Boşanmak için cesaret verin lütfen

öyle adamın malını almazdım ya ben, onur gurur yapardım nalet olsun sana da malına da diye.
Ne münasebet kadın çalışmış etmiş kazanmış getirmiş ama mal adamın(!).. kendi kazandığına mı gurur yapacak.. hoş çalışıp kazanmasa da hakkı ya, evlilik birliği sırasında edinilen mallar ortaktır

Ne güzel dünya.. yok öyle yağma çok sabretmişsiniz.. bu adamlar ne sanıyorlar kendilerini anlamıyorum. Bizde mi hata var çok mu değer veriyoruz bilemiyorum ki. Sen akşama kadar okulda ayak üstünde gırtlak patlat kaç kişiyle uğraş, para kazan; kazandığının bir kıymeti olmasın bir de evde iş hizmet beklesin pek kıymetli totosunu koltuktan kalkmasın

Boşanırken bile adamın gönlünü yaparak boşanmak istiyorsun.
Bu kararı verdiysen güçlü ve dik durmalısın karşısında. Rica minnet mi boşanacaksın, Çekişmeliyse çekişmeli.
mesleğin varmış. Korkacak bişey yok. O düşünsün bundan sonrasını.

Sebep önemli degil su an yalnızım.pismanim.cok zor hayat ve çocuğum da var.
Sebebi önemli çünkü birçoğumuz kararsızlık anlarımızda yaşanılan tecrübelerden feyz almak İçin buradayız. Neden boşandınız ve hala evli olsaydınız puandan daha mutlu olmanızı sağlayacak neler olurdu?

Aklım sizde kaldı avukatla konuşacaktınız evden eşya aldım dediniz ne yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…