- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.618
- 598
- Konu Sahibi sonsuzleyla
-
Ben sizin sayenizde bir kez daha kararımdan emin oldugumu anladim. Ama gercekten psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum o yuzden belkide ben yanlis anlıyorum kusura bakmayin
Boşanmak için duyguların bitmiş olması, sevginin ve aşkın bitmiş olması, tükenmiş tüketmiş olmak, saygının kalmaması, kendine olan saygını yitirmene sebep olması bunun gibi birsürü sebep sayılabilir.Merhabalar. Şu an 26 yasindayim 1 hafta sonra 27 olcam olabilirsem... 3 yasinda bir Kizim var. Eşim bende 18 yas büyük. Size simdi en basindan anlatayim. Çözüm bulamiyorum.
Esimle ilk evlendiğimizde hemen hamile kaldim. 4 5 aylikken kızım evde böcek gördüm eşimede dedimki ev sahibini arayalim binayi ilaçlatsin. Ertesi gun oldu sabah sen aramayacaksan ben arayayim dedim. Benim ustume plastik sise patlatti kolumu sıktı mosmor oldu aglamaktan helak oldum ama aileme soylemedim cunku esime gore o hakliydi. Bu arada bebegin eşyalarını gitti baskasinin 2.el esyasini getirdi besik buna dahil. Parasi da var birikmisi ama bana asla yerini soylemez. Benim geceligimi vs ailem aldi. Cocugun ilk esyalarinida. Ben dogumumu ozel hastanede yaptim o ara sigortam vardi bir lira dahi ödemedi. Neyse bebeğim dogdu onun akrabalari bizde. Yegeni kizimin kapi susunu kirdi bende aldim eşimin ayak dibine attim senin yuzunden diye. O gun beni yine tartakladi ve hakaret etti. Mesela evlendiğimden beri kendime aldigim kiyafet sayisi 10dur almaz cunku para vermez. Evde bisey biter yalvarta yalvarta alir sonra da parasi bitti diye laf eder. Kizim yarik damak dogdu ememedi mama yedi hep. Bana o zaman bile anne olup emzirseydin mamaya para vermezdik dedi. Bana 20 lira verir arkasina geçer. Kizimla disari cikarim ayda yilda bir arkadaslarla bilusmaya bana 50 lira verie. Evlendigimden beri ne sacimi boyattim nede agdaya gittim para vermez. Ben annemlerden alirsan giderim. Her zaman parasi yok ama sorsan 90 bini birikmisi var. Benim ailem calar diye eve saklamiyor. Bunlar boyle devam etti dun yine kavga ettik annem geldi annemin ve benim ustume yurudu agiza alınmayacak kufurler etti. Ya simdi size soruyorum bunlar ayrilmak icin yeterli neden değilmi? Artik antidepresan kullanmaya basladim kendime zarar vermemek icin. Yoruldum nolur bi fikir verin.
Merhabalar. Şu an 26 yasindayim 1 hafta sonra 27 olcam olabilirsem... 3 yasinda bir Kizim var. Eşim bende 18 yas büyük. Size simdi en basindan anlatayim. Çözüm bulamiyorum.
Esimle ilk evlendiğimizde hemen hamile kaldim. 4 5 aylikken kızım evde böcek gördüm eşimede dedimki ev sahibini arayalim binayi ilaçlatsin. Ertesi gun oldu sabah sen aramayacaksan ben arayayim dedim. Benim ustume plastik sise patlatti kolumu sıktı mosmor oldu aglamaktan helak oldum ama aileme soylemedim cunku esime gore o hakliydi. Bu arada bebegin eşyalarını gitti baskasinin 2.el esyasini getirdi besik buna dahil. Parasi da var birikmisi ama bana asla yerini soylemez. Benim geceligimi vs ailem aldi. Cocugun ilk esyalarinida. Ben dogumumu ozel hastanede yaptim o ara sigortam vardi bir lira dahi ödemedi. Neyse bebeğim dogdu onun akrabalari bizde. Yegeni kizimin kapi susunu kirdi bende aldim eşimin ayak dibine attim senin yuzunden diye. O gun beni yine tartakladi ve hakaret etti. Mesela evlendiğimden beri kendime aldigim kiyafet sayisi 10dur almaz cunku para vermez. Evde bisey biter yalvarta yalvarta alir sonra da parasi bitti diye laf eder. Kizim yarik damak dogdu ememedi mama yedi hep. Bana o zaman bile anne olup emzirseydin mamaya para vermezdik dedi. Bana 20 lira verir arkasina geçer. Kizimla disari cikarim ayda yilda bir arkadaslarla bilusmaya bana 50 lira verie. Evlendigimden beri ne sacimi boyattim nede agdaya gittim para vermez. Ben annemlerden alirsan giderim. Her zaman parasi yok ama sorsan 90 bini birikmisi var. Benim ailem calar diye eve saklamiyor. Bunlar boyle devam etti dun yine kavga ettik annem geldi annemin ve benim ustume yurudu agiza alınmayacak kufurler etti. Ya simdi size soruyorum bunlar ayrilmak icin yeterli neden değilmi? Artik antidepresan kullanmaya basladim kendime zarar vermemek icin. Yoruldum nolur bi fikir verin.
Biriktitsin biriktirsin kefenine cep yapsınlar para manyağınınMerhabalar. Şu an 26 yasindayim 1 hafta sonra 27 olcam olabilirsem... 3 yasinda bir Kizim var. Eşim bende 18 yas büyük. Size simdi en basindan anlatayim. Çözüm bulamiyorum.
Neyiniz var neden caresizsinizGüçlü ol , güçlü olmaya çalış , burda ne konular okuyoruz , düzelme ihtimali olsa keşke ama böyle kocalar insanın ömrünü yer çürütür , sense yıprandığınla boşa geçmiş yıllarına üzülür durursun , keşke imkanım olsa ben boşansam , yıllarım gençliğim ziyan oldu , arkama baktığımda hiçbir güzel anı göremiyorum , mecbur olduğum için katlanıyorum , çünkü başka çarem yok .
Ne kadar guzel yazmissiniz aglattiniz beni. Guzel dilekleriniz icin cok teşekkür ederimSevmişsiniz güvenmişsiniz bir yuva kurmuşsunuz hepimiz gibi evli olan her kadın biliyorki dağın görünen yüzünden anlaşılmaz aynı eve girince görünür bütünü. Sizin eşinizin ciddi problemleri var parayla yatıp parayla kalkıyor sanırım. Anlattıklarınıza bakarsak size ciddi anlamda maddi şiddet uyguluyor hatta fiziksel şiddet boyutuna da geçmiş. (etrafınızdaki insanları dinlemeyin eskiler ve hatta yeniler de bile dayak yiyip, tartaklanıp oturan var) herkes kendi cesaretine göre yorum yapıyor. Bir evladınız var haklı olarak babasız büyütmekten korkabilirsiniz yavrunuzu ama bu noktada onu bu şartlarda büyütmek ister misiniz onu da bilemiyorum! Yani neye katlanıp neye katlanamayacağınızı en iyi siz bilirsiniz. Maddi zorlukları kocanızın evinde yaşıyorsunuz zaten aileniz size ve torunlarına sahip çıkıyorsa bu zamanda o bile büyük nimet. Kimse evladını boşansın diye torunu mesafeli babalık ilişkisi kursun diye evlendirmez ve tabi ayrılmasını içten içe istemez. Ama evladının kötü muamele görmesini de istemez. Eşinizin ciddi güven ve otorite problemi var gibi görünüyor. Güven ve şevkatin olmadığı yerde güller açmaz. Ama siz dikenli çiçeksiz gül olmak isterseniz biz ne diyebiliriz Allah sabır versin. Özgürlüğünüzü ilan etmek isterseniz de Allah yolunuzu açık etsin utandırmasın inşallah.
Yasadiklarinizi soyledim. Anneniz yaninizda zaten suanda o bakiyor size bosanmak istemiyorsunuz. Adam size iki turlu siddet uyguluyorken peki konu acma sebebiniz ne.?Keske bazi seyler bu kadar kolay olsa. Bu kadar kırıcı konismayın lütfen.
Demek ki sizde saplantisal bir durum olusmus destek almaniz lazım doktordan .Annem sen 3 gun sonra gidiceksin diyo. Annem bile artık bana inanmiyo oda artik ben dedim demeye başladı. Gerçekten bu durum çok zor nefes dahi alamıyorum
Ben bosanmak istiyorum istemesem acarmiyimYasadiklarinizi soyledim. Anneniz yaninizda zaten suanda o bakiyor size bosanmak istemiyorsunuz. Adam size iki turlu siddet uyguluyorken peki konu acma sebebiniz ne.?
Alıyorum destegide. Beni her geldigimde yollayanda ailemdiDemek ki sizde saplantisal bir durum olusmus destek almaniz lazım doktordan .
O zaman neden bak gene gidecek dediler?Alıyorum destegide. Beni her geldigimde yollayanda ailemdi
Yemin ederim istemiyodum hep kizimi kullandilar acitasyon yaptilar. Artik kanmak istemiyorum anliyomusunuz cunku kendim ettim kendim buldum daha fazla zarar gormek istemiyorum. Aileminde zarar gormesinden korkuyorumO zaman neden bak gene gidecek dediler?
Siz gitmek istemiyor muydunuz yani?
Bu ikili olur ama az once kizim var iste elalem ne der diyen biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?