- 6 Mart 2021
- 113
- 96
- 18
- Konu Sahibi mervebilici
-
Teşekkür ederim inşallahDua edin bol bol kendinize güvenin Allahım kolaylık versin
İnşallah başarabilirim alnımın akıyla çıkabilirim bu süreçtenÖnceki konuda buna benzerdi...Sizin net olmanız gerekiyor kendinize güvenmeniz gerekiyor
Boşanınca ölmüyorsunuz yada bir eksiğiniz olmuyor üzülüyorsunuz zamanlan oda geçiyor
İş sizde bitiyor kim ne derse desin
Konunuzu bilmiyorum neden boşanmak istiyorsunuz sizi bu hale getiren ne10 yıllık evliyim. Artık bu evliliğin yürümediği o kadar belli ki. Bu 10 yıllık evlilikte defalarca boşanma kararı aldım. Bir keresinde avukata dahi gittim ama sonra vazgeçtim. Şu an avukat olsa derhal gideceğim ve dava açacağım. Ama sabaha cesaretim kırılır diye çok korkuyorum. Artık bitmesi gerektiğinin çok farkındayım. Hem çocuklar hem kendim için. Lütfen güçlü ve kararlı olabilmem için destek verin. Lütfen Allahım cesaretim kırılmasın ve tereyağından kıl çeker gibi rahat olsun. Amin
O iyi ki aşamasına ışınlanmak istiyorum. Ama bu zor süreci de çekmezsem berbat bir evlilikle hayatıma devam edeceğimBu tür şeyler kolay olmaz. Ama bi süre sonra iyi ki bitmiş diceksiniz eminim. Yoksa son çare olan boşanmayı düsünmezdiniz heralde.
Tek bir şey değil ki. Bir sürü şey. En son evliliği sizin için çekilmez hale getiriyor.Konunuzu bilmiyorum neden boşanmak istiyorsunuz sizi bu hale getiren ne
Herşeyin ilacı zaman.O iyi ki aşamasına ışınlanmak istiyorum. Ama bu zor süreci de çekmezsem berbat bir evlilikle hayatıma devam edeceğim
Teşekkür ederimHerşeyin ilacı zaman.
Çocuklarınıza sarılın ve geçmesini bekleyin.
Elden başka bişey gelmez.
Ben de boşanma sürecindeyim zor günler geçiriyorum ama bir ömür çekmektense şimdi çekmeyi yegliyorum. Ekonomik gücünüz var mıTek bir şey değil ki. Bir sürü şey. En son evliliği sizin için çekilmez hale getiriyor.
evet var ama şimdiki kadar olmayacak doğal olarak.Ben de boşanma sürecindeyim zor günler geçiriyorum ama bir ömür çekmektense şimdi çekmeyi yegliyorum. Ekonomik gücünüz var mı
Evet dava açtım günü de belli oldu . Öğretmenim ben devlette ihtiyacım yok şükür ona. Evden çıktım ben kiradaydık zaten o da çıktı eşyaları paylaştıkevet var ama şimdiki kadar olmayacak doğal olarak.
Allah yardımcımız olsun. Dava açtınız mı siz? Sizin ekonomik gücünüz var mı? Bir de çok soru olmayacaksa evliyken yaşadığınız evde misiniz yoksa değiştirdiniz mi evi
Benim en büyük problemim eşim istemiyor boşanmak. Ona göre biz evde kenarda duracağız ama hiçbir şekilde onun rahatını da bozmayacağız.Evet dava açtım günü de belli oldu . Öğretmenim ben devlette ihtiyacım yok şükür ona. Evden çıktım ben kiradaydık zaten o da çıktı eşyaları paylaştık
Siddet uyguladığı icin ki maalesef kendisi de öğretmen darp raporu aldım cekismeli açtım davayı o raporla birçok şeyi kaybedeceğini bildiği için anlaşmalıya yanaşmak zorunda kaldıBenim en büyük problemim eşim istemiyor boşanmak. Ona göre biz evde kenarda duracağız ama hiçbir şekilde onun rahatını da bozmayacağız.
anlaşarak boşanma işini hallettiğiniz için şanslısınız. Ben de öğretmenim bu arada
Cesaretiniz ve kararlılığınızdan dolayı kutlarım. Allahım bana da nasip eder inşallahSiddet uyguladığı icin ki maalesef kendisi de öğretmen darp raporu aldım cekismeli açtım davayı o raporla birçok şeyi kaybedeceğini bildiği için anlaşmalıya yanaşmak zorunda kaldı
Aynen o şekilde. Hep kafamda boşanma fikri. Olmadığının çok farkındayım. O ilk adımı adam akıllı bir atabilsem. Sonra üzülsem de ağlasam da geçer hepsi.O eve artık girmek istemiyorsanız eşinizi artık görmek istemiyorsanız konuşacak bir şeyiniz yoksa kavga tek ortak noktanızsa çocuklarınız da olanların farkındaysa düzelme olmuyorsa ağlamaktan bıktıysanız keşkeleriniz arttıysa yol ayrımı gerekli bence bir kere de o yola girildi mi vazgeçseniz de en ufak kavganızda ayrılık aklınıza gelecek ya net karar verin ya da bu fikri aklınızdan temelli çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?