Boşanmak için bu sebepler yeterli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen artık öyle düşünüyorum zaten estağfurullah eşim bana 100.bin tazminat verecek oturduğumuz evin yarısı benim ama evlenmediğin sürece orada ömürlük oturabilirsin hakkımı almayacağım diyor sadece evlenirsen satar yarısını alırım diyor bir de 5bin nafaka verecekmiş ben sadece 5 bin nafakayı kabul etmedim eşimle uzlaşarak onu 10 bin yapmaya çalışacağım çünkü bir yıl çalışamayacağım KPSS'ye şu an emek verdim kafama koydum şu bir yıl KPSS'ye hazırlanmak istiyorum ve oğlum daha küçük yani 10bin nafaka 100 bin tazminatla kira vermeden geçinebilir miyim sizce eşim okul masraflarını karşılayacak sadece

Ben bu olayı çok konuştum alkol aldığında sana ufacık bile bir şey söylesem bana hakaret edip şiddet gösteriyorsun dedim sürekli sözler verdi dikkat edeceğim dedi ama yine aynısını yapıyor bir de beni suçluyor beni o hale sen getiriyorsun diyor o sinir boyutuna onu ben getiriyormuşum kimse durduk yere o hale gelmezmiş

100 bin tazmınat ve aylık 10 bin sanmıyorum ev kıra olmadıgı halde zor yine de sizin harcamalarınız belirler bunu Allah yardımcınız olsun her şey yoluna girer üzülmeyin.

Böyle herife yemin ederim bi dk durmam hayata birkere geliyoruz eminim allah yaninda olucaktir bi sekilde gecinirsiniz pislik defolsun bosanda kafasini duvarlara carpmazsa ne olayim

Böyle herife yemin ederim bi dk durmam hayata birkere geliyoruz eminim allah yaninda olucaktir bi sekilde gecinirsiniz pislik defolsun bosanda kafasini duvarlara carpmazsa ne olayim
Amin teşekkür ederim tek isteğim çocuklarım kimseye muhtaç kalmasın onlar a her istediklerini alayım istiyorum benim çocukluğum maddi sıkıntı ile geçti genç kızlığımda öyle o yüzden çocuklarımın bu konudaki durumu ile ilgili biraz hassasım galiba

pılını pırtını toplayıp babasının evine giden erkek tribi de ilk kez görüyorum boşayacak olan insan zaten boşardı şimdiye, sizi tehditle elinde tutmaya çalışıyor. muhtemelen de sizi aldatıyor üzgünüm ama dışarı çıkmasına laf etmemenizi neden istesin başka? parasız ezik muamelesi görmekten zevk almıyorsanız boşanmaya yeterli sebepler evet. anlamadığım adama niye dön diyorsunuz? o prenses gitsin babasının evine siz de çocuklarınızla oturun işte ne güzel. anlamadım ki siz neyi istediğinizi biliyor musunuz gerçekten? direkt boşanın

Benim ayağına gitme nedenim şimdiki gibi boşanma düşüncesinde olmadığım için o ayrılık küslük sürecini bitirmek için çünkü kendisi bir adım atmıyor ben de o durumdan sıkılıyordum çocuklar etkileniyordu hep adım atıp özür dileyen ben oldum ben adım atınca eve geri dönüyordu ama tekrar bir tartışmada aynı sahneyi tekrar yaşıyoruz aldatma olayını da Kur'an'a el bastı Babasına bir ay önce kanser şüphesi kondu babasının üzerine yemin etti benim tek kötü huyum alkol dedi alkolden başka kötü huyum yok diyor bana alkolle deşarj oluyorum stresimi atıyorum alkoluma karışma diyor dışarı olayı da alkol aldığı için dışarı çıkmak zorunda olduğum için çıkıyorum diyor ama dışarı çıktığında ikiden fazla arasam kıyamet kopuyor arkadaşlarının yanında rencide oluyormuş ben arayınca

Benim anlamadığım evden gidiyor babasında kalıyor diyorsun .niye çağırıyorsun ki.defolsun gitsin

Gidiyor ama boşanma davasını açmıyor sadece küsüp gidiyor ben barışmak için ayağına gidiyorum o bırakın özür dilemeyi o bu süre zarfında kendine o kadar haklı görüyor ki sürekli sen şunu yaptın senin yüzünden deyip duruyor ben de yoruluyorum artık bu uzun küsluktrn yorulup gidiyorum
Benim anlamadığım evden gidiyor babasında kalıyor diyorsun .niye çağırıyorsun ki.defolsun gitsin

rencide olayları falan tamamen falso, "tek kötü huyum alkol" diye bir şey yok zaten tüm kötülükler alkolden doğuyor çok sevdiğim bir söz vardır; "bir sarhoşlara bir de çocukların sözlerine tam inanın, doğruyu söylerler." emin olun sarhoşken söylediği her şey ayıkken düşünülmüş şeyler. uzatmaları oynamayı bırakın artık. küsüp adım atmamak tamamen ergenlik. koca koca adamlar çocuğunun annesine trip atabiliyor. hayret edilesi!

Mesela şu an 10 gündür ayrıyız hiçbir şekilde iletişim kurmuyor en son kaldığımızda birkaç eşya aldı gitti o günden beri görüşmüyorum bu arada 10 gündür çocuklarını da görmüyor hiçbir şekilde bu en sonkı kavgamizdasokak ortasında bana Tokat atmıştı sadce annemle bir görüşmeleri oldu anneme diyormuş hakkımı helal etmiyorum sizi Allah'a havale ettim diyormuş bırakın alttan almayı bile böyle laflar söylüyormuş

aaa ne ayıp! hem her şeyi kendi yapıyor hem de hakkını helal etmiyor demek? hangi hak acaba? hiç görmeyi istemediği çocuklarda mı hakkı varmış yoksa bi dünya küfürler ettiği karısında mı hakkı varmış? bakın ne olursa olsun bu herife dönmeyin, onun dönmesini de istemeyin sakın. döndüğünde her şeyin kat be kat fazlasını yapacak çünkü. dönmesini istemek yaptığın her şeye razıyım demektir.

Ayrılın, kurtulun ve korkmayın. Size tokat atmış bu bile boşanma sebebi.

Ya ben de zaten çok şey değişti inanın önceden olsa belki daha farklı bakardım ama ben birden böyle bizkati kesildim sadece şu an işte maddiyat beni düşündürüyor işte nasıl yaparım diye sonuçta bilinmez bir yola gireceğim nasıl olacak bilmiyorum benim için her iki taraf da çıkmaz sokak resmen

Ayrılın, kurtulun ve korkmayın. Size tokat atmış bu bile boşanma sebebi.
Çevremde birkaç kişi var ben bu Tokat olayını söylediğimde biz neler yaşadık boş ver yuvanı dağıtma diyenler oldu bana ama buradaki bayanlar aynı görüşte şiddeti masumlaştıranlar var çevremde kızım bizim çok kavgamıza şahit olduğu için çok hırçın bir kız çok inat beni bazen çok yoruyr laf anlatamadığım zamanlarda böyle sabrım bittiğinde birkaç defa ben de kızıma vuruyorum mesela bak sinirlendiğinde sabrın taştığında sen de kızına vuruyorsun diyorlar eşinide öyle düşün diyorlar öyle dediklerinde benim vicdanım sızlıyor kendime sözler verdim kızıma asla böyle bir şey yapmayacağım diye ne olursa olsun aslında ben hiç böyle bir insan değilim işte ben de kendimi artık tanıyamıyorum ki gerçekten kendimi tükenmiş hissediyorum çok yorgunum

Yani küssün çok da fifi. Küs adamla ne konuşacaksınız zaten.birakin kendi haline cocuk gibi resmen.
Benim babam küsünce anneme para vermezdi bize de kuserdi garip bir şekilde.
Sizi de mağdur ediyor o yüzden konusuyorsaniz bilemiyorum tabi.

Yok küs olsak bile market alışverişini yapıyor bırakıyor kızımı alıp gelirken kız gibi işte böyle küsüyor her kavgamızda küsüp babasının evine gidiyor ben herhalde 1 yıl konuşmasam bence konuşmaz yani o kadar egolu ben yoruluyorum artık yani bu kadar küsmeye gelen bir insan değilim evde de öyle bir şeye küssün ya aynı evin içinde suratıma bakmaz hemen zaten ayrı yatmaya bayılıyor yatağı ayırır hemen ayrı yatar böyle koridorda falan karşılaşsak yanımdan böyle bir hışımla geçer hızlı bir şekilde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…