evde içtiğini anlatmıştı.
Adam içerken sürekli konuşurmuş, karısı ve çocukları karşısında oturup onun konuşmasını dinlerlermiş.
Sürekli şikayet, sarhoş ağzıyla saçmalamalar, bitmek bilmeyen bir dırdır...."Babamın sesinden nefret ediyorum" demişti.
Psikolojisi inanılmaz bozuktu. Liseden mezun olduktan sonra görüşemedik.
Sonradan duyduğum kadarıyla mezuniyetten bir sene kadar sonra akli dengesini yitirmiş ve bir süre hastanede yatmış.
Bu olayı size çocuklarınız için o evde kalmak bir kötülük olduğunu idrak etmeniz için anlattım.
O çocuklar her kavgayla yeni bir yara alıyorlar ve ne yazık ki o evin bir bireyi olarak dünyaya gelmenin bedelini ödüyorlar.
Kararınızı verirken bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

Onları sana değer verdiği için yapmıyor.
1. Ben senin için ailem için canımı dişime takıyorum diyebilmek için.
2. Köşesine tamamen çekilip anca karnınızı doyurup ekstra şeylere elini atmasa onun başka numarası kalmaz. Sen zamanla her işinizi kendiniz göre göre güçlenirsin, eyvallahın kalmaz.

Seven adam sorun çıkarırken de sever. Ben sana imkan veriyorum sen de susup oturacaksın tavrı seven birinin tavrı değil. Seni kontrol edebilmeyi seviyor o.

Ben çevreme de sorarak ve biraz araştırmalarıma göre eşimin maaşına göre ben ve çocuklarım için 12bin 15 bin arası alırsın dediler otomatikmen maaşından kesilir her yılda tüf oranına göre ekonomiye göre artış gösterir dediler

Yok öyle olmuyor maalesef. Dediğim gibi benim çocuklarımın gideri 20-25 bin ve 9 bin alıyorum o da haftaya mahkememiz var 600 lira olması için! Maaşından kesilmesi için de eksik ödemesi Ya da ödememesi gerek sonra da icraya vermen gerek

Gözlerim doldu okurken teşekkür ediyorum bunu anlattığınz için bu arada benim eşim alkol bağımlısı olmadığını söylüyor istesem içmem diyor ben alkol aldığımda kimseye zararı yok sadece kendime zararı var eve geldiğimde sessiz sedasız giriyorum yatağa kıvrılıp nasıl yaptığımı bile bilmiyorum diyor her zaman ama böyle olması için tabii ki benim hep ona alkollü geldiğinde güler yüz göstermem lazım güler yüz gösterirsem sakin bir şekilde geçip yatıyor ama benim suratımı ufacık asık görsün ya da normal bir muhabbet bile yapsak cımbızla içinden bir kelime alıyor ve onun kavgasını yapıyor evimizde huzur bereket yok sürekli o kendine göre planlar yapıyor ailecek bir şey yapmıyoruz bunları söylediğimde de alkole bağlamıyor sen plan yap gidelim diyor

Ama hakim neden maaşa göre ve çocuklara göre nafakayı ayarlamıyor ki bu nafaka neye göre ayarlanıyor peki yani o nafakayı her ay IBAN olarak mı atacak

Maksimum 12500 o da çok kuvvetli bir şekilde davaya hazırlanırsan alabilirsin. Yoksa 5-10 bin ancak olur
Annemle babam ikisi bir yaşıyor ben şu anki o bana verdiği evi satıp yarısı benim ya onun parasını alayım küçük model bir araba alıp kalanını da kenara önemli günler için koyayım diyorum annemle babamla yaşayayım diyorum annemle babamın tek bir tane emekli maaşı var birbirimize destek olarak geçiririz diye düşünüyorum bu şekilde faturalar bile teke inecek bu şekilde çok zorlanmam maddiyat olarak diye düşünüyorum ama ablam evi kesinlikle satmamı istemiyor o ev çocuklarının garantisi geleceği diyor bu gider o evdeki yari hakkını alkole verir harcar bitirir çocuklarının evi de gider elinden diyor ben de şu an paraya ihtiyacım var çocuklarım için güçlü olmam için şu an ihtiyacım var diye düşünüyorum sizce hangimizinki daha doğru bir karar olur oturduğumuz evde en az 3 milyar eder

Ama benim eşim sorun çıksın diye bekliyor resmen ve nedeni saçma bile olsa her kavgada ben mutlaka hakaret duyup şiddet görüyorum bu arada hep de ben suçluyum daha hiçbir zaman benim de şu hatam var deyip özür dilemedi hep ben ayağına gidip özür diledim alttan aldım çünkü 20-25 gün evden ayrı kalıp küs olduğu zamanlar oldu benim ruhum daralıyordu dayanamıyordum artık bu duruma ve hep bu yüzden ayağına gittim

İşte sana bırakamayacağın imkanları boşuna sağlamıyor. Onu anlatmaya çalışıyorum bu sevgi değil.

Evin yarisı benim yarısı senin diyor ömürlük oturabilirsin diyor içindeki eşya falan her şey benim olacak sadece evlenirsen yarısını alırım evlenmediğin sürece ömürlük oturabilirsin diyor 100 bin tazminat 5 binde nafaka vereyim anlaşmalı boşanalım diyor bu arada kızım anaokuluna gidiyor onun okul parasını da verecek oğlumuz gittiği zaman onunkinide vereceğim dedi yine onlarla ilgili çok dara düşersen ihtiyaçları olursa bana bildirdiğinde de veririm dedi ama ben onu böyle bir şey için de kalkıp da aramam yani kendimi şimdiden garantiye almak istiyorum çocuklarım için

Durmayın darp raporu alın. Aslında eliniz cok güçlü, iyi bir avukat tutarsanız evi gayet alabilirsiniz. Ya evi verirsin ya da gidip Emniyete şikayet edicem dersin işini kaybetmekten kıçı titrer. Her ay kredi kartıyla altın dolar alın, kenara koyun birkaç ay biriktirin sonra durmayın avukat. Çok iyi hazırlanın evi kapın derim. Adamın malı mülkü varmış neden babaevinde sürünesiniz...bu kadar pasif olmayın.

Onun demesiyle olmaz kızım yasa ne derse o olur 5 bin nedir çocuga harçlık veriliyor artık. Sen al su darp raporunu, tut avukatını o 5bini onun poposuna sojarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…