Boşanmak için cesaret istiyorum

Ama neden?
Ne gibi sorunlariniz oldu?
Durup duruken mi bu hale geldiniz?
Mesela dükkan var saat gece 11 dükkandayım diyor müşteri mi var yok murat geldi oturuyoruz diyor. İki gün sonra muratlar yemeğe çağırdı gittik. Orda laf açıldı senleydi ya dedim adam şaşırdı aaa öyle mi dedin benle değildin ki dedi yüzler düştü. Sabah bunu sordum orda muratlamıydın dedim allahım çoştu itti kaktı beni

Çocukları sizden alma gibi bir hakkı yok boşanma durumunda. Bu konudaki endişeleriniz yersiz.

Aldatılıyor olma ihtimaliniz var gibi geldi bana. Daha önce böyle olmayan adam sonradan bu hale bir sebep olmadan kolay kolay gelmez.
Bence de biri var hangi erkek iki yıl karısı ile yatmaz. En son 2018 aralık ya

Mesela dükkan var saat gece 11 dükkandayım diyor müşteri mi var yok murat geldi oturuyoruz diyor. İki gün sonra muratlar yemeğe çağırdı gittik. Orda laf açıldı senleydi ya dedim adam şaşırdı aaa öyle mi dedin benle değildin ki dedi yüzler düştü. Sabah bunu sordum orda muratlamıydın dedim allahım çoştu itti kaktı beni
Bence delil toplayip acin davanizi surunsun pislikalin herseyini elinden 😖

Çok zor durumdayım İnan diyorum intihar etsem kurtulsam. Hbilmem ölür giderim ama çoçuklarım ortada kalır. Küsüyorum mesela bir ay asla gelmez konuşmaz.
Benimde ikiz bebeğim var tüp bebek ile o gerizekalı kocan yüzünden nasıl ölümü düşünürsün biz bu bebekler için canını ortaya koymuş anneleriz. Onun sana yaptığını sende ona yap görme bitir bütün beklentini. Çalışıyorsan ya da ailen maddi anlamda destek olacaksa bekleme. Yok eğer çalışmıyorsan birkaç yıl bekle bebeklerin 3 4 yaşına gelsin. Bende bu arada para biriktirmeye bak. Ne yapabilirim kendi paramı kazanacak diye bak. Sonra yol ver.

Cocuklari nasil vermez onu anlamadim. 15 aylik cocuklarin velayetini mahkeme sana verir, esin alamaz. Bir avukat ile gorusmeni tavsiye ederim.
Esinin hayatinda baska biri olabilir mi? Yaptiklari igrenc. Hakaret var, psikolojik ve fiziksel siddet var. Ittirip kaktirma da siddettir. Sana siddet uygularsa polisi ara, darp raporu al, ki elinde kanit olsun. Once bir avukat ile gorus. Sonra anne ve babani o iste iken ara gelip seni ve cocuklari alsinlar.
Çocukları isteyeceğini size düşündüren ne? İlgilenmiyor, bakmıyormuş bile. Üçünüzden bağımsız yaşıyor gibi. Zaten çok ufaklar, babaya vermezler de ama almaz gibi geldi bana. Doğumdan sonra mı oldunuz böyle birden bire?
Böyle değildik tabi beraber gezer tozardık tabi ben çalışıyordum kendime bakıyordum şimdi evde iki bebeğe zor yetişiyorum

Çok zor durumdayım İnan diyorum intihar etsem kurtulsam. Hbilmem ölür giderim ama çoçuklarım ortada kalır. Küsüyorum mesela bir ay asla gelmez konuşmaz.
Eski esinde boyle idi. Psikolojik baskilar benim evden gitmem icindi. Ben de cocuk var diye gidemedim. Simdiki aklim olsa giderdim. Sonra bakti ben gitmiyorum o gitti evden. Sonra bosandik. Onun evden gitmesi daha iyi oldu cunku evi terk etmek bosanmada agir kusur. Bu nedenle tazmunat odedi.
Neden karaktersiz biri icin intihar edeceksin ki? Gecinmeye gonku yoksa defolup gitsin. Bitirmek icin elinden geleni yapiyor. Amaci bitirmekse olmuyor ayrilalim deyip daha guzel yoldan halledebilir. Ittirip kaktirarak, asagilarak, hakaret ederek, cirkefleserek cirkinlesmesine gerek yok. Bir avukatka gorusun gizlice. Neler yapmaniz gerektigini ogrenin. Haklarinizi ogrenin. Davanin acilmasi icin mahkemeye basvurdugunuz gun evi terk edince kusurlu olmuyorsunuz bildigim kadariyla. Yine de avukata sorun. Dava dilekcesinin esinizin eline gecmesi birkac gun surer. Siz de o sirada kisisel esyalarinizi, kiyafetlerinizi, ceyizinizi, takilarinjzi falan alip ailenizin yanina donun. Ona da uzaklastirma karari cikartsin avukat ki 50 metreden daha yakininiza yaklasamasin. Sonra heryerden engelleyin onu. Bundan sonra sizinle gorusecekse avukatiniz araciligiyla gorussun. Bosanmanin ne oldugunu gorsun
Esiniz tam bir pislik. Bile bile psikolojinizi bozuyor. Onun ruhsal dengesizligi sizin de dengenizi bozmus.

Bu adam gerçekten 10 Yıl bir insan evladıydı da, son bir yıl içinde mi merhametsiz bir pisliğe dönüştü?

Emin misiniz öncesinde normal sohbet muhabbet bir ilişkiniz olduğuna? Çocuk asla istemiyordu da siz mi ısrarcı oldunuz.?

Değilse adamın hayatında biri vardır. Korkmayın siz verseniz de istemez çocukları. Yemeğini yapın, hizmetini görün diye bir koz onlar sadece.

Merhaba nerden başlasam bilmiyorum ama 11 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı tüp bebek yaptık. 2019 ağustosta ikizlerim oldu. O gün bugündür hiç eşimle birlikte olmadık. 3-4 defa gittim beni istemedi. Sen sadece çocukların annesisin dedi. Ayrı uyuyoruz ben bebeklerle yatıyorum. Ne zaman yatağıma gitmek istesem hır çıkardı. Asla gün içinde aramaz. Asla hiç bir işe elini sürmez. Yemek olsa tabağa koyup yemez. Okadar gece uykusuz kaldım bir gün bir saat bakayım demedi. İstedim de söyledim de kavga ettim de olmuyor. İki gün önce bir konu vardı sordum kolumdan tuttu bi otarafa itti bi bu taraf Çelik şurdan. Deli sen zaten kafayı yedin. İnsanlar seni normal sanıyor. Ruh hastası kendinden soğuttun beni. Bi aynaya bak sen bi sürü hakaret etti. Ben bişey bile diyemedim. Demeye çalışıyorum üstüme yürüyor. Bebekler 15 aylık ailem yanımda olur ama vermez bana çocukları ne yapacağım. Bi kere böyle tartıştık çocukları aldı beni kolumdan tuttu dışarı atıyordu temmuz ayıydı. Gitmedim gidemedim. İki bebeğim var bırakamam onları.
Ülkemizdeki hiçbi mahkeme 15 aylık ikiz bebekleri babaya vermez. Gönül rahatlığıyla boşanabilirsiniz. Madem fiziksel müdahaleler var ortada ben olsam hazırlığımı yapar, ailemle görüşür, boşanma için bi avukatla anlaşır, çocuklarımı gündüz evden çıkarıp ailemden birilerine bırakır, akşama da hem onun ailesini hem de kendi ailemi eve çağırır ve boşanma konuşmasını sakin bi şekilde onların yanında yapardım.

Konuşmayı da kısa ve net tutun, evliligin bittigini ve geri dönüş olmadığını sebepleri usturuplu bi şekilde belirterek kesin bi dille anlatın. Çocukların babasıyla ve baba tarafıyla iliskisine kesinlikle bir zarar vermeyeceginizi mutlaka söyleyin. Siz yine onun babası/babaannesi/dedesisiniz ve hep sevip sayacaklar sizi, sizinle birlikte büyüyecekler ama cocuklarım bebek yaştalar, bana ihtiyaçları var, onlara en iyi bakacak ve yasal olarak en uygun insan benim ve velayetlerinden asla vazgecmeyecegim deyin. Anlaşmalı boşanmayı teklif edin. Maddi kısmı ise avukatla konuşalım, kanunen neyse o olsun vs. deyin kendi başınızdan savın. (Ki bu kısmı zaten öncesinde bi avukatla görüsün, haklarınızı ögrenin. Sonrasında bunların ne kadarını ortak bi uzlasma ile tarafları tahrik etmeden kurtarabilirsiniz bunu planlayın.)

Bence böyle daha güvende olursunuz, ani bi tartışma halinde cocukların zorla elinizden alınması ya da zarar görmesi gibi bi ihtimal de olmaz.

Not: Tabi işlerin yolunda gitmemesi ve daha agresif boşanma yolları için darp vb. durumları, boşanma sebeplerinizi belgelemeye bakın. Yani arkanız sağlam olsun ama girişi yumuşak bi yüzle yapın. Duruma göre tavrınızı degistirirsiniz.

Eve kamera yerleştirin ses kaydı alın sizi itip kalktığında gidin darp raporu alın ve mahkemeye kapı gibi kanıtları verin bakalım ne olur. Sonra alın o güzel evlatları farklı bir şehirde sıfırdan başlayın.
Herşey gönlünüzce olsun
Gerçekten bunu istiyorum mali müşavirim ben mesleğim var birikimim de var ona muhtaç değilim iki yıl yetecek param var

Bu adamin birden bire icinden canavar ciktiginj sanmiyirum. Belki de siz gormuyordunuz o zamanlar. Ya da esinizin suan hayatinda biri var, bitirmek icin yapiyor bu psikolojik baskiyi.

Ne demek çocuklarımı vermez, o işler onun evdeki erkekliği gibi olmuyor.. ayrıca sizi sokağa atmaya çalışmasına diyecek söz bulmadım aşağılık adam. Eğer bebekleri alamam diye korkuyorsanız korkunuz yersiz. Aileniz de arkanızdaymış. Yol verin gitsin zübük.

Gerçekten bunu istiyorum mali müşavirim ben mesleğim var birikimim de var ona muhtaç değilim iki yıl yetecek param var
Kendinize hayati zehir etmeyin onunla mutsuzsaniz çıkın gidin.
Ne güzel mesleğiniz var her yere tutunabilirsiniz en çok yapmak istediklerinizi yapın.
Yeni bir hayat çocuklarınızı öyle bir yetiştirin ki iyi ki annemiz varmış desinler
Cesaret sizde var ben görebiliyorum kendiniz için en doğru olanı yapın.
Kimsenin kulu kölesi oyuncağı değilsiniz. Degerlisiniz fark etmeye çalışın en doğrusu ne ise onu yapın

Bence de biri var hangi erkek iki yıl karısı ile yatmaz. En son 2018 aralık ya
Bu bile mahkemenin kabul edeceği haklı boşanma sebebi. Kendinize bunu yapmayın. Eğitimli birisiniz, siz bile boşanmaya cesaret edemiyorsanız söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ezdirmeyin kendinizi.

Bence de kesinlikle baskasi var ya da size buyuk bir kini var. Kac kez sormuslar zaten onceden bal şekerdiniz de bir anda mi boyle oldu bu adam. Sebep her ne ise begenmiyorsa efendi gibi bosanmali. Ama madem o boyle pislik yapiyor eliniz de kuvvetliymis. Serin kanli olun bosanmaya sebep deliller toplayin alin miss gibi nafakanizi. Ne intihari yahu yapmayin.

hayatında biri var bence yoksa durduk yere böyle yapmasının amacı ne
onca yıl sonra çocuk sahibi olmuşsunuz adapte sorunu oluyor tabi ama bu kadarda değil
çocuklarınızı güle güle büyütün inşallah, o adam müsveddesinden de kurtulun biran önce

Bence biraz silkelenin

Konuyu yazan kadın ve bu geçmiş uyumsuz

Neden benden alır diyorsunuz mesela neden bunu düşünüyorsunuz

Alın çıkın bebeklerinizi olay sadece seks vs değil ki adam bir yerde kopmuş sizden

Ama hala cici aile imajı ile arkadaşına oturmaya gidiyorsunuz

Toplayın eşyanızı gidin o gelip yalvarsın anlaşmalı boşanalım diye

Back
X