- 15 Aralık 2017
- 533
- 374
- 103
- 37
- Konu Sahibi tugbaelaaaaaaaaa
-
Eşinin geçinmeye gönlü yok bence.bahane olmadan evden gitsem modunda öyle görünüyor.Yok küs olsak bile market alışverişini yapıyor bırakıyor kızımı alıp gelirken kız gibi işte böyle küsüyor her kavgamızda küsüp babasının evine gidiyor ben herhalde 1 yıl konuşmasam bence konuşmaz yani o kadar egolu ben yoruluyorum artık yani bu kadar küsmeye gelen bir insan değilim evde de öyle bir şeye küssün ya aynı evin içinde suratıma bakmaz hemen zaten ayrı yatmaya bayılıyor yatağı ayırır hemen ayrı yatar böyle koridorda falan karşılaşsak yanımdan böyle bir hışımla geçer hızlı bir şekilde
Burada bir arkadaş eşin yemeği yapılıyor ütüsü yapılıyor belli bir düzeni var o bozulmasın diye boşanmıyor sadece dedi siz de mi öyle düşünüyorsunuzEşinin geçinmeye gönlü yok bence.bahane olmadan evden gitsem modunda öyle görünüyor.
Durum bundan da vahim duruyor. Adam evden kaçmanın yolunu arıyor.sizinle görünmek istemiyor aynı yatağa yatmıyor.sanki sizi aldatiyor gibi yada aklinda baska bir secenek var .bence kafasında zaten bosamis sizi.sanirim sizin adım atmanızı bekliyor.etrafa karşı da o beni istemedi diyip vicdanını rahatlatcak gibi.Burada bir arkadaş eşin yemeği yapılıyor ütüsü yapılıyor belli bir düzeni var o bozulmasın diye boşanmıyor sadece dedi siz de mi öyle düşünüyorsunuz
Diğer kapıya kapağı attığı gün işi bitecek zaten. Daha ordan emin değil, o yüzden elindeki hazır kadını salmıyor.Durum bundan da vahim duruyor. Adam evden kaçmanın yolunu arıyor.sizinle görünmek istemiyor aynı yatağa yatmıyor.sanki sizi aldatiyor gibi yada aklinda baska bir secenek var .bence kafasında zaten bosamis sizi.sanirim sizin adım atmanızı bekliyor.etrafa karşı da o beni istemedi diyip vicdanını rahatlatcak gibi.
Yani aslında biz ne konuşsak boş.siz de yanlış birseyler olduğunun farkındasınız zaten.
Bir daha küstüğünde bırakın gitsin.sizde evde kafanızı toplayıp kararınızı verin .
Sizin düşünceniz mantıklı. Yoksa bu herifle sürekli ev muhabbeti yapacaksınız. Ben de aynen böyle yaşıyorum. Bizim her şeyimizi batırmıştı. Ben 1 arabamı alıp annemin yanına geçtim. 2 de yavrum var. İyiyiz çok şükür. Ben çalışıyorum avantajım o. Siz evi satınca 1+1 ev alın. Küçük de bir araç tamamdırAnnemle babam ikisi bir yaşıyor ben şu anki o bana verdiği evi satıp yarısı benim ya onun parasını alayım küçük model bir araba alıp kalanını da kenara önemli günler için koyayım diyorum annemle babamla yaşayayım diyorum annemle babamın tek bir tane emekli maaşı var birbirimize destek olarak geçiririz diye düşünüyorum bu şekilde faturalar bile teke inecek bu şekilde çok zorlanmam maddiyat olarak diye düşünüyorum ama ablam evi kesinlikle satmamı istemiyor o ev çocuklarının garantisi geleceği diyor bu gider o evdeki yari hakkını alkole verir harcar bitirir çocuklarının evi de gider elinden diyor ben de şu an paraya ihtiyacım var çocuklarım için güçlü olmam için şu an ihtiyacım var diye düşünüyorum sizce hangimizinki daha doğru bir karar olur oturduğumuz evde en az 3 milyar eder
Aynen böyle. Onlar paraya bakıyorlar bu da emin olamıyor para için mi sevgi mi diye? Zaten birlikte içip s.çıyorladır. Evli erkeği yoksa kim napsınDiğer kapıya kapağı attığı gün işi bitecek zaten. Daha ordan emin değil, o yüzden elindeki hazır kadını salmıyor.
Şu an zaten küsüz onuncu gün bugun 10 gün önce yine babasına gitmişti o gunden beri görüşmüyoruz evde bana bazen özellikle alkolsuzken Güzel karıcığım canımli falan konuşuyor hatta bazen der ki yuvanın değerini bil bak saçma sapan şeylere takılıp strese girme takıntı yapma benim derdim zaten bana yeter işini kastediyor beni kimsenin kaçırdığı ettiği yok rahat ol biraz diyor yani kavgalı değilken bu tarz laflarını duyuyorum niye o zaman kendi boşanmıyor ya da o zamanlar niye bana iyi davranıyor ben biraz zaten bu dengesiz davranışlarınin arasında da kaldım eşim etraftan falan böyle çekinecek utanacak bir insan da değil yani o sevmediği bir ortamda şu şunu diyecekmiş 1gram takmaz yani sizin dediğiniz gibi çevreden çekinen bir insan en olsa desem çevreyi takan bir insan değil aldatma için de ben onu dile getirdiğimde Kur'an'a yeminler ediyor hatta bazen yapmadığı bir şey için ona böyle dediğim için günahını aldığımi söylüyor yapayım da bari yaptığım bir şey için beni suçla yapmadığım bir şey için suçlanmak çok zoruma gidiyor diyorDurum bundan da vahim duruyor. Adam evden kaçmanın yolunu arıyor.sizinle görünmek istemiyor aynı yatağa yatmıyor.sanki sizi aldatiyor gibi yada aklinda baska bir secenek var .bence kafasında zaten bosamis sizi.sanirim sizin adım atmanızı bekliyor.etrafa karşı da o beni istemedi diyip vicdanını rahatlatcak gibi.
Yani aslında biz ne konuşsak boş.siz de yanlış birseyler olduğunun farkındasınız zaten.
Bir daha küstüğünde bırakın gitsin.sizde evde kafanızı toplayıp kararınızı verin .
Annenizin evinde bir anneniz mi yaşıyor iki çocukla nasıl oldu annenizle yaşamınız zorlandınız mı Ablam bana annemle babamla yaşamamı da önermiyor yani 10 yıldır onlardan ayrı yaşıyorsun tekrar onlarla yaşamak zor gelir iki çocukla diyor annemle babam öyle her şeye karışan bir insanda değil babam sadece zor bir insan ama benim boşanıp onlarla yaşamama asla karşı durmazlar ama benim için zor olur diye düşünüyor ablam evinde kal diyor ama bu şekilde de maddiyati dusunuyirum verdiği nafaka ortada kira vermiyorsun avantajlasın diyor ablam ama sadece kira ile bitmiyor ki ben 5 bin ya da 10bin'le bir ay nasıl geçineyim ki iki çocuklaSizin düşünceniz mantıklı. Yoksa bu herifle sürekli ev muhabbeti yapacaksınız. Ben de aynen böyle yaşıyorum. Bizim her şeyimizi batırmıştı. Ben 1 arabamı alıp annemin yanına geçtim. 2 de yavrum var. İyiyiz çok şükür. Ben çalışıyorum avantajım o. Siz evi satınca 1+1 ev alın. Küçük de bir araç tamamdır
Diğer kapıya kapağı attığı gün işi bitecek zaten. Daha ordan emin değil, o yüzden elindeki hazır kadını salmıyor.
Eşinizi bana karşı savunmaniza gerek yok.bellki eşimiz size aşık siz olmadan yapamıyorŞu an zaten küsüz onuncu gün bugun 10 gün önce yine babasına gitmişti o gunden beri görüşmüyoruz evde bana bazen özellikle alkolsuzken Güzel karıcığım canımli falan konuşuyor hatta bazen der ki yuvanın değerini bil bak saçma sapan şeylere takılıp strese girme takıntı yapma benim derdim zaten bana yeter işini kastediyor beni kimsenin kaçırdığı ettiği yok rahat ol biraz diyor yani kavgalı değilken bu tarz laflarını duyuyorum niye o zaman kendi boşanmıyor ya da o zamanlar niye bana iyi davranıyor ben biraz zaten bu dengesiz davranışlarınin arasında da kaldım eşim etraftan falan böyle çekinecek utanacak bir insan da değil yani o sevmediği bir ortamda şu şunu diyecekmiş 1gram takmaz yani sizin dediğiniz gibi çevreden çekinen bir insan en olsa desem çevreyi takan bir insan değil aldatma için de ben onu dile getirdiğimde Kur'an'a yeminler ediyor hatta bazen yapmadığı bir şey için ona böyle dediğim için günahını aldığımi söylüyor yapayım da bari yaptığım bir şey için beni suçla yapmadığım bir şey için suçlanmak çok zoruma gidiyor diyor
Sen mutlaka çalışmak zorundasın onda netleşelim. Çocukların ihtiyacını nafaka görmez. Sana kanunlarda diyor ki yarısı senden yarısı da ondan. Benim babam rahmetli. Annem var ömrü uzun olsun inş. Dünya iyisidir annem. Eve geliyorum akşam yemek yapılmış yıkadığım çamaşırlar asılmış. Sen yoruluyorsun kalkma der yemeği yeriz çayı getirir Allah razı olsun. Emekli maaşı var maaş yatmadan önce bakarım kartı çantama atmış. Ben tek başıma zorlanırdım o nedenle çok iyi oldu bana. Benim bekar kardeşlerim ver hepsi ayrı yaşıyor. Onlar da annemi isterler annem ev senin olsun ben gideyim biraz der ben istemem hahahaAnnenizin evinde bir anneniz mi yaşıyor iki çocukla nasıl oldu annenizle yaşamınız zorlandınız mı Ablam bana annemle babamla yaşamamı da önermiyor yani 10 yıldır onlardan ayrı yaşıyorsun tekrar onlarla yaşamak zor gelir iki çocukla diyor annemle babam öyle her şeye karışan bir insanda değil babam sadece zor bir insan ama benim boşanıp onlarla yaşamama asla karşı durmazlar ama benim için zor olur diye düşünüyor ablam evinde kal diyor ama bu şekilde de maddiyati dusunuyirum verdiği nafaka ortada kira vermiyorsun avantajlasın diyor ablam ama sadece kira ile bitmiyor ki ben 5 bin ya da 10bin'le bir ay nasıl geçineyim ki iki çocukla
Sizin de mi iki çocuğunuz varBen zaten çalışmayı düşünüyorum ama oğlum küçük KPSS'ye hazırlandığım için en az bir çalışamayacağım zaten düşündüğüm şu 1-2 yıllıkSen mutlaka çalışmak zorundasın onda netleşelim. Çocukların ihtiyacını nafaka görmez. Sana kanunlarda diyor ki yarısı senden yarısı da ondan. Benim babam rahmetli. Annem var ömrü uzun olsun inş. Dünya iyisidir annem. Eve geliyorum akşam yemek yapılmış yıkadığım çamaşırlar asılmış. Sen yoruluyorsun kalkma der yemeği yeriz çayı getirir Allah razı olsun. Emekli maaşı var maaş yatmadan önce bakarım kartı çantama atmış. Ben tek başıma zorlanırdım o nedenle çok iyi oldu bana. Benim bekar kardeşlerim ver hepsi ayrı yaşıyor. Onlar da annemi isterler annem ev senin olsun ben gideyim biraz der ben istemem hahahaama yazın gidecek biraz dinlensin o da yoruluyor 2 çocukla.
Eşinizi bana karşı savunmaniza gerek yok.bellki eşimiz size aşık siz olmadan yapamıyor
Daha önce kimse sizi sevmedi galiba.seven erkek eşine vuramaz.kotu söz söylemez eşi üzülecek diye içi titrer heleki geceleri ayrı uyumaksoyle dursun.surekli yanında olmak birlikte takılmak ister.baska yatakta uykusu bile gelmez garipser.
Ne diyim Allah muhabbet versin size
Eşim beni seviyor diye bunu söylemedim eşimin açıklaması hep şöyle oluyor ben seninle evimde mutluyum seni de çocuklarımı da seviyorum ben sinirli bir insanım hele de alkollüyken daha da çok üzerime geliyorsun onları yapıyorum ama beni de o hale sen getiriyorsun diye hep suçlamada bulunuyor bana yani alkolsüz halini anlatmak istedim aslında o şekilde bana davranıyor diye ama alkollü haliyle hele de bir iki laf söylemişsem bu şekilde canavarlaşıyor ben de ona beni sevmediğini düşünüyorum dediğinde herkesin sevgi gösterisi farklı diyor ben seninle aynı yatakta yatmıyorsam seni sevmiyor muyum yani ne alaka diyor ben sevgimi zaten dile vurarak gösteren bir insan değilim diyor eşimin Sevgi anlayışı karın doyurmaktan ibaret bence çünkü ihtiyaçlarımızı gideriyor karnımızı doyuruyor ona göre bu sevgi anlayışı manevi olarak yoksun dediğimde seninki zengin şımarıklıgi insanlar açlıktan ölüyor diyorEşinizi bana karşı savunmaniza gerek yok.bellki eşimiz size aşık siz olmadan yapamıyor
Daha önce kimse sizi sevmedi galiba.seven erkek eşine vuramaz.kotu söz söylemez eşi üzülecek diye içi titrer heleki geceleri ayrı uyumaksoyle dursun.surekli yanında olmak birlikte takılmak ister.baska yatakta uykusu bile gelmez garipser.
Ne diyim Allah muhabbet versin size
Oyleün annemi aramış Tuğba beni önceden alttan alırdı artık almıyor Yeter ki bir hatamı görsün beni eleştirmek için bana laf söylemek için hazırda bekliyor önceden tatlı dilliydi anlayışlıydı şimdi ben bir desem kendisi 3 laf diyor demiş bu şekilde kendini savunmuş yani en son ki kavgamizda bana sokak ortasında tokat attı konuştuğu tek şey bunlarmış ya resmen attığı Tokat'ın ve yaptığı hakaretlerin üstünü kapatmaya çalışıyor öyle bir mesele varken benim alttan almamam mi daha önemli sizce evet ben artık çok alttan almıyorum siz olsanız sizin kişiliğinize onurunuza laf söyleyen bir insani alttam alır mıydınızDiğer kapıya kapağı attığı gün işi bitecek zaten. Daha ordan emin değil, o yüzden elindeki hazır kadını salmıyor.
Aslında beni maddi olarak mağdur etmiyor küs olduğumuz zamanlarda bile tabii ki manevi olarak mağdur ediyor ben bu konuda yorulduğum için ayağına gidip alttan alıyordum bu küslük uzadıkça ben böyle geriliyorum dayanamıyorum Bir de önceden kızım çok üzülüyordu o evden gittiğinde resmine bakıp böyle konuştuğunu görmüştüm ama şimdi kızım vurdum duymaz galiba kızimın bu halinden de cesaret alıyorum boşanmak için önceden hiç kıyamıyordum onu öyle görmeye şimdi kendisi lafıni etmiyor babasınin hatta en son kavgamızda babaya çok sinirliyim sana bağırdı vurdu bu eve bir daha gelmesin dediYani küssün çok da fifi. Küs adamla ne konuşacaksınız zaten.birakin kendi haline cocuk gibi resmen.
Benim babam küsünce anneme para vermezdi bize de kuserdi garip bir şekilde.
Sizi de mağdur ediyor o yüzden konusuyorsaniz bilemiyorum tabi.
Beden eğitimi öğretmeniyim canım nasıl online çalışma nasıl oluyor hiç bilgim yokBranşınız ne acaba ? Online olarak çalışabilirsiniz.
Aynen böyle. Onlar paraya bakıyorlar bu da emin olamıyor para için mi sevgi mi diye? Zaten birlikte içip s.çıyorladır. Evli erkeği yoksa kim napsın
Öyle mi diyorsunuz galiba bn gerçekten körüm hiç bu tarz düşünmüyordumDiğer kapıya kapağı attığı gün işi bitecek zaten. Daha ordan emin değil, o yüzden elindeki hazır kadını salmıyor.
Bu mesajınızi biraz daha açık yazar mısınız çok anlayamadım canımAynen böyle. Onlar paraya bakıyorlar bu da emin olamıyor para için mi sevgi mi diye? Zaten birlikte içip s.çıyorladır. Evli erkeği yoksa kim napsın
Alttan almak mı? Sokağın ortasında dayağını yediğim adam doğduğuna pişman olur bi daha kimseye dayak falan atamaz. Siz hala bunun sorgusunu yaptığınıza göre zaten boşanmaya çok var. Ama siz işe yarayacaksa, adam size ilişip durmayacaksa alın alttan ne olacak?Oyleün annemi aramış Tuğba beni önceden alttan alırdı artık almıyor Yeter ki bir hatamı görsün beni eleştirmek için bana laf söylemek için hazırda bekliyor önceden tatlı dilliydi anlayışlıydı şimdi ben bir desem kendisi 3 laf diyor demiş bu şekilde kendini savunmuş yani en son ki kavgamizda bana sokak ortasında tokat attı konuştuğu tek şey bunlarmış ya resmen attığı Tokat'ın ve yaptığı hakaretlerin üstünü kapatmaya çalışıyor öyle bir mesele varken benim alttan almamam mi daha önemli sizce evet ben artık çok alttan almıyorum siz olsanız sizin kişiliğinize onurunuza laf söyleyen bir insani alttam alır mıydınız
Şimdi benim boşandığım ibliste polisti. Ben inançlı ama sıradan biriydim. O ve ailesi sözde dindardı. Beni hep kısıtlamaya başladı. Ben de Ya evimde mutlu olayım onun isteklerine oyum sağlayım dedim velhasıl o değişti. Önce cumaları namazı bıraktı sonra normal namazı bıraktı sonra görev görev diye hep dışarı çıktı. Ki görev falan değil karı kızla takılmalar İçmeler pavyonlar falan. Arada bir de alkolü oldu. Ve gözü dışarı kaymış. Çünkü evde çoluk çocuk sorumluluk var. Dışarı da aşkım meşkim diyen onla içen eğlenen kadınlar! Ama onlar sanıyor ki o kadınlar onları seviyor. Heh hayat burda ya beni seviyor benle aynı zevkleri var diyor. Ama aslında o tür kadınlar parasına bakıyor. Bunu demek istedim kimisi bazen diyor ki acaba seviyor mu yoksa para pul mu derdi? Benim boşandığım ahlaksız kadınları kendine aşık sanmışBu mesajınızı çok anlayamadım canım biraz daha detaylı bahseder misin ne demek istediğini
Ben 12 gündür zaten o sokak ortasında yediğim Tokat'ın travmasını atlatamadım çocuklarım iki yandan ağlıyordu ve beni öyle gördüler babadan tokat yiyen bir anne olarak gördüler oda pişkin pişkin dün annemi aramış benim onu eskisi gibi alttan almadığımı alkollü bir insanı o hale ben getirdiğim için suç bendeymiş kendini böyle savunuyor olunca daha bir cinlendim 12 gündür zaten çok kinliyim yumuşamıyorum ve evet daha önceleri de tokatını çok yedim ama demek ki ben şimdi tastim ya da şimdi bazı şeyleri gerçekten gördüm bilmiyorum önceden ne yaşarsak yaşayalım onunla bağını koparamıyordum onun hayatımdan çıkma düşüncesi bile nefesimi kesiyordu ama mesela şu an direkt boşanma taraftarıyım ama yine de burada deneyimli annelerimiz bayanlarımız var sadece fikir almak istedim yine de çocuklarım için ileride keşke dememek için bazı şeylerin pişmanlığını yaşamamak için bu soruyu sormak istedim iyi ki de sormuşum ben demek ki birçok şeyi göremiyormuşum kendi hayatım olduğu için buradaki bayanlar sayesinde daha net gördümAlttan almak mı? Sokağın ortasında dayağını yediğim adam doğduğuna pişman olur bi daha kimseye dayak falan atamaz. Siz hala bunun sorgusunu yaptığınıza göre zaten boşanmaya çok var. Ama siz işe yarayacaksa, adam size ilişip durmayacaksa alın alttan ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?