- 6 Mart 2021
- 113
- 96
- 18
- Konu Sahibi mervebilici
-
Allahım doğru kararlar almayı nasip etsinHakkınızda hayırlısı olsun biz kadınlar bir cesarete gelsek aslında.Ben de o kadar çok gel git yaşıyorum ki anlatamam içinde bulunduğum durumu üstelik eşim alkolik , boşanmayı kabul etmiyor, çok duygu sömürüsü yapıyor gidişatımnr olacak ben se bilmiyorum
Teşekkür ederim. İnşallahgeçen konunu hatırlıyorum da ben bile senin kocandan boşanmak istedim valla.
Allah yardımcın olsun. Sabır sebat guç versin.
belli iyi, eğitimli bir kadın olduğun. mutlu ol.
Orası öyle ama söyledikleri normal bir insanın söyleyeceği laflar mıO size lütfetmeyecek siz alacaksınız, evlilikte edinilen mallar ortaktır, çalışsanız da çalışmasanız da, ikiye bölünür. Ev ve arabanız var mı?
Ben de bakış açısının değişip artık insanların boşanmayı da doğal bir şey olarak görmesini diliyorumToplum baskısını falan boşverin bunlar bahane. Benim ablam da bunu bahane ediyordu, bugün mesaj atmış iyiki boşandım çok mutluyum diye.
Bakın benim bile çevremde arkadaşlarımdan o kadar çok boşanan var ki, kimse kimseye acıyarak bakmıyor. Eğer yürümüyorsa dramatize etmeyin, akılcı davranın, planınızı yapın öncesinde, bir yol haritası çizin, ona göre davranın.
Adam tek başına yapmamış ki malı, ikisi de çalışıyor, ki çalışmasa da bu kadının hiç mi emeği yok?öyle adamın malını almazdım ya ben, onur gurur yapardım nalet olsun sana da malına da diye.
Bu adımı atmanız bile o kadar sevindirici ki çok sevindim adınızaÇok heyecanlıyım. Kalbim küt küt atıyor. Gece doğru dürüst uyumadım. Birkaç eşya hazırladım. Birazdan çocuklarla evden çıkacağım. Ama çok tedirginim uyanır da eşyaları görürse diye. Sonra da bir avukatla görüşmeyi planlıyorum. Lütfen bana dua edin. Allahım güç kuvvet versin bana. Kolayca halledeyim. Ona da sakinlik versin, durumu kabullensin inşallah
Ben de tek degildim. Ustelik senden daha kalabaliktim Canim. Dualarım seninle ..Tek başıma olsam inanın çantamı alır çıkarım
Teşekkür ederim. Çok garip duygular yaşıyorum. Evden çıktım. Bir mutlu bir korkaktım. Birazdan da avukatla görüşeceğim. Duygularımı yönetmekte zorlanıyorum ama Allahım güç kuvvet versin inşallahBu adımı atmanız bile o kadar sevindirici ki çok sevindim adınızaBizi de bilgilendirin durumlardan
Teşekkür ederim. Öyle bir duygu halindeydim ki mesajınız beni duygulandırdıBen de tek degildim. Ustelik senden daha kalabaliktim Canim. Dualarım seninle ..
Sistemi değiştirirdim sizin yerinizde olsam rahatı bozulunca daha çok kavga eder sınırı aşar çocukları kötü etkiler derseniz hiç denemem eşinizi tanıyorsynuzdur çocuklar olayın farkında olacak kadar büyükse az çok anlarsınız babalarına karşı tutumlarını boşanmak elbette etkiler ama hangi durum onlara daha az zarar verir bunun farkına varın ona göre karar verin belli çok yıpranmışsınız kalmak mı daha çok yoracak gitmek mi el alemi düşünmeyin çünkü onlar konuşacak malzeme hep bulurlar evi terk etseniz ne diye hala evliler diye konuşurlar boşansanız geçinemediler die konuşurlar onlar için değil kendiniz için yaşayınAnlıyorum ama ne yapayım devam edip ödemeleri mi keseyim, yemek mi yapmayım evde. Ne yapayım siz söyleyin
Mutlu olmanıza sevindim herşey daha güzel olacak inanıyorumTeşekkür ederim. Çok garip duygular yaşıyorum. Evden çıktım. Bir mutlu bir korkaktım. Birazdan da avukatla görüşeceğim. Duygularımı yönetmekte zorlanıyorum ama Allahım güç kuvvet versin inşallah
Yani psikolojik şiddet var kadir kıymet bilmemek nankörlük var,sevgisi yok saygısı yokProblemim o zaten. Evliliğin hiç tutulur yanı olmadığı halde ben hiçbir zaman hazır olamıyorum. Evlilikteki problem çok. Ama şöyle bir örnek vereyim kafanızda nasıl bir erkek olduğu canlansın diye. Boşanmak istediğimi söylediğimde al çocukları git. Beni dolandırmaya kalkışma. Sen hiçbir şey kazanmadın. Kazandığını da yedin zaten. Gibi cümleler.
halbuki bekarken biriktirdiğimi dahi bu evlilik esnasında harcadım ben. Ailem sürekli biz bir şey alırken ihtiyacımız olmamasına rağmen para yardımı yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?